Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beleszólok

senior tag

Egy kis paranoia: valamelyik fórumon olvastam olyan lehetőségről, hogy egy notebook beépített kamerája mellett hiába van működésjelző LED, lehet úgy programozni a kamerát, hogy egy-egy képkocka elkészítésének idejére kapcsolják be, így sok LED nem képes olyan fényerővel világítani, hogy azt a gép előtt ülő ember észlelje.

A mobilom szinte mióta megvan, azóta csinál valami furcsa dolgot: néha mintha "összeesne" a kép egy villanásnyi időre. Elég ritkán csinálja, feltételezem, hogy az automata fényerő szabályozáshoz lehet köze a dolognak (a 4.3-as droid note2-n elég hülye hibákat hozott, közte azt, hogy a fényerő szabályozása finoman szólva is pocsék lett), de beindult a fantáziám :)
    Lehetséges androidon olyan alkalmazást készíteni, ami (feltételezve, hogy a program valahogy olyan jogot kapott, amivel kezelni tudja a kamerát) menet közben, egyetlen kocka készítésének idejére bekapcsolja a kamerát, majd ki?
    Ha igen, akkor ennek marad-e valami nyoma a kijelzőn, akár olyan formában is, hogy egy pillanatra összekavarodik a kijelző, majd visszajön az eredeti kép?
    (még1x: nem feltételezem, hogy nálam ilyesmiről van szó, pusztán kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e a kivitelezés? Arról gyorsan letettem, hogy én próbáljak ilyen programot írni, valahogy nem vagyok java rajongó újabban ;) )

Új hozzászólás Aktív témák