-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Ciccuka #95343 üzenetére
Szerintem 70k-t ezekkel a kondíciókkal simán megér az eszköz, ha ez ennyiért megkapható. Többnyire (legalább is én) általában zárt térben, és nem tűző napsütésben használom a tabletemet (POCO Tab). Ami meg az akkut illeti, szerintem a 10.000 mAh szerintem sok mindenre elég.
-
válasz
Ciccuka #95343 üzenetére
A Helio G99 a minimum szerintem, én az alá nem mennék ma már. De annyira még nem gondolnám elavultnak.
De ahol írták, h "kevés manapság már", ott biztosan jobban értenek hozzá.(Ezt nem íróniaként írtam.)
8/256-os tablet, 13"-os. Ekkora a notim is, (igaz, azt két külső monitorral használom).
A 8giga ram alá se nagyon mennék, a 256-os tárhely meg pazar. Nézd végig a Hardveraprót az hány 64 gigáson próbálnak meg túladni.10.000mAh akksi. Ez első hallásra jó soknak tűnik, de itt egy 13"-nyi kijelzőt kell ellátnia árammal, illetve a SOC is egy korábbi, (a legmodernebbekhez képest) energiaigényesebb fajta.
A fényerő nem túl nagy, ez a tablet csak szobába való inkább.A Blackview nemtudomhányas van ennyiért még, kb egy kategória lehet a kettő, bár annak a kijelzője kisebb úgy 1"-al.
-
bazsimano
őstag
válasz
Ciccuka #89106 üzenetére
Gondolom egyből unbox videó aztán lesz ami lesz...sajnos nem nem ajánlotta fel a Paypal vasarlast...uh csak kartyaval tudtam vasarolni...
de azert reménykedek, hogy nem lesz gond.
Gyerkőcöknek lesz karácsonyra...de ha megérkezik ugyis home offba vagyok, uh majd kiprobalom... -
®abstract®
őstag
válasz
Ciccuka #89063 üzenetére
a mali g52 mp2 eleg lehet ha nem jatszol full game l.annyira szerintem nem rossz,de lehetett volna izmosabb gpu tarsitva a cpu hoz-ha unisoc tiger t618 az alap. 6 vagy 8 gb ram al egy ilyen tablet jo partner lehet🤔
a mali g52 mp6 mar egy jobb gpu=nem 2 magos hanem 6.feljebb is van.
videokbol azert kiderulnek az adatok amikor benchmarkot futattnak.
a legjobb oldalt nezed ezügyben,szoval meg tudod nézni mi a difi -
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest