- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
Általában a tabletek hangszóróinak a méretéből adódóan inkább csak tűrhetőnek mondható a hangjuk, ezért filmnézéshez érdemes venni pl. egy ilyen soundbart(vagy akármilyen másikat), ez most BG-n a legolcsóbb: Lenovo Lecoo DS111
Aliexpressen még nagyobb a választék. Nekem egy ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar Speaker 20W van, de mellette még egy hasonló méretű Blitzwolf is van, továbbá BT-s órás rádió....., Most megint vettem egy ilyen minit Aliexpress a Choise akcióban. -
Beni2360
félisten
Menny el ahol ki van állítva egy Lenovo m9 és nyugodtan teszteld le. Nekem van 50 mini is de a közelébe sem jön az m9-nek hd ide vagy oda. Na és a hang is szuper. Ha el tudsz hozzám jönni nyúzhatod itt nálam. Az oplay 50 minit fapadosnak érzem, magasabb hangerő már recseg, torzit. Olyan érzés amikor váltok mint mikor a Ladából át ültem a Toyotába.
Alza a most akciós az LTE verzió és vissza küldhető 14 napon belül.
Ui: BG garit felejtsd el max 6 hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest