Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mindenkinek felel meg, ezt elfogadom. Magam éjszaka töltöm, optimalizált módon, így teljesen közömbös, hogy mennyi idő alatt végez.
Az én életvitelem mellett simán elegendő egy 5W gyári töltő (még az iPhone 11 mellé kaptam), de a PC 1½ Wattos teljesítménye is belefér, amikor sokat vagyok gépnél.
Mások pedig másképp élnek, ők a sokkal gyorsabb töltés célközönsége (nem én). -
Ricardo
titán
"A 25 W töltést már a tavalyi modellek esetén is túlhaladta az Apple.
"The iPhone 16 supports fast wired charging, though Apple never reveals the maximum power rating. The company quotes 50% charge in 30 mins with a compatible 20W charger."
" The last 15% took about 42mins, and the iPhone 16 reached 100% charge for 1 hour and 42 minutes."
Egy 3561 mAh-s akkut 1 óra 42 percig tölteni valóban acélos.
-
joey04
titán
válasz
Emericus Max #9 üzenetére
én sem vagyok optimista. az edge is szar.
-
scdlsc
senior tag
A jelenlegi iPhone-om akkuja 2406 mA-s és 20 W-al tudom tölteni, képernyőideje 5-6 óra. Ez a telefon mindhárom téren előrelépés lenne nekem.
-
válasz
Emericus Max #9 üzenetére
A 25 W töltést már a tavalyi modellek esetén is túlhaladta az Apple.
Várhatóan további növekedés lesz az idei termékeknél is.
64 GB tárhely sincs már a 15-ös család megjelenése óta (a 16e is 128-cal indul). -
Emericus Max
tag
Félnapos töltési ciklusok lesznek majd, max. 25W töltőteljesítménnyel.
Kell majd neki powerbankos tok, amivel meg vastagabb, meg nehezebb lesz a normál szifonnál is. Persze majd ha kijön és lesznek tesztek, akkor meglátjuk, de én nem vagyok optimista ebben az ügyben. Persze így is veszik majd mint a cukrot, akkor is ha 1 millió Ft lesz a 64GB-os változat ára -
mepet
addikt
Meg mindig kiall a kamera.
-
joey04
titán
kb pont annyit fog bírni szvsz mint az edge.
-
Micsurin
nagyúr
Kíváncsi leszek Zacknél lesz-e snap...
D
-
pusszycat
nagyúr
Én azért a mindig aktív kijelzőt nem erőltetném ez esetben.
-
janeszgol
félisten
Szerintem ez nem rossz érték. A sima 16 órás SoT-je is odalépve 5-6 órára csökken, mai szintén jó. Most egy 120 Hz-es, sokkal vékonyabb telótól a 3-4 óra masszív képernyőidő nem jó, de nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest