-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Öcséméknek keresek tabletet. Egyetemen használnák jegyzetelésre (tollal) - ez lenne a fő felhasználás. Olvasgatás, word még talán, néha pici játék, filmezés (ezekre ott lesz nekik a laptop is). Simre nincs szükségük. 11" alá ne menjünk.
150k körül nézelődünk, de a max keret 200k.Én S9 FE-t néztem ki nekik. 6/128-as wifis 150k-ból kijön + adnak hozzá egy gyári billentyűzetes tokot is. Xiaomi Pad 6 és Ipad 10-et néztem még, de drágábbra jönne ki mindegyik plusz tollal (billentyűs tokkal együtt meg pláne). Igazából ami számít az a jegyzetelés főként.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest