- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Mac Mini M4 SSD bővítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Szerintem a Blacklist pro tökéletesen megfelel erre, nagyon könnyen állítható és magyar nyelvű.
Nekem azért nem jó mert én tudni sem akarok róla hogyha valaki keres amikor le van tiltva.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra