- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
atillaahun #40681 üzenetére
4pda.info
Nem csak az, amit kérdeztél, hanem mindenféle app van ott.
Pl. ha vásárolni akarok, előbb ott is megnézem. Érdemes.
Be kell írni a keresőablakba az app nevét. Nem kell megijedni Puskin nyelvétől. -
Jacak
senior tag
Bocs,közben másfele volt dolgom...
-
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #40668 üzenetére
Így van,ebben igazad van.
@petipetya:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aff.tvmusor&hl=hu&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtvmusor.hu+google+play
Remélem,műxik...
(Ha nem,mailben átdobhatom...) -
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40665 üzenetére
Sory a késésért csak közbe dogom akadt.
De látja a gépet, hozzá is férek a megosztott mappákhoz. Viszont a küldésnél nem talál gépet..
-
user01
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #40686 üzenetére
Olyan FTP server alkalmazást keresek, hogy a belső memóriát és a SD kártyát is lássam PC-n TC-ben.
Én ezt az FTP szervert használom. PC-n TC-ben látni a kártyát és a belső memóriát is, és nincs 100 KB a mérete.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40688 üzenetére
szerintem a Snap Camera HDR
-
xylevi
tag
Pedig idonkent megjelenik fent az ertesites, a sajat, TouchPal ikon, raklikkelve nem a playbe, hanem a TouchPal Contacts beallitasaiba dob, ahol felugrik egy ablak, hogy frissitest jovahagyome...itt megnyomom a Megse-t...ezt szeretnem elkerulni...az app sajat beallitasainal nincs frissitesre vonatkozo beallitas...
-
vadászcsiga
félisten
Melyik a legjobb kamera app?
Én a Camerazoom fx-et, a Pudding camerat meg a Camera fv-5-ot probalgatom -
válasz
Hálózatról nem sikerült Es-sel kicsomagolnom, mert akkor csak az első fájlt tölti le. Az összes fájlt letöltöttem sd-re, első fájlt kijelöltem, more, extract to, feljön hogy melyik könyvtárba tömörítse ki.
-
[CS]Blade2
addikt
Olyan FTP server alkalmazást keresek, hogy a belső memóriát és a SD kártyát is lássam PC-n TC-ben. Vagy lehet, hogy jó a első, amit kipróbáltam [link], csak a home directory-t kellene máshogy megadni?
Másik apróság, hogy a tableten a billentyűn az X-t és az Y-t meg kellene cserélni (ha van ilyen beállítási lehetőség), vagy kellene egy másik bill, ami qwertz. (a telefonon jó helyen volt/van, így eddig ehhez még nem kellett nyúlnom.)
-
air
nagyúr
válasz
Esetleg megpróbálhatsz a FileCropon keresni.
-
atillaahun
veterán
Ismertek olyan oldal-t ahol ingyenes app-ok régebbi verziói szerezhetőek be?
Más.
ES Explorer-rel tudott már valaki darabolt rar-t kitömöríteni? Elméletileg tudja az app, gyakorlatilag meg se moccan. -
zsloti
senior tag
válasz
atillaahun #40676 üzenetére
Sajnos csak volt(bár csak ezt az egy dolgot hiányolom a Sonyból)
Egy Z ultrám van és ott még jobban kilehetne használni ezt a dolgot mert 6,44" az már csak 6,44"
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
atillaahun #40672 üzenetére
Hát a Samuk alapból tudják.....
-
zsloti
senior tag
Még mindig keresek olyan alkalmazást amivel a képernyőt meg lehet felezni és két különböző dolgot csinálni rajta(mint a Samsung noteokon)
Köszi
Zs -
atillaahun
veterán
Szerintem az ostobákat a lusták kiegyensúlyozzák, akiknek ha valami feltelepül és elindul az csípőből 5 csillag, aztán lehet jövő hétre rájön, hogy a felét se tudja az app, vagy nem úgy mint kéne, és lehajintja.
Szóval valóban nem ideális ez az értékelési rendszer, de a semminél jobb, és nagyvonalakban azért tájékoztatást ad, csak nem szabad a végletekig ráhagyatkozni. -
törölt tag
Közben én is ismeretlen területre tévedtem. MiniPC -re, teszt célból flasheltem egy custom romot. Tiszta telepítést akartam, semmi Titanium Backup. Elkezdtem telepíteni a szokásos programcsomagomat, amikor észrevettem, hogy valami nincs rendben. A felhasználói tárat ismeretlen partíciónak látta. Megformáztam, amitől látszólag rendbe jöttek a dolgok. De ha megnézem fájlkezelőben az alkalmazásokat, vagy az adataikat, akkor mindegyik letöltött neve mögé egy 1 -es van biggyesztve (mintha átnevezéssel kell megkülönböztetnie, egy, már létezőtől). Csináltam egy gyári visszaállítást, de a helyzet változatlan. A Play szerint két, ugyanolyan nevű eszköz van regisztrálva. Találkozott már vki ilyennel? Hogy lehetne ezt tisztába tenni? A Playen nem látok opciót az eszköz törlésére, csak az elrejtésre. De gondolom, az csak addig működik, amíg be nem jelentkezik az elrejtett ID. Viszont ez az "1" névváltozás a log szerint néhány alkalmazásnál problémákat okoz.
-
BoB
veterán
válasz
atillaahun #40665 üzenetére
Valakit érdekel Sygic navi felesben? (most kettő jár egy áráért)
Privátot várok!
-
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #40656 üzenetére
Ezt csak annyival hagy egészítsem ki, hogy tűzfallal nyilván csak azoknak a programoknak adsz engedélyt, aminek egyértelmű, hogy mi keresnivalója van a neten. A többinek meg az (anonim) statisztikák, célzott reklámok, helyinformációk, stb ... küldözgetéséhez kuss van, így az adatlopás is kivédve. Emellé természetesen elengedhetetlen a csillagos és írott értékelések olvasgatása is a Play-en új programok telepítése elött.
(#40660) royalka
Igen. Simám ha alap nézetben a fájlkezelőben a LAN fülre lapozol, és nyomsz egy keresést, nem találja meg a PC-d? -
Jacak
senior tag
Üdv.Én régóta nem használom a TV24-et az összeomlásai miatt... Tv-műsorhoz a 'tvmusor.hu' appot használom,ha figyelmeztetés kell,akkor abban a 'megosztás'-ra nyomok(nem a riasztásra),majd a 'Beépített lehetőségek'-re,utána a Gtasks-ra,abban állítom be,de ez utóbbi app egy régi verzáját használom,mert megbízhatóan megy,jól tudja,amit tud,van widgetje,nem eszi az aksit,párszáz kB az egész app,szinkront is tud a Google-lel,és riasztani is tud.Ha kell vkinek,írjon pü.-t,mailben átdobhatom.
@attilaahun:
-... Főleg,mikor egy bevált appnál,amit az ember jóideje használ,analfabéta emberkék azt írják,h. xar,használhatatlan,mert képtelenek használni.Bocsesz,ezt úgy éreztem,hozzá kell tennem,de perxe,akinek nem inge,ne vegye magára... -
törölt tag
válasz
Logeeen #40649 üzenetére
Én a Servers Ultimate pro -t használom, mert ebben benne van az összes szervertípus. De ugyanennek a fejlesztőnek van csak FTP szervere is, ami, ha jól tudom, akkor ingyenes. Lehet egyéni beállításokat is használni, de van benne pár klikkes "simple server" mód. Nem tudom, hogy a többi szolgáltatónál mi a helyzet, de a Telenoros kártyáknak van elérhető IP -jük (dinamikus, nem fix).
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40654 üzenetére
"Send by LAN"-ra gondolsz? Mert ezt nem sikerül működésre bírnom...
-
LonGleY
veterán
De, root kell a tűzfalakhoz.
Antivir meg azért nem, mert ha be is szedsz valami reklámozó cuccot valamelyik figyelmetlen telepítéseddel (csak így juthat be), akkor is simán el tudod távolítani a programot a szokásos módon, alkalmazáskezelőből. Más nemigen szokott előfordulni. Ha olyat telepítesz, amit már párezer ember.kipróbált, vannak hozzá jó ajánlások, akkor semmi baja nem lesz a gépednek vírusirtó nélkül.
A tűzfal is csak azért jó, mert szabályozhatod benne, hogy melyik app juthat nethez (nem pedig "támadások" kivédésére).
-
mzx
senior tag
válasz
atillaahun #40652 üzenetére
ingyenes? root-olni nem muszáj?
antivirnek miért nincs értelme?
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40650 üzenetére
....
-
mzx
senior tag
Milyen tűzfal ill antivir alkalmazást ajánlatok, ami nem terheli a CPU-t és nem hosszú percekig frissít?
(NE Avast-ot.) -
-
Logeeen
senior tag
[link]
Esetleg valakinek van ötlete, hogy helyi hálózaton kívül hogyan tudom elérni a telefont FTp szervert futtatva?
Magyarul, hogy a telefon legyen a szerver? -
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40639 üzenetére
Én olyan programot kerestem(volna), amivel úgy lehet file-t küldeni, mint ha csak emailbe csatolnék egy képet/zenét.. Szal nem a telefon-gép kapcsolat összehozása volt a kérdéses hanem az egyszerűsített küldés..
-
atillaahun
veterán
Volt már problémája valakinek az ingyenes Play Zene próbaverzió aktiválással? Lejárt a régi kártyám az újat meg az istennek se eszi meg, folyton megakad a kártyadatok végén, hogy nem sikerült a kommunikáció a szerverrel. Hát kösz. Valakinek erre ötlet esetleg?
-
olivera88
veterán
A Runtacticban lévő kalóriaszámláló az mennyire reális? Ha nem is teljesen reális, de a valósághoz közel állhat szerintem.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40633 üzenetére
Szívesen. Igaz, csak találd meg amire szükséged van.
-
dokee78
félisten
Mennyi a whatsapp SMS amivel az elején ellenőrzik a telefonszámot?
Valaki írjon már pár fontos tudnivalót az appról. -
vadászcsiga
félisten
válasz
petipetya #40609 üzenetére
Port tv-vel mi a baj? Egy hónapja mióta fent van nem volt még olyan hogy ne töltött volna be, most az ünnepi időszakban meg napi 2 értesítést szépen jelzi is.
G2(#40626) vadkörte
Hú tényleg nagyon szép, köszönöm, át is vette az enyém helyétMit össze kerestem tegnap este de ennek még a közelében sem voltam. Hatalmas adatbázis ez a play.
-
-B-
senior tag
Csabi42, rjg, vadkörte: köszi mindenkinek a javaslatokat.
-
[CS]Blade2
addikt
Kipróbáltam a ChatON-al, és a frissítések eltávolítása után eltűnt a beállítások/alkalmazások listájáról, de az alkalmazásoknál továbbra is ott van.
A másik, hogy most feltettem a Kies-t először a gépre is, aztán böngészőből, de az nem átlátható, valami más kellene helyette. Olyan cucc, amivel csak bekapcsolom a wifit, és a PC-n (vagy a tableten is) a Total Commanderhez hasonlóan tudjak áthelyezni a belső és a külső tár között, meg a PC-ről oda-vissza.
A netes felületén pl. ott van vagy 500 hívás a naplóból, meg vagy 500 könyvjelző amit a franc tudja mi alapján tett sorba.
Valamint ami gáz, hogy az alap galéria és a zenelejátszó nem azt csinálja jelenleg amit akarok. Van egy angol könyvem aminek a CD-jét feltettem rá és ez a 2100 mp3 bekerült a zenelejátszóba is (a kies-ben is vegyesen bent van az a 50 zeneszám a 2100 angol között.), meg össze vissza osztályozta a zenéket gondolom mert szarul van kitöltve itt ott a mp3-ban az adatlap.
A gallériában meg mappánként kerülnek be a cuccok, míg nekem úgy lenne a jó, hogy min 2 vagy 3 mappamélység legyen. Vagy van egy elsősegély könyv, ami jpg-k, azt is oda teszi. -
törölt tag
Sziasztok!
Tud-e valaki segiteni ,ui update után a tabletnél a gyárilag feltelepitett sim kódot helyettesítő gombokat ujjal
ősszekötő program ami a képernyőnyitást engedélyezi eltünt.
Szeretném valahogy visszarakni,milyen elérhető programmal tudnám megtenni? -
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40622 üzenetére
Ő is az "alap csomagba" van.
Akkor nincs még mindig ilyen app.
. Köszönöm azért a segítséget.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40595 üzenetére
A ConvertBee is egy lehetséges alternatíva. És nem csak valutát képes váltani.
(#40603) -B-:
A MoonEwader ferr verziója is kellemes. Sok formátumot támogat, nálam nem lépkedett ki. -
rjg
őstag
Esetleg próbáld ki a MoonReader free verzióját is. Az elején kicsit macerásabb beállítani, mint a Cool-t - előtte én is sokáig azt használtam - mert több előre definiált témából tudsz választani és rengeteg a beállítási lehetőség. Engem annyira meggyőzött, hogy megvettem a Pro-t is. Abban már működik a felolvasás funkció is, lehet hozzá külső szótárat telepíteni és van benne Dropbox szinkron is, ami lehetővé teszi, hogy pl: ha a telefonon befejezed az olvasást, akkor a TAB-on ugyanott tud folytatni.
-
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Androidra milyen program létezik amivel a kikapcsolt számítógépemet betudom kapcsolni? Ismerem a PC Monitor nevűt jó is, de csak akkor tudom bekapcsolni vele a gépet, ha otthoni wifi-hez csatlakozom, ha mobilnet van bekapcsolva a telómon akkor nem indítja. Munkahelyi gépemet szeretném így bekapcsolni de tippem sincs hogy mivel lehetne. Nektek valami ötlet?
-
petipetya
nagyúr
Én is a Google Play Könyveket tudom ajánlani. Azelőtt a Cool Readert használtam, viszont az utóbbi 2-3 hónapban átszoktam a guglisra. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, másrészt győzött az online szinkronizálás előnye.
Kicsit gyors egymásutánban jött ki a 4.4->4.4.1->4.4.2 gyári Android frissítés. Mindegyiket ki akartam próbálni, és ilyenkor mindig csinálok egy teljes gyári beállítások visszaállítását (nem szeretem a mentéseket, mert így tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés). A lényeg hogy unalmas lett volna mindig beállítani és ugyanott megnyitni az éppen olvasott könyvet, így esett a választás a Google Play Könyvekre.
Az összes könyv ugyanott folytatódik, ahol abbahagytam. Emellett nincs túlbonyolítva a beállítások tekintetében.
Persze nem ajánlott az olyan paranoidoknak, akik remegve bújnak el bármelyik felhőszolgáltatás elől, attól félve, hogy a Google gyártotta Skynet robot bármelyik percben a homlokuk közepébe pörkölhet egyet a halálsugárral.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Hogy lenne a legegyszerűbb megoldani azt hogy 1-2 kattintással át lehessen küldeni 1-2 számot/ képet telóra és vissza gépre is. Olyanra gondolok hogy felcsatizok wifire és a kijelölt fileon nyomok egy megosztás gombot és a program listából kiválasztom hogy "küldés gépre" és akkor egy adott mappába csorgatja is befele. Jó volna ez gépen is hogy nyomok egy jobb gombot és ott a küldésbe megjelenik a teló
Telón: 4.3, gépen: Win8. (Vagy csak álmodok hogy vannak ilyen egyszerű dolgok. ) -
-B-
senior tag
válasz
vgyuri #40608 üzenetére
Most cseréltem telót, a kilépős hibát még az előző készülékemen produkálta.
Ezen még nem próbáltam, gondoltam előtte rákérdezek, ki mit ajánlana helyette.A TV24-el kapcsolatban: nincs fent Greenify, de úgy látom másnál is jelentkezik a probléma, tehát nem az én készülékemben van a hiba.
Egyébként tegnap próbálkoztam a petipetya által leírt módszerrel is, de nálam ezek után sem jelzett.róland: köszi a tippet.
-
petipetya
nagyúr
Nálam is jelentkezik az összes hiba a tv24-el, melyeket itt elmondtatok.
Viszont ha kihúzom az utoljára megnyitott alkalmazások listájáról, akkor utána értesít. Ha ott hagyom, akkor nem értesít.
Sajnos még nem igazán találtam profi tv műsor alkalmazást, amely jobb lenne.
-
EmberXY
veterán
A TV24 nálam eddig jelzett mindig rendesen, bár ritkán használom ezt a funkcióját... Viszont ha a "jelzésre" bökök, akkor megnyílik és összeomlik, de ezt azóta csinálja, mióta használom, viszont tényleg olyan ritkán állítok be értesítést, hogy lényegében nem problémáztam ezen soha...
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy ingyenes ebook olvasót keresek.
Nem kell semmi felesleges csicsa és előny, ha tud magyarul.
Eddig a Cool Reader-t használtam, de az utóbbi időben elég gyakran bezáródik olvasás közben.Más:
A TV24 csak nálam nem jelzi a beállított műsorkezdéseket?
Pár napja még jó volt, de tegnap óta egyáltalán nem jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged