Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Sziasztok!
Meglehetősen régen foglalkoztam már Android programozással, akkor is még az App Inventor 2 világában dolgoztam. Abszolút hobbi szinten volt akkoriban, mára pedig másfelé vitt az út, jelenleg PLC, HMI, Nextion, Basic, PHP, HTML, CSS és JS-el foglalkozom, ezeket viszont már szakma szerűen (értsd: a hivatalos munkám részei).
Viszont most kicsit visszatérnék a Droid világába. Egy egyszerű appot szeretnék megvalósítani, a terv a következő:
Szeretnék egy appot, ami betölt egy weboldalt. Semmi többet nem tud, de külön app, csak arra az oldalra. Hogy példával is éljek: a BGA-nak van egy mobilappja. Csak a BGA-t lehet elérni ezen keresztül, viszont azt az indítás pillanatában azonnal. Nincs böngésző fejléc, sem látható URL. lényegében ezt szeretném, csak a saját Weboldalamhoz.
A kérdésem az lenne, merre induljak el? Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok (nem hátrány, ha akad olyan, ami a felsorolt nyelvek valamelyikével mutat párhuzamot).
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
Üdv!
Vannak olyan applikációk, melyek képesek az értesítéseket jelezni nem a Control LED segítségével, hanem Flashlight bekapcsolással.
Olyan applikációra volna szükségem, ami mindezt tudja, annyi különbséggel, hogy a FrontFlashLight villanjon fel. Tehát szelfi LED. Pl Galaxy J5, J7, Doogee Nova és még sorolhatnám, melyek rendelkeznek vele...
Szóval! Ismer valaki ilyen alkalmazást? -
Konkrétan mint mondtam, minden panaszra egy megoldás nem lesz.
Kezdetnek, csak hogy az alapok meglegyenek, ennek az áttanulmányozását javasolnám.
Ez ad egy felületet. Utána legegyszerűbb, ha komolyan egy meglévő kellene, ha az adott UI (legyen az Ubuntu Touch, vagy HTC design) kódjait és rendszerelemeit áttanulmányozod vagy valami Windows szoftverrel, vagy Linux-al, ha meg konkrétan olyan (apk), akkor a korábban linket programmal, aztán kicserélned az adott részeket.
Hosszas munka lesz, előre látom. De a végén meg fogja érni! -
Meg lett oldva. Jött egy frissítés, de a szoftverközpont nem akarta adni.
Terminál ellenkezett.
Külső letöltött fájl pedig felismerte, hogy ő nagyobb vagy egyenlő, mint a jelen verzió, így sz@rik települni.
Megoldás -> Töröld le, tett vissza
Megy minden.
Na majd nézek akkor neked konkrét videókat, de szerintem ma már nem.
Majd holnap
-
-
Jelenleg azért ne tudok konkrétat, mert nem tudom, mi lelte a Linuxomat, de a Chromium 2 hete nem akar bejelenkezni, 1 napja probléma van a YouTube és a F@szbúk videólejátszással, a Play Áruház nem hozza be a képeket, stb... Szóval, most azért nem tudok konkrétabbat. De ha tudod erre a megoldást, én is többet tudnék segíteni
-
Nos, nem volt egészen egyértelmű a kérés, de lássuk...
Elírtam, mert nem maker, hanem APK Editor, melyből ezt használom. Az ingyenes verzióval max képeket tudsz vagy konkrét forráscsomagokat cserélni, de ezzel már bőven nem csak nézelődni lehet. Megnyitja az adott kódokat, felületeket, tehát az ingyenes verzió alkalmas a tanulásra, de szerkesztésre, mint említettem, annyira nem.
Videó linkekről meg csak ennyit vagy ennyit.
Nem pofátlanságból, de részletekből áll össze az egész.
Felsorolhatnék most 320 linket, ami neked kell, hogy meg tudd csinálni amit szeretnél, de felesleges. A kulcsszó a jó angolon van, illetve a kereső használatán.
Kulcsszavak és a linkelt oldalak a barátaid.How to make ... for android...
Mindig csak arra keress, amit éppen szeretnél. Egyben sosem fogod megtalálni, a te terveidet nem biztos, hogy elkészítette 1:1-ben valaki, hogy megmutassa neked. Mert a How to make ubuntu skin for android jelszó alatt megtalálhatsz pár, MÁR MEGLÉVŐ launcher együttes játékát, de az nem ugyan az.
Tudom, most nézhetsz rám csúnya szemmel a biteken keresztül, de csak neked lesz jó, ha használod a bilentyűzeted
Szerk.: A fentebb említett problémámra valaki?
Igen, visszajöhetne, hogy a Google a barátod, de ebben az esetben nem működik... -
Ehhez sajnos mélyebb ásási ismeretek, kísérletek, megértés és angol tudás szükséges.
Ajánlom a videók nézegetését, nem szégyen a tanulás.
Ha van valami már, amit értesz, akkor fogod az UI-t, meg az APK Maker PRO programot, és hajrá!
Mivel kényelmetlen lehet mobilon szerkesztgetni (tanulmányozni nem), ajánlom a REMIX2.0 rendszert, azzal szoktam én is.Ne haragudj, hogy most nem ásom bele magam a kódrengetegbe, de egyfelől az időm jelenleg nem engedi, másfelől, abból nem tanulsz semmit, ha más csinálja

szerk; Ha kész vagy egy módosított apk-val, akkor nem cseréli ki, csak lementi külön. Így egy readbackot ajánlanék előtte, majd azt kinyitva kicseréled a két UI fájlt és csak a system mehet fel.
A "launcher"-en kívül semmi nem fog változni. -
Szia!
A gombokkal való szakítás az elérhető egy sortörléssel a system UI apk módosításával. Ebben az appban tudod módosítani (legalábbis ezt ajánlanám kiindulási alapnak) az ilyen mozgatásokat, valamint amire gondoltál, mint háttérbe vonuló appok, egyedi előhozatal (számomra nagyon hasonlít a leírásod az Ubunu Touch-ra), stb, ennek megnevezése a recent bar. Nekem a HTC egyik tabletjének tetszett meg ezen művelete, azt ugyan ebben az appban lehetett kicserélni. Konkrét kódokat nem tudok most írni, de ha bármit szeretnél nem csak launcher felületen, akkor ebből kell kiindulni. Lehetőleg a sajátból.
Illetve nekem is volna egy kérdésem/problémám, nem tudom mennyire ide tartozik, de ez az egyetlen ilyen android programozás oldal, amit találtam.
Szóval, ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;Szerintetek mi baja? Miért nem látja, ami ott van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megy minden.