- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118857 üzenetére
Igen adtam, természetesen...meg megjelöltem csillaggal (kedvenc), telefon névjegyek közé, meg a gmail fiókjába is bemásoltam, de nem látja a térkép.
Sikerült!!!!
Tudod mi volt a baj? Ki volt kapcsolva az automatikus szinkronizálás.
Oké, ha merül fel további kérdés jelzek.
Köszi.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118853 üzenetére
1 órahosszára sikerült megosztani az adatot, de ehhez kellett az a telefon is aminek a helyzetét akarom tudni. Van egy olyan menüpont, hogy Valós idejű helyadatok megosztása-Amíg ki nem kapcsolja ezt-Személyek kiválasztása. Itt milyen személyekre gondol vajon. A telefon alkalmazás ki volt kapcsolva, így viszont hogy bekapcsoltam, tudtam belerakni a címtárba neki egy névjegyet. De ezt sem látja a telefon ott.
-
kosinalajos
csendes tag
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami elküldi valamilyen formában egy adott telefon helyzetét. Nagyon egyszerű a szitu. Gyerkőc folyton ott hagyja valahol a telefonját, és általában lemerül. Valahol
Ezért kellene olyan megoldás, ami "megmutatja" hogy utoljára hol volt a telefon. Olvasgattam mindenféle oldalakat, de vírust, vagy férget nem szeretnék. Van bármiféle nem sci-fi megoldás erre? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged