- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Egy kis paranoia: valamelyik fórumon olvastam olyan lehetőségről, hogy egy notebook beépített kamerája mellett hiába van működésjelző LED, lehet úgy programozni a kamerát, hogy egy-egy képkocka elkészítésének idejére kapcsolják be, így sok LED nem képes olyan fényerővel világítani, hogy azt a gép előtt ülő ember észlelje.
A mobilom szinte mióta megvan, azóta csinál valami furcsa dolgot: néha mintha "összeesne" a kép egy villanásnyi időre. Elég ritkán csinálja, feltételezem, hogy az automata fényerő szabályozáshoz lehet köze a dolognak (a 4.3-as droid note2-n elég hülye hibákat hozott, közte azt, hogy a fényerő szabályozása finoman szólva is pocsék lett), de beindult a fantáziám

Lehetséges androidon olyan alkalmazást készíteni, ami (feltételezve, hogy a program valahogy olyan jogot kapott, amivel kezelni tudja a kamerát) menet közben, egyetlen kocka készítésének idejére bekapcsolja a kamerát, majd ki?
Ha igen, akkor ennek marad-e valami nyoma a kijelzőn, akár olyan formában is, hogy egy pillanatra összekavarodik a kijelző, majd visszajön az eredeti kép?
(még1x: nem feltételezem, hogy nálam ilyesmiről van szó, pusztán kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e a kivitelezés? Arról gyorsan letettem, hogy én próbáljak ilyen programot írni, valahogy nem vagyok java rajongó újabban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)