- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Hol lehet a droidban (4.1.2) beállitani, hogy egy kiterjesztéshez melyik programot ajánlja fel. Pl. Mp4-hez csak a gyári lejátszót, és az MX player-t. A "mindig ezt használja " nem jó nekem. -
Jarod1
veterán
válasz
barnabasss #55606 üzenetére
Héyte is balcsin vagy?
-
dokee78
félisten
Az Unified Remote van olyan jó,mint a TeamViewer?
Pro és kontra? -
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #55692 üzenetére
Köszönöm!!
-
atillaahun
veterán
G > quickoffice apk > első találat
-
Edi77
őstag
válasz
Viktor0610 #55690 üzenetére
Már nem találom Playen, azt hiszem, elsejével törölték.
-
-
Edi77
őstag
Tudna valaki linkelni nekem egy Quickoffice apk-t?
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #55685 üzenetére
GT Racing 2, Real Racing 2-3.
-
nyuszi123456
aktív tag
Aki szereti a gazdag grafikájú szimulátor és ehhez hasonló élményű játékokat, tudna javasolni valóban működő darabokat?
Ingyeneseket.
Igazából kevés játék a Google Playen, nem működnek, nem indulnak... -
ilang
csendes tag
Sziasztok!
Viper4android problémával kapcsolatosan érdeklődnék!
galaxy ace 2 4.1.2 xxmg2. Feltelepítettem xda oldaláról a programot de szerintem valamit rosszul csinálok.. Rendszer appnak hogyan kell feltelepíteni? (szerintem már itt buktam el mert a progi feltelepült, de nem működik) ESfile managerrel megoldható? Bocsi a lámáskodásért de nem vágom hogyan kell. Ami mellékes.. Letiltottam musicFXet és hasonló gyári zene lejátszással kapcsolatos dolgokat, ez nem zavarhat bele a működésébe -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
petipetya #55678 üzenetére
Keep elég tág határok alapján jelez ha tartózkodás alapján kérsz riasztást. Rendszeresen szoktam használni de van hogy már 15km-el korábban jelez
Valószínű hogy a Google helymeghatározott használja az pedig ha engeded akkor cellainfó, gps, wifi meg valami mágia alapján mondja meg hogy merre vagy
Kikapcsolt kijelzönél elég nagy a szórás hogy mikor nézi meg hogy merre jársz, helyelőzmények alapján. Gondolom ha cella változik akkor ébred, illetve most már figyeli a mozgást is, hogy mennyire gyorsan mész lehet ez alapján is variál. Mindenesetre nem egy életbiztosítás a gps alapú riasztás hacsak ép nem aktív a telefon.Naptár hely csak abba segít hogy csatolja térképet s rögtön meg tudod nézni hová is raktad emlékeztetőt
Egyébként ha valakit nem zavar hogy megossza merre jár akkor használja a Friday nevü kis progit. A travel pluginnal. Folyamatos net kell neki de jól meg lehet nézni merre voltál, illetve sms-hez, híváshoz is csatolja a helyet
Ebből lehet látni hogy kb mekkora időtartammal rögzíti azt hogy merre jártálIletve ezt is használtam régebben
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hippoapp.alarmlocation
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani azt, hogy bejövő hívás esetén ne dobjon a telefon felületére miközben megy a navi? Szükségetelen, mivel headsettel egy gombnyomással fellehet venni, vagy lerakni.
Elég idegesítő. Fut a navi, jön a bejövő hívás, telefon menü-re dob, hívás közben kézzel visszadobni a navit, majd amikor véget ért a hívás újra eldobja navit, és jön a billentyűzár felület. Azt feloldani, újra megkeresni a navit és visszalépni....és ezt minden egyes hívásnál.:S
Köszi -
G.I.JOE
senior tag
Meg is csináltam az FTP szervert, saját gépről be is tudok lépni, de a telóról nem. Saját gépről 192.168.1.100-hoz csatlakozok 18888-as porton, user és pass párossal, a 18888-as portot forwardoltam a routeren, azt hiszem kell, de nem biztos. Viszont telóról sikertelen kapcsolódást ír!
-
törölt tag
válasz
G.I.JOE #55666 üzenetére
De igen, ahhoz kell fusson egy FTP szerver. A technikai háttéren, a tudásodon és a leleményességeden múlik, hogy mit hozol ki a lehetőségekből. Egy PC -t be lehet kapcsolni távirányítással, programindulást lehet automatizálni. Hazaérsz, a teló rákapcsolódik az otthoni hálóra, küldi a wol parancsot a PC -nek, amin rendszerrel indul az FTP szerver. A teló érzékeli, hogy felépült a kapcsolat és megkezdi a szinkronizálást.
-
G.I.JOE
senior tag
Somatom & Bozek:
Köszi mindkettőtöknek! Hát ja! Lehet hogy elkelne a segítség. Talán vmi felhő alapút be tudnék állítani, de akkor már jobb volna anélkül, mert minek töltsem fel, aztán még még egyszer le! Viszont azt nem tudom, hogyan!
Fióknál gondolom FTP, de ahhoz nem kell futó FTP szerver a gépen? Szóval ott járok, hogy feltelepítettem!
-
törölt tag
válasz
ggyula #55663 üzenetére
Mi a túrónak kell cím? A teló nem tud címeket kezelni, csak koordinátákat. Aztán térképpel együtt lesz belőle cím. Na mindegy. Lényeg, hogy nem olyan egyszerű ez. A GPS -t két módon kezelheti egy alkalmazás. Aktív és passzív módon. Aktív az, amikor lekéri (frissítteti) a pozíciót. Passzív az, amikor csak használja. Az aktív mód sok energiát igényel, a passzív meg nem pontos. Ezért szoktak az alkalmazásoknál különböző trükköket bevetni. Pl., hogy csak akkor frissít, amikor a kijelző aktív. Én jobban szeretem megfordítani a dolgot. Én határozom meg, hogy mi legyen a trükk és az alapján adom ki az utasítást, hogy mit csináljon a teló. Pl. ha tudom, hogy a jelzéskor nagy távolságokat teszek meg, akkor a cellainfóval lehet nagyolni, hogy mikor kezdjen aktív pozíciókeresésbe a GPS. Vagy meghatározom a pozíciófrissítés gyakoriságát.
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Új androidos felhasználó vagyok. Egy helymeghatározás alapján működő emlékeztetőre volna szükségem! A Keep app-ot találtam, de az valamiért nem jelzett a beállított helyen... Lehet valamit még be kellene állítanom hozzá a telefonon? LG G3 -
_stick_
őstag
Hali!
Adott egy új telefon, huawei Y530, első indítás után nem hajlandó felismerni a play a gyári alkalmazásokat, mikor behívom a play-t és rámegyek a saját alkalmazásokra. Ha feltennék egy külsőt, pl az időképet, akkor csak az az egy jelenne meg a listában. Gondolom, hogy valami apróság lehet a dologban, de nem tudok rájönni, hogy mi.
Mit gondoltok? -
andorra
őstag
válasz
Viktor0610 #55651 üzenetére
Hol látom az értékelést, a nézői véleményeket, a szereposztást, a képeket egyes filmekről? Kipróbáltam és ezt tűnt fel legelőszőr, ezek valóban hiányoznának?
-
-
fdisk
őstag
válasz
Viktor0610 #55651 üzenetére
Nekem nem jött be.
Ráadásul rengetegszer ébreszti a telót.
Több 100x. -
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #55644 üzenetére
Épületen belül próbáltam.
Igazából két email jött. Az egyik azonnal az IP címmel, a másik (amiről a képet is adtam) az kb. három perc múlva, mikor holdakat fogott a telefon. 14 méteres pontosság szerepelt, de nagyjából rendben is van, mert az épületet tökéletesen fogta, csak épp a másik sarkát jelezte. Az épület nyíllal jelzett részén voltam a próba idején.(#55645) Viktor0610
"Melyik GPS ad pontos helyet épületen belül?"
Például a Nexus 4!
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55645 üzenetére
Galaxy S5 és LG GT540 átvitte a társasházat eddig kezemben járt telefonok közül.
-
dokee78
félisten
Van már a TV24-nek használható alternatívája?
-
válasz
atillaahun #55644 üzenetére
Épületen belül?
Melyik GPS ad pontos helyet épületen belül?
-
atillaahun
veterán
válasz
gipsztigris #55642 üzenetére
Mennyire volt pontos a pozíció. Épületben tesztelted?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #55642 üzenetére
Köszi! Jó tudni.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #55639 üzenetére
Ilyenkor hozzácsapja a hálózati adatokat is?
-
raziel01
veterán
Cerberus-nál van olyan, hogy riasztás ha a készülék SIM kártya nélkül vagy repülőmódban indul el.
Ha nincs benne SIM kártya akkor nincs mobilnet se és SMS se. Akkor hogy küld riasztást?
Max ha a tolvaj felmegy wifi-re, nem? -
tomy86
addikt
Ha már a Foldersync szóba került. Van egy olyan gondom, hogy eddig ment a szinkron wifin, viszont legutoljára egy ilyen hibaüzenet fogadott: "Hiba történt a szinkronizálás alatt: Connection closed by peer"
Azóta csak mobilneten megy a szinkron. Eddig nem sikerült megoldást találnom. Valakinek van ötlete? -
sunsun2
tag
Sziasztok!Kérdésem lenne.Hogyan tudom a fényképeket,dokumentumokat külön mappákban tárolni?Tehát fényképnézegetőn belül több mappát is létrehozni?Tudom albumok vannak de azokba sem tudom,hogyan kell bepakolni a képeket.Gondolom buta kérdés de légy szíves segítsetek.Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #55628 üzenetére
Nem felejtettem el, csak a shellparancsos megoldást végső fegyverként használnám. Ha átnézel a topikba, akkor láthatod, hogy az utóbbi pár napban elég sűrű a Robot mozgás.
Tamás azon van, hogy a felmerült stabilitási problémákat orvosolja (úgy tűnik, hogy sikerrel). Ha visszaállok az utolsó, stabil, Play verzióra, abban még nincs az a funkció, ami Neked kellene. Ezért inkább megvárom a javítást és utána tesztelem a wifi hálózat tiltást. Szerencsére Tamásnál az ilyen javítás többnyire nem napokat, hanem órákat jelent.
-
asdasdasd
tag
válasz
barnabasss #55608 üzenetére
Pl ez: OruxMaps
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Még mindig ezen lovaglok, gondolom alkalmazás nincs root nélkül a háttérfolyamatok korlátozásokra? -
törölt tag
válasz
dokee78 #55623 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem nem tűnik annak. Az ütemezéshez sem kell feltétlenül a fizetős. Csak az E-Robot. Sztem abból elég lesz hozzá az ingyenes is. Azért a jövő idő, mert a Robot Play verziója még nem tudja egyszerűen kezelni a profilváltást. Legalábbis éjjel egykor, amikor írtam a topikjába, akkor még nem tudta. De az a fejlesztői verzió, amit 9 -kor küldött Tamás, az már igen. Kipróbáltam, a profilváltás működik. Ennyit a Robot supportról.
A blokkolás hatékonyságát még nem tudtam tesztelni.
Ezt nem feltétlenül Neked írtam azzal a szándékkal, hogy győzködjelek, vagy bármire rábeszéljelek. Inkább csak azért, hogy meglegyen az infó, hátha rajtam kívül, más is keres olyan hívásmanager -t, aminél egyedi szempontok alapján is lehetséges a profilváltás. -
zeon.hu
nagyúr
udv!
van olyan stream app, amin a magyar nyelvű eurosport is megy?
vagy ha nem magyar, legalább az európai streamet adja (british eurosport van, de annak néha más az adása). -
darvinya
titán
Gmail(4.9 1271612) bug:
Válasz írás közben egyszer csak és a címzetet elkezdi sokszorosítani, aztán megáll.De erről nem tudok visszajelzést küldeni.
Másnál is előfordul.
-
törölt tag
válasz
G.I.JOE #55620 üzenetére
Sztem a Foldersync tudja, amit szeretnél. A felhőtárat ki is hagyhatod. Én is közvetlenül szinkronizálok vele a NAS -ra, az igényednél sokkal összetettebb feltételek alapján. Az időzítési lehetőségeit nem ismerem. Én automatizálóval határozok meg feltételeket. Ezért olyan alkalmazásokat preferálok, amik kompatibilisek (Tasker beépülők), mert ezeket az automatizálóból tudom vezérelni. A Foldersync is ilyen.
Dokee78:
Írnám, hogy nézd meg az Avastot, de a kérdésed nyomán az előbb ráakadtam a Root Call Manager -re és első találkozásra ígéretesnek tűnik. Elvileg ezt is lehet automatizálóval vezérelni (ez nekem fontos lenne, mert a VOIP alkalmazás fókuszba kerüléséhez szeretnék tiltást rendelni, de ilyen opció alapból biztosan nincs). Viszont típusspecifikus tiltás módokat lehet beállítani (pl. külön MTK SOC -hoz és Samukhoz) és a leírás szerint, kezeli a dual SIM -et is. A felület Magyar nyelvű. -
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy minden este mondjuk 10-kor a telefonom automatikusan szinkronizáljon a gépem 1-2 könyvtárával, de csak azokat a fájlokat másolja fel, amik az előző szinkronizálás óta kerültek a forrás könyvtárba! Ha közben az előzőleg felkerült fájlokból a telefonról letöröltem valamit, azt ne másolja fel újra.Tudjátok, hogy melyik cloud tárhellyel és androidos kliensével tudom ezt megoldani?
-
teo77
őstag
válasz
quailstorm #55615 üzenetére
Csak simán a térképek a mappajaban az ext-mem gyökerebe?
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazást keresek amelyikkel be tudom állítani,hogy pl. 22-06-ig csak adott számok tudjanak elérni. A többi nem csörög ki csak némítja.
Kritériumok:
-egygombos aktiválás
-egyszerű konfigurálás
-lehetőleg magyar nyelv
-fejlesztve legyen (nem kell például olyan app amelyiket 2013 óta nem fejlesztették)
-ingyenes
-profilok (ez annyira nem fontos)Köszi.
-
teo77
őstag
válasz
quailstorm #55613 üzenetére
Oks, köszönöm!
A terkepet simán csak tegyem ki az sd-kartya gyokerebe a mappajaban? -
quailstorm
félisten
Aura mappa? Milyen aura mappa? Minek az?
Gyári 4.4 alatt nem fogadja el SD-ről. CM11 meg korábbiakról kéne neki.
Csapd ki az egész Sygic mappád SD-re. Aura mappával meg tényleg nem tudom mit akarsz. Azzal kb 4 évet késtél.Mellesleg a legújabb próbaverziós Sygic nem eszi meg az akármilyen régi térképet sem.
-
teo77
őstag
Sziasztok! Jelly Bean alatt hiába telepítem a Sygic-ot a memóriakartya gyökér könyvtárából, nem fogadja el a szintén ugyanott lévő, Aura mappában található térképet. Ha fel van telepítve, és leszedem hozzá a térképet, akkor a rendszer memoriara teszi. Ami nekem nagyon nem jó, mert kevés a szabad hely nagyon. Hogy lehetne megoldani, hogy a Sygic használja az sd-kartyan lévő térkép(ek)et?
Köszönöm! -
pete_21
addikt
Shazam FC-zik a zene keresésénél. Legújabb verzió (Play szerint), Android 4.4.4. Nektek jól működik?
Shazam cache-t töröltem, data-ját nem szeretném. -
Silverr
aktív tag
válasz
barnabasss #55606 üzenetére
-
barnabasss
tag
Sziasztok!
Készülök körbe biciklizni a Balaton-t és arra lennék kíváncsi hogy van-e olyan app ami kilométeróra helyett működne sebességet mutat, távot mér? (xperia z) -
darvinya
titán
Gmail(4.9 1271612) bug:
Válasz írás közben egyszer csak és a címzetet elkezdi sokszorosítani, aztán megáll.De erről nem tudok visszajelzést küldeni.
-
törölt tag
válasz
atosan #55601 üzenetére
A Launchernek ehhez nincs köze. MiniPC lelkében találtam egy konfig fájlt, amiben kivételek vannak felsorolva. Ezek nem jelennek meg a Beállítások menüben. Pl. az általam használt, custom rom beállítások menüjében nem volt "kisegítő lehetőségek" opció. De azért sikerült elővarázsolni. Igaz, nem ennek a fájlnak a módosításával, hanem az Elixír2 segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest