- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Pandimakaay #92618 üzenetére
Vegyél olyan fülest amiben van game mode és nem fog késni a hang filmeknél se. Engem is zavar mindig a hangkésés (100 ms-ot is észreveszek), azt hittem majd jó lesz aptx fülessel, de azzal is ugyanúgy késik 200-250 ms-ot. Aptx LL szabványt meg kb. egy füles se támogatja. Aztán kipróbáltam egy olcsó, game móddal rendelkező fülessel (Tranya F4) és láss csodát, nem csak játékoknál, de videók alatt is lényegében megszűnt a hangkésés.
-
borbar
tag
válasz
Pandimakaay #92612 üzenetére
Bár a füles oldalán én nem látom, hogy aptx HD-re is képes volna, de esetleg, ha belépsz a tablet fejlesztési beállításaiba, vedd "vissza" a bluetooth csatlakozást sima aptx-re. A HD-nek valamivel nagyobb a késleltetése. De csodát ne várj.
Az lenne a legjobb, ha vagy az aptx LL vagy az aptx Adaptive-ra tudnád állítani, de valszleg ezeket a tableted (és/vagy a csatlakoztatott fülesed) nem képes kezelni. Ezekkel a kódekekkel le lehetne vinni 40-80 ms-ra a késleltetést, egyébként meg 200 ms felett maradsz, és akkor csak a VLC beállításai segíthetnek. -
borbar
tag
válasz
Pandimakaay #92593 üzenetére
Szervusz! Igen, ez általános, a bt adatátvitel sajátja.
Érdemes jobb headsetet választani, amely "komolyabb" kodeket is kezelni tud. Aptx LL vagy adaptive. És fordítva, a tablet sem biztos, hogy képes komolyabb kódeken jelet küldeni.
De a VLC-ben lehet állítani, ahogy topikgazdánk írta.
Arra figyelj, hogy a bt késleltetésért a két fél közötti távolság, az interferencia is felelős lehet, így ne a VLC-t okold, ha úgy érzed, megint "elmászott" a hang. -
cidalain
veterán
válasz
HBO Max-nál nekem a tévé is csinálja néha, hogy szétcsúszik a kép meg a hang. Önmagában a TV hangszórón, semmi BT hangeszközzel. Restart és/vagy nem használt futó alkalmazások kishiftelése meg szokta oldani, de gyanítom van benne HBO MAX gond is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Szerintem a headseted a ludas, de a VLC-ben tudsz audio-t delayelni, lejátszásnál bal alsó ikon, Audio / Audio delay.
Illetve még egy tipp:
Switching output from "OpenSL ES" to "Audiotrack" solved my delay problems over bluetooth.
Ez a Settings / Audio menüben van. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pandimakaay #91608 üzenetére
Az SD680-al szerelt verzió biztosan tudja, azon (is) nézem az HBO Max-ot.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Az egy dolog hogy megkapta az adott készülék a widevine l1 minősítést, nézz utána a felhasználói véleményeknek redditten vagy egyéb sub forumokon is.
Pl a Redmi Pad is megkapta ,de redditten mindenki panaszkodik hogy nézhetetlen rajta a netflix mert akad...
Nálam ezért is esett ki az első körben. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Már írtam: elolvasod a teszteket.
Nem is kell messzire menni:
Tartalomfogyasztásra jó viszont a Tab M10 Plus, hisz adott a Widevine L1-es biztonsági szint, amivel nagy felbontásban képes streamelni a Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney+ is. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Pandimakaay #91545 üzenetére
A nagy márkáknál jellemzően van L1. Tesztekben, YT reviewkban szokták írni, hogy mi a Widevine szintje.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Pandimakaay #91542 üzenetére
Streamek elérhető felbontása tableten/mobilon.
Bővebben pl.:
[link] -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Pandimakaay #91533 üzenetére
Csak hogy már többször ne kelljen megkérdezned:
Nincs vele itt tapasztalat.
Papíron gyengébb, mint mondjuk egy Realme Pad, főleg hogy 2000 mAh-rel kisebb az akksija, nehezebb 20 grammal és nincs jack.
De Widevine L1-et tud, szóval streamingre akár jó is lehet.
Mennyiért vennéd?
Ha megveszed, számolj be róla! -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Pandimakaay #79415 üzenetére
Nem kell naponta megkérdezni, van olyan, hogy nem tudja a választ senki.
-
cidalain
veterán
válasz
Pandimakaay #71225 üzenetére
nem lehet hogy ott most hoznád létre?
ha behúzol egy mintát (de jegyezd meg mit), akkor mit mond? oké elfogatam, vagy hogy hibás a minta? -
cidalain
veterán
válasz
Pandimakaay #71222 üzenetére
ez nem túl valószínű.
én visszavinném a boltba, lehet hogy ezt már eladták egyszer valakinek, vagy valamelyik alkalmazott nyomkodta. biztos hogy nem te kapcsoltad be elsőként.kapásból ez volt az első ami megjelent a kijelzőn?
nem egy bekonfigurálási folyamat része, ahol most kellene beadnod egy mintát? -
keszo
őstag
válasz
Pandimakaay #71219 üzenetére
valószínűleg a tulajdonosátok elkel kérni a képernyőzár feloldásához szűkséges mintát
( olyan mint a pin kód zár)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged