Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Sógornőmnél adott egy Lenovo tab M11
A kérdés:
Hogy lehet leggyorsabban jegyzetet készíteni? Van e valami gyors gomb kombináció,vagy valami, amivel könnyen lehet indítani zár képernyőről? Én nem találom.
Ha nincs ilyen, akkor megoldható e valami külsős appal?Köszönöm szépen
-
Pano
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Igazából csak a rendszer mérete okozza nekem a fejtörést (samsung tab), hogy mennyire várható, hogy meghízik a hosszútávon a cacheléstől meg az updatektől (amiket eltárol).
Én magam nem vagyok nagy tárhely faló hordozható eszközökön. Max telefonnál szoktam kicsit nagyobbat választani, mert már lassan minden bolthoz meg tevékenységez is külön app kell. -
Pano
veterán
Sziasztok!
Szerintetek 128GB háttértár hosszútávra mennyire lehet élhető, ha csak rendszernek és appoknak kell? Microsd bővíthetőség van, játékék nem szempont.
Egyszerűen nem jutok döntésre. -
AliExpressen akciós napok vannak, a Xiaomi Mini Pad lengyel szállítással 450 EUR, azaz kb. 175 ezer Ft.
VIO55 a kuponkód, de nagyon nem is kell vadászni, mert ott van a termékoldalon meg főoldalon is minden.
Persze nyilván lehet találni más tabletet is, ami olcsósítható, Alldocube-ok, Teclastok, Lenovok amiket érdemes nézegetni. -
cs.zs.
veterán
válasz
vigyorgó
üzenetére
Szia,
nincs 2 egyforma igény, nincs 2 egyforma kéz ami tartani fogja, 2 egyforma szem ami ugyanazt keresi a kijelzőn, stb.
Nem mindegy hogy mire akarod használni és mennyi pénzt szánsz rá. Érdemes lenne kinyitnod itt felül az "összefoglaló kinyitása" kis kék fület, és beleolvasni, ottani kérdésekre válaszolni.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Most melyik az ár érték bajnok tablet?
Sim kártyás, nagyobb kijelzős,pár évig még használható tablettet keresek. -
cs.zs.
veterán
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Nem tudsz kárt tenni benne.
Bármivel töltheted, mindenröl felveszi az alap töltést.
Hozzá dughatod autós rádióhoz, szivargyujtó töltőhöz, PC/Laptophoz, meglévő régi töltődhöz, új Powerbankhoz, stb, menni fog, szép lassan feltöltődik.
Ha pedig kap a seggébe egy Honor/Huawei gyorstöltőt, akkor gyorsabban fog töltődni. Ennyi. -
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok , vettünk egy Honor Honor Pad X8a 4/64 tabletet , még nem bontottuk ki , úgy látom mint az újabb Telefonoknál ehez sem ját töltő fej . Sehol se találom , milyen töltővel kéne használni . Na most nekem van egy 22.5 w-os (még a Honor 20 pro-hoz kaptam) , meg egy 10 w-os xiaomi töltőm . Használhatom hozzá a nagyobbat ? Azt se tudom mivel sosem vettünk még tabletet , hogyha mondjuk lenne itthon egy nagyobb töltő fej 66 w-os mondjuk , azzal tudnék kárt tenni benne , vagy van benne védelem ilyenkor ?
-
Euronics-ban a kifutó Lenovo Legion Tab (az első, a Snapdragon 8+ Gen1 procival) 136 ezer Ft, vegyétek-vigyétek, amíg van belőle!
https://euronics.hu/tablet/lenovo-legion-tab-12256gb-tablet-szurke-zacw0026gr-p299842
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest