-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nelsonmanian #39094 üzenetére
Hú megnyugodtam, mert én is így gondoltam. De azért közben agyaltam a B verzión is. Nálam, az S2 Dorimanx kernelében van olyan modul, amivel egy adapter segítségével az otg -t lehet soros portként használni. Ha van programozható robotpilóta, akkor sztem annak kell legyen soros bemenete.
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #39096 üzenetére
Bocs, nem volt még lelkierőm belevágni. Délután jöttem meg Temesvárról és tegnap reggel keltem fel legutóbb. Azt viszont egyszer egy elhibázott formázás után megfogadtam, hogy fáradtan, vagy részegen nem nyúlok rendszerfájlokhoz. Kialszom magam és letesztelem. Egyébként a /system/build.prop -ban van, nálam lcd_density néven. Értéke most 240. Először ki kell másolni (eredeti mentés mindíg legyen)! Aztán RootExplorerrel (vagy bármi alkalmassal) írhatóként csatolni a mappát (RW), majd szerkesztővel csökkenteni az értéket, aztán visszaállítani a mappát olvashatóra (RO) és reboot. Azt is lehet, hogy készítesz az eredeti alá egy ugyanolyan sort, csak a másik értékkel és az eredeti sor elé teszel egy # jelet. Az ilyen sorok általában a magyarázatok, mert ezzel a jellel kezdődőeket a linux nem veszi figyelembe végrehajtáskor. Később csak cserélni kell a két sor előtt a jelet (egyébként ezt automatizálták régebben a denzitásváltó programok).
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
válasz nelsonmanian #39094 üzenetére
Pedig van olyan traktor is :-).
Ha fontos neki a pontosság akkor vegyen egy GPS készüléket. -
gordonfreemN
addikt
válasz #79335424 #39074 üzenetére
Mikor várható a teszted? Nem sürgetni akarlak, csak megőrülök a kíváncsiságtól
Vagy, én hogyan tudom módosítani ezt a DPI méretet? Root jog gondolom kell hozzá?
Ahhoz elég egy ideiglenes superuser vagy teljes root kell?
Build.prop-ot hol találom?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
fdisk
őstag
válasz S e t h #39041 üzenetére
Köszi.
De elfelejtettem írni, hogy notesz jellegű app kellene.
Ha előveszem a tollat megnyílik az app, jegyzetelek majd a program átalakítja a szöveget.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
törölt tag
-
papp053
tag
Sziasztok
Most raktam fel új romot a telómra, melyik az az app amivel ki tudom jelölni a törölni kívánt dolgokat? a titaniummal csak egyesével lehet.... :/ -
törölt tag
válasz #59070464 #39086 üzenetére
Már hogyne érnéd el! Ha nem állítasz be külön konfig portot, akkor azt a 192.168. x.x 80 -as portját forwardolod a routerben valami kilátástalan 5 számjegyűre. Így a fix külső IP:5számjegyen eléred. Ha dinamikus az IP, akkor regelni kell a routert mondjuk a no-ip -re. Ebben az esetben regeltnév.no-ip.org:5számjegy lesz az elérés. Persze van biztonságosabb csatlakozási mód is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyan appot keresek (KitKat 4.4.1-en vagyok), ami mutatja, hogy hányan vannak rá csatlakozva az otthoni hálózatra. Ha tud mást is az nem baj*. Ebből azt akarom kihozni, hogy bárhol si legyen, így látom, hogy van-e otthon valaki (pld a telefonok ugye auto fellépnek a routerre). A routerem Linksys és dd-wrt firmware van rajta, ha ez befolyásol valamit. Esetleg még annyi kikötésem lenne, hogy nézzen ki normálisan (holo felület fenomenális lenne) és ne csak pár száz értékelése legyen, illetve amit hónapok óta nem frissítettek, azzal nem foglalkoznék, ha van más lehetőség. *Akár fizetek is érte. Majd elfelejtem: ART kompatibilis legyen. Fix, hogy nem lesz ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdést... Szóval az érdekelne, hogy ha valaki ismeri egy emberkének a Google Accountját (gmail cím és jelszó), akkor van rá valami módja, hogy hozzáférjen a híváslistához? A pozícióhoz - ha engedélyezve van a helyhozzáférés - az elérhető az Android Device Manager-el, az ok, de a híváslistával mi a helyzet...? Hogyan lehet "kívülről" hozzáférni....? Tőlem is kérdezték, de gőzöm sincs róla...
Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz darvinya #39079 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehet. Csak baromi macerás. Tapicskolsz, próbálod pontosan illeszteni a kijelölő nyilakat (persze melléböksz), ide - oda lépkedsz a fülek között, előhozod, eltűnteted a billentyűzetet, tologatod le-föl az oldalt a az ablak alatti funkciógombokhoz, stb.
-
törölt tag
válasz nelsonmanian #39078 üzenetére
Nem tudom, használható -e erre a célra, de mintha olvastam volna olyat, hogy az IGO tud "navigálni" két pont között akkor is, ha a térképen nincs ott út. Offroad, vagy talán gyalogos mód. Nem próbáltam soha, de ha megadsz neki két koordinátát, akkor út híjján, tervez egy egyenest, a pillanatnyi pozíciódat pedig mutatja a tervezett útvonalhoz képest. Ha eléggé felnagyítod (ehhez lehet, hogy bele kell nyúlni a program lelkivilágába), akkor pontos helymeghatározással talán használható lehet. Mielőtt valaki megtalálna vele, ez nem warez!
-
törölt tag
válasz nelsonmanian #39067 üzenetére
Csak egy tipp. Bluetooth GPS vevővel sztem növelhető a pontosság.
-
Probert75
addikt
válasz gordonfreemN #39029 üzenetére
Nekem nem sok különbség van a PC-s Google Chrome-ban 1920x1080-as és a telóm Opera Classic-ján 1280x720-as felbontás megjelenítései között.
PC
Mobil[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv! Egy kislánynak szeretnénk karácsonyra egy androidos telefont. A kérdésem az, hogy létezik-e olyan app, amivel nyomon lehet követni a netről (vagy akár másik telefonról) a mobil mozgását? Ez akkor is jól jönne ha elhagyná a telefont vagy neadjisten a kislány kerülne bajba. Természetesen olyan megoldás lenne a legjobb, amit nem nagyon tud kikapcsolni, stb. Létezik ilyesmi vagy rossz helyen járok? Köszi szakik!
Tomikapc
-
nagyúr
Üdv. Gyerekek hogyan tudnám kimenteni a Viber alkalmazást és a beszélgetéseket, úgy hogy a telefonon nem működő a rendszer? SD-n tárolja?
-
petipetya
nagyúr
válasz myke01 #39066 üzenetére
Nálam a 4.0.0.12.3-as Facebook verzióban a baloldali sávban ott van az általam kezelt oldal - csak rá kell bökni.
Viszont külön van egy Facebook Pages Manager nevű alkalmazás is. Hátha ez lefedi az igényeidet.
Amúgy az általad mutatott képernyőfotó friss? Mert valamikor régen lehetett ilyen a Facebook webes felülete, de most már abszolút máshogy néz ki.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nelsonmanian
senior tag
válasz gipsztigris #39064 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, én is elmondtam neki hogy ez nem lehet olyan pontos, de mégiscsak százerkellel olcsóbb lenne így mint egy profi cuccal.
-
myke01
senior tag
Az Androidos FB alkalmazáson nincs ilyen funkció ,hogy "Oldal-hírfolyam" ? Ez csak a "webes" változatban létezik ,a mobilosban nem ? (legalábbis az én telómon nem jelenik meg; Galaxy Gio)
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz nelsonmanian #39060 üzenetére
A probléma az, hogy a mezőgazdasági sorvezetők meglehetősen pontos GPS vevőkkel dolgoznak. Erre szerintem okostelefon nem alkalmas.
Itt tudsz körülnézni készülék és szoftver ügyben. [link]
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
ryori
senior tag
Play áruház > menügomb > beállitások > és ott lesz a pipa a frissítésnél. Vagy lehúhós menü.
(Egyből az első, az értesítések, alatta meg autm. Frissítés kikapcs.)[ Szerkesztve ]
-
nelsonmanian
senior tag
Traktoros ismerősöm tette fel nekem a kérdést, hogy létezik olyan alkalmazás, amit sorvezetőként lehet használni?
Annyit kell tudni a programnak, hogy a segítségével egy adott területen párhuzamos egyenes szakaszokban tudjon haladni(szántáshoz, vetéshez, stb). Ehhez gps-t használ. Létezik ilyen? Vagy külön erre a célra készített program?[ Szerkesztve ]
-
Trianta
tag
Sziasztok!
Van egy androidos TV box-om és RCA csatlakozón keresztül van a TV-hez csatlakoztatva.
(Egreat U3 Android 4.1)Két kérdésem van:
1. Mi lehet az oka, hogy a legtöbb, frissen letöltött és telepített alkalmazás futtatásakor ez a hibaüzenet jön?
"Your system does not support 3D apps"
Sajnos emiatt szinte semilyen új app-ot nem tudok futtatni (pl a Google Chrme-ot sem, Winamp-ot sem).2. Hogy lehet megoldani, hogy a készülék bekapcsolása után automatikusan elinduljon a médialejátszó?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Prestigio Multiphone 4322 duo telefonom és Android 4.1es Jelly Bean rendszerem van.
3/4 éve van meg és eddig jól működött.Most az a probléma, hogy nem hozza át az internetet a routerből. Tehát továbbra is felismeri a felhasználónevet/jelszót és beengedi a mobiltelefont a router. A router programjába belépve számítógépen látható is, hogy kiosztja neki az IP címet. A mobiltelefonon is látható, hogy csatlakozott és a wifi jele is kékre vált, ami azt jelzi, hogy Csatlakozott és internet jelet is kap. (Ha szürke maradna a wifi jel, akkor csak csatlakozott, de netet nem kap).
Mindezek ellenére mégsem hozza a mobil böngészője a netet. A YouTube alkalmazás sem hozza a netet, csak forog-forog, és nem tölti az oldalt. A Gmail alkalmazás is csak tölt, de nem sikerül neki.
Találkoztatok már ilyen esettel ?, mi lehet a gond ? köszi
-
v.attis
őstag
Hogyan kell mindenféle frissítés keresést kikapcsolni? Ne is keressen, ne is szóljon, nem akarok tudni semmilyen frissítésről. Például a viber nem hagy békén, naponta kétszer is ott az ikon az állapotsoron. Amit akarok azt frissítek play-en, a többi nem érdekel!
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Olyan jegyzet app kellene nekem,
-amivel halat közösen szerkeszteni
-van benne emlékeztetö
-és lehetöleg offline is szerkeszthetőIgazábol a Trello-ra kéne egy 2. 3.at is tudó alternativa...
Van valakinek ötlete?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
punky10
addikt
válasz MrCsiT #39049 üzenetére
Esetleg lemented az appot valamelyik fájlkezelövel, megnyitos ZIP-ként,és megnézed a RAW mappát.Általában ebben vannak a hangok,de lehet,hogy nem mp3,hanem ogg formában.
Az emlitet appal nem tudtam kiprobálni,de másik 2 alkalmazással müködött...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
MrCsiT
addikt
Nem hangzik jól.. ..akkor, hogyan teszem fel a szép kis csörgéseket nem-droidos telóra ?
más:
Azt hogyan tudom megnézni, hogy.. uh.. mit akartam kérdezni ....Arcade Pinball -hoz lehet valahonnan ingyenesen letölteni tábla-pakkot ? Azt látom, hogy az alkalmazáson belül van try lehetőség, az jó is, csak ezeket mindet egyesével letöltögetni..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok..
A Christmas Songs & Ringtones szerintetek hol tárolhatja a hangocskákat ? Átküldeném párom Sony Ericsson Aino nem droidos telójára, csak tudnám, hol vannak ezek a fájrendszerben.
ötlet ?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Medve81
tag
válasz LordRajZoL #38973 üzenetére
Jorte Calendar volt a ludas. 3-4 óra alatt ca. 600.000-szer ébresztette a telót, míg a 2. Tweeter alkalmazás 125-ször.
Ideiglenesen töröltem az appot és írtam a fejlesztőknek a hibáról, remélem javítják, mivel kedvelem a naptárjukat. -
ryori
senior tag
Tanítható távirányító app ( hogy mindent tudjak telorol irányítani) van e? Note3 infrás.
Motorola settopboxhoz kellene amúgy. Samsung tv-t már tudom.[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
htc Desire X telefonom van, melyre megvásároltam a WidgetLocker programot mely tökéletesen működik is. Viszont akadt egy kis problémám a gyári lock programmal. Bizonyos esetben, mikor feloldanám a WidgetLockerrel a készüléket van, hogy utána a gyári is felugrik. Általában valamilyen esemény, hívás után de van, hogy random.A telefon gyári TaskManagerével és ManageApp programjával letiltottam, ami csökkentette a félbúkanásat de nem szüntette meg véglegesen.
Arra keresnék valamilyen megoldást (root nélkül) ami teljesen befagyasztaná esetleg letörölné a gyári htc Lock Screen-t.
Előre is köszönöm szépen!
-
S e t h
nagyúr
Parancsolj.
MyScript Stylus (Beta)This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gordonfreemN
addikt
válasz #79335424 #39037 üzenetére
Nagyjából tiszta az elméleti rész most már, vagyis eddig is volt bennem valami hasonló, de nem tudtam volna így megfogalmazni. Köszönöm.
A baj ott kezdődik, hogy a rendszerbuzerálásban nem vagyok otthon, alapok vannak, de pl az xplosed-et nem ismerem. Ha esetleg rápróbálnál erre a dologra, megírnád nekem a tapasztalataid kérlek?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
darvinya
titán
válasz gordonfreemN #39035 üzenetére
HTC OneS nem fullHD ezért nem tudja úgy megjeleníteni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Épp az a gond, hogy nem full-HD -ban nyomja ki. Az csak média esetén működik, a képernyőt a teó eredeti felbontásában tolja ki. Az eredmény olyan, mint amikor átállítod a Win -ben a felbontást és a fullHD monitoron 1280x720 -at használsz. A telón ezt denzitással (DPI a build.prop -ban) lehet kompenzálni, csakhogy ez az egész rendszert érinti, és reboot kell hozzá. Elvileg Xposed -hez van olyan modul, amivel nem csak rendszer szinten lehet változtatni a denzitást. Onnan gondolom ezeket, hogy a miniPC -khez van 720p -s és 1080p -s kernel. Az 1080 -asnál 160 -ról 240 -re kell állítani a DPI -t, hogy úgy jelenjen meg a rendszer, mint 720p -nél.
-
törölt tag
Épp az a gond, hogy nem full-HD -ban nyomja ki. Az csak média esetén működik, a képernyőt a teló eredeti felbontásában tolja ki. Az eredmény olyan, mint amikor átállítod a Win -ben a felbontást és a fullHD monitoron 1280x720 -at használsz. A telón ezt denzitással (DPI a build.prop -ban) lehet kompenzálni, csakhogy ez az egész rendszert érinti, és reboot kell hozzá. Elvileg Xposed -hez van olyan modul, amivel nem csak rendszer szinten lehet változtatni a denzitást. Onnan gondolom ezeket, hogy a miniPC -khez van 720p -s és 1080p -s kernel. Az 1080 -asnál 160 -ról 240 -re kell állítani a DPI -t, hogy úgy jelenjen meg a rendszer, mint 720p -nél.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz darvinya #39034 üzenetére
Somatom: előre is köszi!
darvinya: igen, az eltérés a felbontásbeli különbségből fakad. De a telefont nem lehetne rávenni, hogy a kéet ne fullHD-ban tolja ki?
Vagy amin lovagolok, hogy valahogy a képet összetolni a telefonon. Talán valami hasonló jutott eszébe Somatom-nak.
Mi történik akkor, ha nme fullHD-s monitorra, kötöm?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
darvinya
titán
válasz gordonfreemN #39029 üzenetére
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #39032 üzenetére
Attól tartok, hogy a tökéletességhez a DPI -be is bele kell nyúlni. Majd ráfigyelek a lehetőségekre, csak előbb le kell szaladnom egy rakománnyal Temesvárra.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan progit amivel meglehet változtatni a bejövő hívás felületét? Most Ilyen és nem tetszik hogy a képernyő kétharmada egy feketeség a kép csak egyharmad kb.. fullscreen caller ID progikat ismerem, valami más kéne ami pofásan néz ki[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gordonfreemN #39014 üzenetére
Most nincsenek a közelemben az ehhez szükséges eszközök, de nem emlékszem ilyen anomáliákra. Dolphin -t használok, S2 -n. Ugyanúgy 16:9 a teló is, a monitor is, mint nálad. Az tény, hogy más beállítást kell használni. Próbálkoztál olyan állítgatással, hogy kitöltse / ne töltse ki a képet és ezzel párhuzamosan a nagyítási % -ot? Ha ez működik, akkor Titanium Backup pro -ban lehet külön adatprofilt létrehozni a különböző beállításokhoz.
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #39028 üzenetére
A kettő közti különbség észrevehető.
A mobilos kép alja az alaplapok chipsetek memóriák fórumtéma, a PC-s-nél nyomtatók scannerek faxok. Mindkettőnél a fektetett 16:9-es arány látható.Nos a lényeg számomra annyi lenne, hogy a mobilos böngésző a lehető legjobban hasonlítson a PC-sre.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz darvinya #39015 üzenetére
Persze, természetes, hogy a témában te is jelen voltál, külön nem jelöltelek meg, de az neked is ment. Csak az utolsó hsz-re válaszoltam.
Amit mutatsz az már hasonlít, de mindezt fektetett módban kellene elérni, mert nekem úgy nem sikerül.
Ugyebár a kiküldött kép leginkább fektetett módban szeretne futni, igaz ezt elfelejtettem mondani¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
laabom
tag
Sziasztok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Samsung galaxy S3-ra melyik a legjobb és leghatékonyabb navigáció ami gyakran frissül is. Olaszországi utazáshoz kéne főként.
Előre is köszönöm -
mimey
tag
válasz petipetya #39020 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Engem is idegesít, hogy folyton a lista végére kell görgetni, és közben várni, míg betölti azt.
Közben minipc-n is frissítettem a YouTube-ot, ugyanaz történt. De itt volt mentésem, és egy régebbit visszaállítva jól működik a lejátszási lista. Gondolom a következő frissítéssel javítják.
-
La Magra
tag
Ezer hálám, ezzel a módszerrel sikerült! Volt apk-m korábban is, de azt nem engedte telepíteni, ezért próbálkoztam a Titanium Backup-os mókával, de ezzel az útmutatóval anélkül is megoldódott, úgyhogy köszi még egyszer!
Más:
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért írja ki a Sony Ericsson Xperia Ray stock ICS-ének alapértelmezett email kliense gmail-nél, hogy sikertelen bejelentkezés? (Frissítettem a fiók adatait, ahogy kérte, de semmi.)
Két fiókot használok a programmal (gmail és yahoo), utóbbinak semmi baja, előbbit viszont néhány napja nem tudom működésre bírni (előtte hónapokig jól működött).
Kipróbáltam más email klienst és azzal megy, de maradnék a gyárinál, ha van valami megoldás a problémára... -
petipetya
nagyúr
Nálam a telefonon a lejátszási listát az első (=legrégebbi) videó helyett az utolsóval (=legfrissebb) kezdi, és simán lehet lapozni köztük, tehát minden rendben van vele. YouTube verzió: 5.3.24
A gépen pont fordított sorrendben játssza le a videókat ugyanabban a listában, vagyis a legrégebbivel kezdi. Ez elég idegesítő, mert evidens, hogy a legfrisebb zenét akarom majd újra meghallgatni. Remélem, hogy ott is módosítják majd ezt.
"nincs rá lezsóidő"
-
student
őstag
ha nyomok egy factory resetet
akkor a telepitett appok és beállításaik és teló beállításai megmaradnak?
-
mimey
tag
Sziasztok!
A YouTube app mindig csak a lejátszási listák utolsó videóját hajlandó lejátszani, hiába koppintok másra. Nálatok is ez jelentkezik a frissítés után? Sajnos nincs előző mentésem az appról. Próbáltam kényszerített leállítás után az adatok törlését, de ugyanaz a hiba.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz gordonfreemN #39014 üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz saelin #39006 üzenetére
Nézzétek meg a monitorotokon, hogy hogyan tölti ki a fórum a képernyőt.
És most a telefonotokon is.
Na én a telefonon is szeretném úgy látni, mint a monitoron. Mert akkor lesz olyan a kép kiküldve monitorra, mintha normál böngészőt használnék.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
mtcob
senior tag
válasz La Magra #39008 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, de esetleg megpróbálhatod hogy root explorerben a /system/app mappába bemásolod az .apk fájlt, hosszan nyomva tart majd a permission-nél így megadod neki az engedélyeket...ha kész akkor reboot
És így nem kell szenvedni a TB vel....(#39011) icecave Én nem próbáltam egy ideje, de utolsó emlékeim szerint elég instabil és lassú volt, főleg videók megnyitásánál...aztán lehet most már jó....
Adok neki egy esélyt, de attól még továbbra is várom az ötleteket, az új valahogy jobban tetszik
Egyébként mi értelme egy ilyen régió korlátozásnak egy free appnál Nem csak ott nézik az NBA-t....
Már az is eszembe jutott hogy kéne találni egy kint élő fórumtársat, aki leszedi, majd az apk-t lementi és elküldi
Valaki tud esetleg valakit aki kint él és segítene ebben?[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz La Magra #39008 üzenetére
Probáld csak a programot visszaállitani ne az adatokat
Ha tudod biráld felül az alapértelmezett telepitést /lehet sd-re volt mentve s az nem tetszik neki/Kérd el direktbe a telepitendö apk-t s ne a titanium mentést
ES file expoler egész jól tud apk-t mentenni
Más ötletem nincs
zZz
-
La Magra
tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Ace (S5830i)-re szeretnék visszatenni gyári óra alkalmazást, amit emailben küldtek el nekem (ami rajta volt, azt véletlen töröltem).
A problémám, hogy a Titanium Backup másfél órája azt mutatja, hogy visszaállítja, de igazából nem történik semmi (többször újrakezdtem, telefont újraindítottam stb).
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? -
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudom szedni ezt ?
Nem számít wareznak, ugyanis ingyenes, annyi a gond hogy
itthonról nem elérhető és bár van másik NBA Game Time app, az funkciókban és dizájnban sem ér fel ehhez, szóval ha lehet, ezt szeretném
Előre is köszönöm a válaszokat -
saelin
veterán
válasz gordonfreemN #39001 üzenetére
Boatbrowsernél lehet állítani az oldal nagyításán. Neked a far opció sztem pont jó lenne, ilyenkor sokkal "távolabbról" látod az oldalt, több minden látszik. A betűméret is állítható.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
darvinya
titán
válasz gordonfreemN #39003 üzenetére
A betűmérettel együtt a oldalt is zsugorítja.
Amúgy alapból mindig a teljes oldalt hozza be, ha nem mobil nézetben nézem (amit szintén belehet állítani).
És a nagyításra vonatkozik elsőként a betűméretre.Amúgy próbáld ki.
-
gordonfreemN
addikt
válasz darvinya #39002 üzenetére
Az ok, de nekem nem az a gondom. Nem csak a betumerettel van baj hanem azzal is, hogy a linkek, hirsetesek, hozzaszolasok pl ezen a forumban mind nem jelennek meg. Ha osszebb lenne huzva a bogeszo akkor tobb adat lenne lathato alapbol gorgetes nelkul.
-
darvinya
titán
válasz gordonfreemN #39001 üzenetére
Opera Classic (Mobile) ott van rendes betűméret állítás.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Egy olyan megoldást keresek androidra, amivel a böngészőablak méretét csökkenteni tudnám.
A dolog miértje:
HTC One S MHL kábellel kiküldve a kép monitorra. A gyári böngésző és még sok más is azt teszi ilyenkor, hogy a 16:9-es monitorom teljes képernyőjére kitolja a böngészőablakot. Ami azt eredményezi, hogy egyrészt szükségtelenül nagyok lesznek a betűk illetve levágja a képnek az alját, amit így csak görgetéssel tudok elérni.
Ha a böngészőablak méretét 50%ra tudnám csökkenteni, akkor a betűk is még kényelmesen olvashatók lennének, de az aktuális oldalból is sokkal nagyobb rész lenne látható.Szóval kissé furfangos a dolog, erre kellene valami használható megoldás.
Egyedül a dolphin -nál találtam ezt az 50%-os méretcsökkentés dolgot, de az meg nem tartja meg ezt a beállítást, egyszer alkalmazza de mihelyst új oldalt töltök be, kész vége.
A telefon elforgatása sem jó, az meg már túl kicsi lesz.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.