Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Maci-
üzenetére
Valószínű a kislányoknak tök mindegy melyiket veszed.
Nem. Nagyon hamar jön az 'apa, ez lassú' és akkor ott állsz mint egy legyőzött hős lovag és a kisasszony csak rádnéz azokkal a kiskutya szemekkel amikkel pontosan tudja hogy szétolvaszt mint lángszóró az alumíniumot, hogy akkor te ezt márpedig meg kell oldd. És ebből általában egy új tablet vásárlása szokott következni. Tapasztlatból mondom
-
bladislavvv
csendes tag
használ valaki Xiaomi Redmi Pad 2 Pro 6 GB / 128 GB tabletot?vélemény?üzemidő?
Köszönöm -
lowzor
veterán
válasz
RedCactus
üzenetére
Egy videót szívesen megnéznék a röccenés nélküli multitaskingról 4GB rammal.
Persze normál felhasználás mellett.
Én a fejemet vertem tőle a falba már 4 évvel ezelőtt is, azóta pedig bőven megnőtt az Android ram étvágya.
2025-ben már a duplája, a 8GB ram is a lassan kezdi a végét járni, ha valaki igazán smooth rendszerélményt akar. -
RedCactus
senior tag
válasz
-Maci-
üzenetére
Nem értem én sem, hogy mire nem elég 4GB RAM normál felhasználás mellett.
Van egy Samsung A9-es tabletem is 4/64-es. Netezni, streamelni, Viberezni, zenét hallgatni stb. bőven jó ez is. És mindezt röccenés nélkül.
Persze mindenki azt vesz amit akar, csak ez a memória mánia szerintem erősen túl van lihegve. Szvsz. -
-Maci-
addikt
válasz
blueye
üzenetére
Ez igaz, más valszeg nem fogja így beállítgatni.
Viszont - mint írtam is- ott egy csomó "bizonyíték" yt-on, hogy bizony bőven elég a 4gb egy átlag usernek. Persze jobban hangzik, hogy 8GB,meg egyébkéntis mindig az egyel nagyobb a jobb...
Mindenből

Illetve én kéz alól vettem a tabit, alug pár hetes.
Az úriember akitől vettem, elmondta, hogy 2db ilyen tabit vett. Egyet a fiánaj, egyet a lányának. A kislány boldogan használja suliban, tanuláshoz meg mindenhez, amire egy kislány használhatja.
A másikat azért adta el (nekem), mert a fiú mégis inkább laptopot szetetett volna.
Egyszóval alapisan utána jártam és meggyőződésen, hogy elég a 4GB.
Szvsz. az sem mindegy, hogy miben van az a 4 vagy 8GB. -
-Maci-
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Valószínű a kislányoknak tök mindegy melyiket veszed.
Elég e a 4GB ram?
Ezt így én még nem tudom. De néztem sok yt videot mindegyik szóbabforgó tabbal. Nem láttam különösebb kivetnivalókat. Napi használat még nem volt, csak alaposan belaktam.
Plusz egy jó ideig az Android fejlesztésének fő szála volt, hogy minél gyengébb hardware mellett is a lehető leggyorsabb legyen.
Továbbá (na most borítom a nyakamba a sz*ros vödröt) az alkalmazások között rengeteg kiegészítő szolgáltatást letiltottam.
Windows link, gaming hub, szülői felügyelet, mandarin nyelvi fordítás.... Stb. Szóval amiket én biztosan nem fogok gasználni EZEN a tableten. Most jön a "akkor minek vettéll samsungot idióta?!" : Az S-pen és funkciói miatt. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX