-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Valaki tudja esetleg, hogy melyik más Archos 10,1" típus kijelzője jó az Archos Access 101 3G V2-be? (AC101AS3GV2)
Ahogy néztem, a neon-é ugyanaz a csati, már nem mintha lehetne kapni... -
-
-
Nincs valakinek DPS Dream 7-hez alaplapja? Rev2 kéne, amin van DC tápaljzat is.
-
-
-
-
Hello!
Hülye kérdés. Digitech Tab7-hez valaki tud ROM-ot? Vagy a Digitech elérhetőségét?
Elvileg ez a gép azonos az M-Tech aTab7t-vel. -
-
-
Hello!
Hülye kérdés, M-tech atab7t -ehz van valakinek user manualja PDF-ben? Sehol nem találok.
Illetve support oldalt tud vlaki hozzá? A M-tech oldala tök döglött. -
válasz
Protekt #7803 üzenetére
Nem találtam én sem, aki javítaná (bár nekem sw hibás volt, de olyan meredek bootloader hibával, hogy azt már ember nem rakta helyre...)
De akinek van pákája, az ezt vissza tudja forrasztani, ha kideríted, hova kell. nem olyan nagy ügy ám az SMD-s nyák forrasztása, csak megfelelő hegy kell hozzá. A kínaiaknál szinte mindenki szebben forraszt -
-
-
-
Ja, én olyan átalakítóra gndoltam, ami nekem is van, mini->micro : Egy kb. centis műanyag, egyik végén micro dugó, másik végén mini aljzat. Ha már kábelre dugja az ember, akkor olyan mindegy szerintem, és akkor lefedve az, hogyha átmegy az ember haverhoz tablettel, akkor nem tudja rádugni a gépre.
De amúgy pendrive esetében tényleg zavaró lehet akármi is lóg ki belőle. -
-
-
Kérdések, ha valaki tudja...
Wayteq xpad70, van rá magyar nyelvű PDF, Wödör, ebook olvasó? Marketről letölthető?
-
Hello!
Hülye kérdés, szabad?
Ismerős kitalálta,, hogy a szüleinek tabletet, vagy ebookot kell venni. Kérdés, mit.
A szempontok :
- egyszerű
- nem tetűlassú
- elsősorban olvasásra, de nem baj, ha mást is tud (net, filmek)
- olvasás = pdf, word, stb, esetleg e-bookok, de nem az lesz a jellemző
- 30 és 40 ezer között
- de lehet használt isHa valaki segít, megköszönöm
-
Hello!
Kérdés, valakinek van-e tapasztalata Gome ePad SW frissítésben?
Itt hentereg nlam egy 7"-os darab, amin elrontották a frissítést, azaz valószínű nem megflelő ROM ment rá. Nekem meg rendbe kéne rakni.
Nem ad képet, ha bekapcsolom, csak a zöld LED világít.Az SD kártyáról ilyen állapotban még felhúzza a ROM-ot? Asszem Android 1.6 volt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest