Új hozzászólás Aktív témák

• csiszi91

csendes tag

Sziasztok! Szeretném kérni a véleményeteket a következő dilemmában:
    Szeretném megtámogatni közelgő tanulmányaim, felturbózni a jegyzeteléseim, mivel komplex szakmai vizsgákra fogok készülni a kozeljovoben.

eink alapu eszkozben gondolkoztam egy darabig, viszont a háztartásban mivel van egy tipegő másféléves, kerülnék törékeny és költséges megoldást. eink lasd boox v kobo nem a legstrapabb, utobbi reg frissített eszkozt egyebkent is.

Maradtak a tablet opciok szvsz, ha temposan is akarok jegyzetelni és infot feldolgozni. PDF annotacion lasd zoteroban felul valoszinu anki kartya keszutes, obsidian markdown jegyzeteles es adhoc splitscreen video/yt nezese tortenne. Emiatt stylus tamogatas fontos de nem rajzolas a fo profil ahogy kiderul.

ipad 11 felmerült de ha lehet preferalnam h lehessen tobb profil, hasonlo celbol odaadnam a nejemnek is. igy ez is elverzett

es most a lenyeg:
    szukitettem ide oda a lehetosegeket ketto modellre
    1) Lenovo TB336ZU, 2029H2 ig van tamogatas vendor oldalrol, ara kb 210 eur tollal de folio v keyboard nelkul.
    2) Galaxy Tab S10 FE, arban dupla, cserebe tamogatas 2032ig igert. Nem volt a szivem csucske telefonban a samu. Viszont a tamogatas idejeben latok potencialt arra h hasznos eszkoz lehessen kesobb mikor mar a tipego cseperedik. Meg 1.5 evig legalabb nincs kepernyoideje engedve.

bonuszkent dilemma
    3) NXTPaper? lattam van par gepjuk es ha van elheto modell, a kijelzo milyensege tartalomfogyasztas vs szemegeszseg szempontbol is 1 szempont lenne.
    Ugyanakkor van veluk mar kellemetlen tapasztalas, anno 2020 kornyeken nem sokaig supportalt TCL flagship telefonjat, gondolom a strategia sokat nem valtozott azota se.

barmi inputot, kommentet koszi elore is! :R

Új hozzászólás Aktív témák