- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
cs.zs. #96116 üzenetére
12GB-nál jobban terjeszkedik.
Minden app bezárása után: [kép]
Szokásos appok háttérben futásával: [kép]
Ettől függetlenül 6 giga ramos tabot biztos, hogy nem vennék.
Sőt a húgom 8 giga ramos Xiaomi Pad 7-esénél is érzékelek néha megakadásokat/bedadogásokat, és a multitasking sem olyan smooth, mint egy 12 giga ramos tabnál. -
lowzor
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
cs.zs. #96094 üzenetére
Megnézem majd esetleg boltban ki lehet-e próbálni, de látatlanban a képarány még mindig túl hosszúkás, a méret meg túl nagy. Az feltételezem már csak rossz beidegződés részemről 10 évvel ezelőttről, hogy a Mediakek processzorok minden szempontból "eh" élményt adnak a Qualcomm társaikhoz képest?
A második hozzászólásban linkelt Yoga Pad, na az már sokkal jobban tetszik! Kíváncsian várom én is, hogy mikor érkezik, ha valaha érkezik.
-
válasz
cs.zs. #95891 üzenetére
Azért sem a redmi sem a samu nem egy középszint, inkább belépőszint, főleg hogy a Mediatek chip a samuban 12nm-es. Jézus, mennyinél járunk most? 3-4nm?
4G/LTE felesleges otthoni használatra szvsz (persze most rólam van szó).
A Legion Gen 2. valóban jó lehetne, ha nem ismerném a Lenovo-t, hogy tojni fog a frissítésekre, egy samsung legalább ad 3-4 verziófrissítést, a Lenovo-ból ezen a szinten max kettőt nézek ki.
Főleg úgy, hogy ott a Gen 3 és a Gen 4 is, persze a 4-est is kérdés mikor méltóztatnak behozni az EU-ba hivatalosan...
3-ast is alig kapni valahol, és ahogy írtam drága.
A Xiaomi Pad 7 tök jó lenne, ha nem lenne nagySajnos tényleg, a 11" ülve kézben tartva vagy neadjég fekve aztán tényleg találos sebet tud ejteni elbóbiskolás esetén
-
Ciccuka
veterán
válasz
cs.zs. #95891 üzenetére
Redmi Pad SE 8,7 4G
ezzel az az egyik probléma, hogy EMMC 5.1 rendszerű UFS helyett (manapság legalább UFS 2.1 legyen)
kijelző felbontása kicsi, így PPI érték alacsony
ezek miatt az árazása kedvező viszont
belépőszintet célozza meg
gyereknek játszósnak még jó lehetAzért egy 5 éves Poco X3 NFC-hez képest ne legyen már gyengébb semmiben egy mai általános használatú Tablet vagy Phablet szerintem.
-
válasz
cs.zs. #95886 üzenetére
Rohadtul nincs normális, mondjuk úgy középszintű 9" környéki tab itthon, a Lenovo Legion inkább gamer vonal, és drágán mérik, főleg ha bejön a Gen 3. és a Gen 4 rendesen, 180k fölött lesz, alatta mi van? gyerekeknek szánt bohócságok.
Vagy veszed az említett aldocube dolgokat, amiken a rendszer lehet elmegy, de hogy rendes frissítést nem kapsz rá, biztonságiakat és egyebeket, az eléggé sanszos, innentől mit csináljon az ember... -
laychi
veterán
-
-
beller
aktív tag
válasz
cs.zs. #95745 üzenetére
Köszönöm neked és Dr.NX válaszát. Azt hiszem, hogy eldőlt a dolog a Honor mellett, mert ennyi pénzért verhetetlennek tűnik. Billentyűzetet nem akartam venni, de ha adják hozzá az kedvező. Méretben12-13 col körül gondoltam, bár a mostani 10 sem rossz, de a szemem az évekkel nem javul. Mégegyszer köszönöm nektek.
-
válasz
cs.zs. #95753 üzenetére
Lehet javasolni, persze!
Nyilván ezt én így önkényesen szerkesztgetem legjobb belátásom szerint, meglehetősen szubjektív.Korábban benne is volt ez a Lenovo.
Vissza már nem fogom rakni, ahhoz már túl öreg, kifutó modell.
Ettől persze még igaz erre is, hogy jó áron jó vétel lehet.A fő bajom a Lenovokkal a követhetetlen modellszám és modellnév.
Teljesen belezavarodtam a különböző régiókba szánt nevekkel, emitt Tab Plus, amott Pad Pro, de a következő évben a P11 Pad Plus ami megegyezik a Tab Pro Gen 2-vel...ááááááááá! -
rwin5
őstag
válasz
cs.zs. #95747 üzenetére
Pont most olvastam a hozzászólásokat, ott akadt meg a szemem a korábban említett Honor Pad 9-en, szerintem ez nekem is jó volna.
Még összehasonlítom azzal amit Dr.NX írt Xiaomi 7 pro-t, de szerintem az már az én pénztárcámnak magas (nem akarok ilyen sokat rászánni). A Honor viszont pont jó volna.
Ahogy öregszem egyre kevesebb türelmem van a telefont nyomkodni, a mostani 6.1-es a korábbi 6.7 helyett is már élvezhetetlen azokra amit fent írtam.
Van egy 13.3-as meg egy 15-ös laptopom, szóval a 11-es 12-es képernyő lesz nálam a befutó.Játék szempontból csak a várépítős clash of clans-ra, és hearthstone-ra használnám, ahol pont az az előny, ha egy kicsit nagyobbacska, meg a filmnézésre is előnyös.
MÁV-on szoktam utazni, de ott nem szívesen veszem már elő az elektronikus cuccaimatÍgy abba nem szól bele.
Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja?szerk: ha már friss frissítés, akkor átnézem az összefoglalót ismét
-
marcee
addikt
válasz
cs.zs. #95722 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Utánanézek ezeknek, bár első keresésre több ezek közül régebbi modell és nem kapható már.
Illetve nem vagyok biztos benne, hogy a dual BT elegendő képesség-e. Nekem például Oneplus 8 Pro telefonom van, 13-es androiddal, arra tudom csatlakoztatni egyszerre a két BT fejhallgatót, de ha elindítok lejátszást, akkor csak az egyiken szól, ha lejátszás közben átkapcsolom a kimenetet a másikra, akkor azonnal átvált arra, de az első elhallgat. Csatlakozik egyszerre a kettő, de nem tudom mindkettőre küldeni a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest