Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Pro!Petya #91603 üzenetére
nekem volt ilyesmi problémám másikfajta tablettel régen.
eladtam vasba', de aki megvette meg tudta csinálni érintőcsere nélkül. ebből arra gondolok, hogy ott valami szalagkábel, vagy érintkezési probléma lehetett.
első körben itt youtobe-oznék kicsit (Teclast M40 Pro Touch fix), majd ha van videó, akkor követném az indiai mókus szerelését...
ha nincs ilyesmi, akkor lepattintanám a hátulját, és megkeresném a touch szalagkábelt, és kihúznám, megtisztogatnám, visszatenném.illetve win tabletnél volt komplett érintés-elszállás, azt magam javítottam szalagkábel cserével (Aliról vettem az új kábelt). a régi kábelről leváltak az érintkezőcsíkok, és elcsúsztak - gondolom hő hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest