Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Nos, nem volt egészen egyértelmű a kérés, de lássuk...
Elírtam, mert nem maker, hanem APK Editor, melyből ezt használom. Az ingyenes verzióval max képeket tudsz vagy konkrét forráscsomagokat cserélni, de ezzel már bőven nem csak nézelődni lehet. Megnyitja az adott kódokat, felületeket, tehát az ingyenes verzió alkalmas a tanulásra, de szerkesztésre, mint említettem, annyira nem.
Videó linkekről meg csak ennyit vagy ennyit.
Nem pofátlanságból, de részletekből áll össze az egész.
Felsorolhatnék most 320 linket, ami neked kell, hogy meg tudd csinálni amit szeretnél, de felesleges. A kulcsszó a jó angolon van, illetve a kereső használatán.
Kulcsszavak és a linkelt oldalak a barátaid.How to make ... for android...
Mindig csak arra keress, amit éppen szeretnél. Egyben sosem fogod megtalálni, a te terveidet nem biztos, hogy elkészítette 1:1-ben valaki, hogy megmutassa neked. Mert a How to make ubuntu skin for android jelszó alatt megtalálhatsz pár, MÁR MEGLÉVŐ launcher együttes játékát, de az nem ugyan az.
Tudom, most nézhetsz rám csúnya szemmel a biteken keresztül, de csak neked lesz jó, ha használod a bilentyűzeted
Szerk.: A fentebb említett problémámra valaki?
Igen, visszajöhetne, hogy a Google a barátod, de ebben az esetben nem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest