Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Egy kis paranoia: valamelyik fórumon olvastam olyan lehetőségről, hogy egy notebook beépített kamerája mellett hiába van működésjelző LED, lehet úgy programozni a kamerát, hogy egy-egy képkocka elkészítésének idejére kapcsolják be, így sok LED nem képes olyan fényerővel világítani, hogy azt a gép előtt ülő ember észlelje.
A mobilom szinte mióta megvan, azóta csinál valami furcsa dolgot: néha mintha "összeesne" a kép egy villanásnyi időre. Elég ritkán csinálja, feltételezem, hogy az automata fényerő szabályozáshoz lehet köze a dolognak (a 4.3-as droid note2-n elég hülye hibákat hozott, közte azt, hogy a fényerő szabályozása finoman szólva is pocsék lett), de beindult a fantáziám

Lehetséges androidon olyan alkalmazást készíteni, ami (feltételezve, hogy a program valahogy olyan jogot kapott, amivel kezelni tudja a kamerát) menet közben, egyetlen kocka készítésének idejére bekapcsolja a kamerát, majd ki?
Ha igen, akkor ennek marad-e valami nyoma a kijelzőn, akár olyan formában is, hogy egy pillanatra összekavarodik a kijelző, majd visszajön az eredeti kép?
(még1x: nem feltételezem, hogy nálam ilyesmiről van szó, pusztán kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e a kivitelezés? Arról gyorsan letettem, hogy én próbáljak ilyen programot írni, valahogy nem vagyok java rajongó újabban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)