- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beller
aktív tag
válasz
cs.zs. #95745 üzenetére
Köszönöm neked és Dr.NX válaszát. Azt hiszem, hogy eldőlt a dolog a Honor mellett, mert ennyi pénzért verhetetlennek tűnik. Billentyűzetet nem akartam venni, de ha adják hozzá az kedvező. Méretben12-13 col körül gondoltam, bár a mostani 10 sem rossz, de a szemem az évekkel nem javul. Mégegyszer köszönöm nektek.
-
válasz
cs.zs. #95753 üzenetére
Lehet javasolni, persze!
Nyilván ezt én így önkényesen szerkesztgetem legjobb belátásom szerint, meglehetősen szubjektív.Korábban benne is volt ez a Lenovo.
Vissza már nem fogom rakni, ahhoz már túl öreg, kifutó modell.
Ettől persze még igaz erre is, hogy jó áron jó vétel lehet.A fő bajom a Lenovokkal a követhetetlen modellszám és modellnév.
Teljesen belezavarodtam a különböző régiókba szánt nevekkel, emitt Tab Plus, amott Pad Pro, de a következő évben a P11 Pad Plus ami megegyezik a Tab Pro Gen 2-vel...ááááááááá! -
rwin5
őstag
válasz
cs.zs. #95747 üzenetére
Pont most olvastam a hozzászólásokat, ott akadt meg a szemem a korábban említett Honor Pad 9-en, szerintem ez nekem is jó volna.
Még összehasonlítom azzal amit Dr.NX írt Xiaomi 7 pro-t, de szerintem az már az én pénztárcámnak magas (nem akarok ilyen sokat rászánni). A Honor viszont pont jó volna.
Ahogy öregszem egyre kevesebb türelmem van a telefont nyomkodni, a mostani 6.1-es a korábbi 6.7 helyett is már élvezhetetlen azokra amit fent írtam.
Van egy 13.3-as meg egy 15-ös laptopom, szóval a 11-es 12-es képernyő lesz nálam a befutó.Játék szempontból csak a várépítős clash of clans-ra, és hearthstone-ra használnám, ahol pont az az előny, ha egy kicsit nagyobbacska, meg a filmnézésre is előnyös.
MÁV-on szoktam utazni, de ott nem szívesen veszem már elő az elektronikus cuccaimatÍgy abba nem szól bele.
Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja?szerk: ha már friss frissítés, akkor átnézem az összefoglalót ismét
-
marcee
addikt
válasz
cs.zs. #95722 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Utánanézek ezeknek, bár első keresésre több ezek közül régebbi modell és nem kapható már.
Illetve nem vagyok biztos benne, hogy a dual BT elegendő képesség-e. Nekem például Oneplus 8 Pro telefonom van, 13-es androiddal, arra tudom csatlakoztatni egyszerre a két BT fejhallgatót, de ha elindítok lejátszást, akkor csak az egyiken szól, ha lejátszás közben átkapcsolom a kimenetet a másikra, akkor azonnal átvált arra, de az első elhallgat. Csatlakozik egyszerre a kettő, de nem tudom mindkettőre küldeni a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest