Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Öcséméknek keresek tabletet. Egyetemen használnák jegyzetelésre (tollal) - ez lenne a fő felhasználás. Olvasgatás, word még talán, néha pici játék, filmezés (ezekre ott lesz nekik a laptop is). Simre nincs szükségük. 11" alá ne menjünk.
150k körül nézelődünk, de a max keret 200k.Én S9 FE-t néztem ki nekik. 6/128-as wifis 150k-ból kijön + adnak hozzá egy gyári billentyűzetes tokot is. Xiaomi Pad 6 és Ipad 10-et néztem még, de drágábbra jönne ki mindegyik plusz tollal (billentyűs tokkal együtt meg pláne). Igazából ami számít az a jegyzetelés főként.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX