- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
válasz
Sterilzona #68153 üzenetére
Tegnap megjött az Asus zenpad 8 z380 M. [link]
44900ft,2 év garancia.
2 gb ram 16 gb rom verzio.
MediaTek MT8163 Quad-Core, 64bit.
Összeszerelés hibátlan, nem recseg nem ropog.
Baromi jól néz ki, kijelző fényereje megfelelő, szinekkel sincs gond,érzékenysége megfelelő.
Egyenlőre pár egyszerübb játék van fent, illetve pár progi, de szépen dolgozik,
böngészésnél NEKEM megfelelő a sebessége,mondom ezt úgy hogy van itthon
egy honor 4c és ahhoz viszonyítottam.
Akkut még nem tudom hogy bírja, de szerintem kb 4h kijelző időt tudhat
Kamerát nem teszteltem, nem érdekel, de működik.
Ezért az árért NEKEM jó vétel volt ,de nem vagyunk egyformák, így az igények sem egyeznek. Ha valakit érdekel még valami a tabletről kérdezzetek nyugodtan. -
törölt tag
Sziasztok!
Valakinek info, link, bármi Asus Zenpad 7.0 (z370C) Stock rom flashelésről?
-
superg
senior tag
válasz
Cyborg #68190 üzenetére
Ezt én is néztem a 4.3 kijelző miatt,sajnos eltüntek a 7.9-es 4:3-ok ami nekem is van és pont megfelelő a mérete.
Nem hiszem hogy itt lenne valakinek ilyen,én csak annyit tudtam kideríteni hogy samsung gyártmány a panel és úgy szemre dicsérik [link].Nem hiszem egyébként hogy különleges lenne de meg kéne nézni Samsung portfólioban ha van 7.5-ös tablet lehet egyezik a panel.
Egyébként EU raktárból 81 $ -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ebben a Teclast X89 Kindow tabletben valami "különleges" kijelző van, vagy csak sima nagy felbontású IPS, csak éppen olvasónak(is) akarják eladni.
Igazából az ebookolvasó része nem érdekelne, de az ára nem rossz, és 4:3-as. -
zebede
őstag
Szeretnék egy tabletet rendelni a Gearbest-ről EU raktárból.
HDMI csatis kellene mert TV-re kitett képpel, játékra lenne használva, vezeték nélküli kontrollerrel.Játék szempontjából mennyire nagy a különbség egy Intel Baytrail Z3735F és egy Intel Cherry Trail Z8300 procis tablett között?
-
geza844
aktív tag
Úgy látom, hogy ha 2GB RAM-os tabletet szeretnék GPS-el, 3G-vel, akkor csak a Cube T8 Plus jöhet szóba. Jól látom? Mármint a többi drága. Ez mennyire stabil gép? Kifejezetten kamionos navigációnak kellene.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Gyerkőcnek szeretnénk venni egy 7"-os tabletet, valamint egy szilikon tokot hozzá, hogy jobban bírja a gyűrődést, de nem tudom, hogy a Lenovo Tab3 Essential (aka Lenovo A7-10F Andy lite) külsejét tekintve eltér-e a Lenovo Tab2 A7 (aka Lenovo A7-10F Adam)-től annyira, hogy esetlegesen más tok kellene rá.
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
-
net91
senior tag
válasz
cidalain #68177 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mint ahogy írtam a sávszélesség vezetéken rendben van szinte a maximumot hozza. Általában a tablet 2-3 méterre van a routertől.
A korábbi tabletem is csak 50-et vitt át, ezért gondoltam, talán a tabletekbe épített hardverek ennyit bírnak.(szerk:
kisspall: a router 600-at bír) -
cidalain
veterán
ez nem fekete és fehér ennyire.
az hogy mekkora a csomagod, nem feltétlenül jelenti hogy 240-en jön a neted minden pillanatban.
mennyi a garantált sávszélesség az adott csomagban? Ha UPC FP240-ed van ott a garantált sávszélesség csak 60 Mbit/s.
nagyon sok múlik azon is, hogy hogy helyezkedsz el a wifi routerhez képest, mert további csökkenés is lehetséges ebből fakadóan. szvsz az 50 Mbit/s az teljesen rendben van.mértél ugyanitt kábelen is sebességet egy laptoppal pl?
wifin keresztül másik eszközzel ugyanonnan, ugyanabban az időben? -
net91
senior tag
Sziasztok,
Egy Medion (ALDI) tabletem van. 240-es nettel rendelkezem, amely vezetéken meg is van, de a tablet wifi sebessége csak 50.
A tableteknél ez a maximális sebesség vagy csak ez a tablet ennyire képes?
Köszönttel! -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #68173 üzenetére
illetve most megint van-lesz Teclast akció a GB-en. Tegnap még 250$ volt a pro, ma már 220-ért van. a Plus is csökkent vagy 15-20 dollárt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Thunderzolee #68167 üzenetére
Ez az USB driver Windowshoz van, hogy felismerje a PC és tudjál róla fájlokat másolni, szóval ez nem fog OTG-t (ami amúgy egy hardveres képesség) varázsolni egy OTG-t nem tudó/ismerő gépre.
-
SLYM
veterán
válasz
pècsimunkás #68169 üzenetére
köszönöm
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Kamionos navigációhoz keresek tabletet apumnak. Ezt néztem ki: WayteQ xTAB 7X Quad
Jó lesz szerintetek?
A követelmények:
- 7" és 8" körül legyen legalább, mert viszonylag messze van a szélvédő (max 10")
- 3G kell bele a valós idejű forgalominformáció miatt
- felbontás mindegy (messze lesz, és fater szeme úgysem a régi)
Hirtelen nem tudom milyen szempont van még.Legyen atom stabil, mert ha elszáll valami rajta éjszaka megpakolva a város közepén, és apum befordul emiatt egy szűk egyirányú utcába véletlen szerelvénnyel, hát... asszem csuklani fogok
Sygic Truck progival tervezzük majd használni. Jó lenne itthon vásárolni, de ha Kínából sokkal jobb vétel lenne, talán tudnék rá várni 1 hónapot.
-
Üdv!
Acer Iconia Tab B1-770
Nem ismer fel semmit, amit USB-vel dugunk bele.
Se pendrive, se billentyűzet.Olvastam, h azért, mert nincs benne OTG támogatás.
De a weboldalról le lehet tölteni USB drivert.
Oké, meg is van.De mit kell vele csinálni, ha letöltötték?
Van ennek valami leírása?
-
SLYM
veterán
sziasztok, 50-60e forint alatt lehet már kapni 9-11" közötti méretben full HD-s, vagy annál jobb felbontású tabletet? ha nem, akkor melyik a legolcsóbb ami ezeknek a kritériumoknak megfelel? köszi
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68160 üzenetére
egyébként nem lenne akkor hülyeség Nexus 7 2013-at venni, igaz ezt már csak használtan tudod megvenni.
-
myk74
senior tag
válasz
Sterilzona #68158 üzenetére
Amit linkeltél azt, és onnan rendeltem én is. Asus zenpad 8 z380M, 2gb ram, mtk procis verzio. Szintén Nexus7 2012-ről váltok.
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #68155 üzenetére
arra a feladatra jó lesz.
fontos, hogy megbizonyosodj róla vásárlás előtt hogy tényleg a 2 GB-os verzió e, mert van belőle csak 1 GB-os is! -
myk74
senior tag
válasz
Nekem szerdán jön meg.Ha gondolod beszámolok majd róla. Kérdeztem itt, van-e tapasztalat róla, de sajnos még nincsen. Én bevállaltam. Kiderül milyen lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
mi lenne a felhasználási igény
teljesíti a 2GB ram, és a keretösszeg igényedet.
a soc benne nem túl acélos. netezni, közösségi életet lehet vele élni, de játékra pl nem ajánlott.
a következő 8" 2GB-os lépcsőfok itthonról 80k fölött van. -
Sterilzona
senior tag
sziasztok
Tabletet szeretnék vásárolni. Úgy gondolnám, 2 giga ram kelleni fog. Körbenéztem, elég kevés ilyen tab van.
Aztán, véletlen rábukkantam erre a zenpadra.
[link]
Ámde, ajánlások között csak a 7 colos verzió van.
Ettől függetlenül, mi a véleményetek ?
Vagy mit ajánlanátok 50 ezerig ?
Android legyen és 7-8 colos. -
cidalain
veterán
válasz
junkpod #68151 üzenetére
más megoldás nincs.
ugyanis nincs olyan aki egyszerre kipróbálta volna a fentiekből mindet. de olyan se aki csak hármat mondjuk.
egyedi vélemények vannak. ha az ember elégedett a sajátjával, akkor értelemszerűen hazabeszél.csak az marad, hogy felhajt az ember sok hazabeszélős infót, és dönt. vagy nem dönt, és akkor napok múlva is még rágódik hogy mi legyen. és nincs jó válasz. mert senki sem tudja hogy egy adott használatra melyik is lenne jobb, mert csak specifikáció alapján kijelenteni nem lehet biztosan. ha ehhez hozzájön a kínai tabok esetleges random elhalálozása a silány minőségellenőrzés miatt, akkor ebből az következik hogy tökmindegy melyiket veszi meg az ember.
szűkítse le a specifikáció alapján arra a 2-3 típusra ami szóba jöhet, és vegye meg a legolcsóbbat, vagy ami EU rakin van vagy valami.
de ő szűkítsen, ez fontos. ne én találjam ki hogy 9,7", 10", 11" legyen.
-
bazsimano
őstag
ha valsztani kellene cubie iwork10 chuwi hi10 , chuwi hibook es teclast tbook11 vagy 10 ,Teclast X98 Plus 3G Tablet PC; Teclast X98 Pro Tablet PC.
Koszi
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
Az Alcor Access D746i-os táblához tudna valaki CWM Recoveryt és rootot?
Előre is köszönöm!
-
NoMagix
addikt
erre szeretnék választ kérni [link]
-
varmi2
nagyúr
válasz
junkpod #68142 üzenetére
Szerintem a Hi10 nem ronda. Nekem ilyen van, és élőben egyáltalán nem csúnya. Kicsit vastagabb az átlag taboktól, de ennek az lehet az oka, hogy hely kell a két normál usb-nek. A keret meg pont akkora, hogy meg tudjon rajta pihenni a hüvelykujjam, így még éppen nem érinti az érintőkijelzőt. A súlya kicsit több, mint az átlag. De normál netezés filmnézésre használva bő két napot bír az aksi. Az azért nem rossz.
Nekem márciusba a banggood.com-ról vám mentesen jött, én is meglepődtem, de így volt. -
junkpod
veterán
válasz
khalox #68141 üzenetére
megnéztem a chuwi-t is, a Hi10-es majdnem tetszett is, főleg, hogy olcsóbb, de cserébe bűn ronda
Sok érv szólna a Chuwi Hi10 mellett (normál usb, 16:9-es képernyő, kisebb felbontás miatt talán jobb teljesítmény), de van mellett negatívum is (csúnya, vastagabb, kisebb akku, vastagabb keret).
Azt nem tudom melyik megbízhatóbb.
Mivel családi darab lenne a szépségre is kell adni, így a Teclast felé borul a mérleg. Sajna az X98 Plus már nem kapható, az X98 PlusII Gearbesten preorderes akciós. Ha jól látom a sima és a II között csak a 3G hiánya a "fejlesztés". (vagy van még bármi eltérés?)
Ha döntök végre akkor meg jön a vám-aggodalom, milyen arányban mennek ezek át, gondolom ezek már túl nagy dobozok... -
khalox
őstag
válasz
junkpod #68139 üzenetére
Így van, a két ketyere között nemcsak kijelzőméret, hanem kategóriaugrás van. Ha laptop helyett is használnád, arra az x80 nem biztos, hogy kielégítő lesz.
Én magam is nézegettem hasonló okok miatt nagyobb kijelzőjű gépeket, és a Chuwi Hi12 tetszik eddig, amit ilyen feladatra el tudok képzelni a tartalomfogyasztáson felül.
(A 9,7''-10.1'' nekem tabletnek nagy, laptop helyett meg kicsi)
-
champace
csendes tag
Helló!
Navigációra és netezésre keresek mobilnetes androidos tabletet 7" vagy 8" méretben. Örülnék, ha telefonként is működne.
Üzleti célú a felhasználás, úgyhogy fontos a kifogástalan működés és a jó GPS.
Adná magát a Samsung S2 8 LTE, de valami olcsóbbat szeretnék.
A Xiaomi Pad 2 nincs az összefoglalóban, esetleg valami más?
Előre is köszi! -
junkpod
veterán
válasz
khalox #68138 üzenetére
Ja, az X80 eltérések tényleg úgy lehetnek ahogy mondod.
De az X98 plus-rol sehol nem látom, hogy 3G-s lenne. Nekem most az jön le, hogy az X98 Plus az a 2015-os, míg a X98 Plus II a 2016-os modell és nincs komoly különbség csak a régit már nem lehet kapni annyira.
Az X98 vs X80 azért nem csak kijelző kulonbseg: nagyobb aksi, több RAM, gyorsabb proci, nagyobb SD kapacitás, jobb gpu. Igazából a laptopot is szeretném kiáltani és a windowsnak gondolom jót tesz a 4 GB RAM. -
khalox
őstag
válasz
junkpod #68137 üzenetére
Nyet:
x80 plus - kisebb felbontás, ez az "alapgép"
x80 pro = plus + a nagyobb felbontású kijelző
x80 power = pro + vékony fémházAz x98 plus az 3G-s, az x98 plus II az nem (gondolom, így lehetett olcsóbb).
Az a kérdés, kell-e neked a QXGA felbontás.Én az x80 powert vinném, ha mindenáron Teclast. A preordert meg hanyagolnám.
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #68132 üzenetére
Közben megtalaltam. Ha a Plus az alap, akkor a pro a femhazas, a power meg az eggyel rosszabb felbontasú.
Így a belépő szintén maradnék a X80plus-nal,de erősen gondolkodok, ha már veszek vmit, akkor ne legyen túl sok kompromisszum. Ezért nézem az új X98 Plus II-t, preorderesen 209usd.
Megeri szerintetek az árkülönbség? Teclastnal mire lehet számítani preorderben, ezek is csúsznak hónapokat? -
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy cube t8 plus tablet, ami használat közben (film nézés) nem tölt, csak szép lassan merül az akksi töltőn is.
A töltő 5v 2 amperes.
Érdemesebb egy erősebb töltőt keresnem? -
junkpod
veterán
Nézegetem Teclast X80 sorozatot, de nem tudok rajonni mi a különbség a Plus, Pro, Power típusok között. Tudnátok segíteni?
-
pusihusi
addikt
Alcor IQ935R 32GB Wifi tablet, White (Windows 10) v.Asus ZenPad 10 Z300C Wi-Fi
Sziasztok melyik az erősebb, gyorsabb?Köszi a választ!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A mai napon vásároltam egy egyszerű, de nagyszerű Alcatel tabletet kifejezetten "tévézésre".
Minden szép és jó, azonban tévézés közben a készülék alján valamiért nem tűnik el az értesítési sáv. Ezt más eszköznél nem tapasztaltam eddig (ugyanaz a tévénézős progi).
A készüléken android 5.1 van, ha ez segít.
Hogy lehet ezt onnan eltüntetni?
-
myk74
senior tag
Sziasztok! Lecserélném a Nexus7-es (2012)tabletemet,ami majdnem 2 éves, hibátlan, nem recseg, nem ropog, masszív, semmi baja. Olyan tabletet keresek helyette ami minőség érzetre hasonló. Tehát fogásra masszív, egyben van, nem gagyi műanyag hatású, esetleg valamilyen kijelző védelem is van alapból.
Max 8 colos kijelző, ha lehet nagy akku, wifi, gps kell csak. Legfőképpen böngészni(de azt gördülékenyen) szeretnék rajta, illetve minimális játék pl hay day, boom beach és társai. Ár max 50000ft hazai beszerzés.
Ezek tetszenek
Lenovo tab2 a8-50
39900ft
Asus zenpad 8 z380M
46900ft
Köszönöm -
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hátha találkozott már valaki ilyennel:
Lenovo Tab A8 olyan problémával küzd, hogy alul a virtuális menü gombok folyamatosan aktívak, láthatóak és a kijelző emiatt le van "halványítva". Sajnos semmilyen beállítást nem találtam erre vonatkozóan. Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
sharkypeti #68125 üzenetére
Acerben jobb a soc, nagyobb az akksi.
És 5.1-es az android gyárilag (nem tudom a másikra van e 5.1 frissítés).
Ez máris 3 érv. -
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állok és szeretnék érdeklődni hogy,egy asus zenpad 7est vagy 8ast érdemes venni, a keret max 50-60 ezer lenne, és ha esetleg ezek nem jó alternatívák akkor tudtok más jobb márkát ennyiért? Köszönöm
-
Játékos
addikt
válasz
tjb007 #68115 üzenetére
Köszönöm!
Sajna a helyzet csak romlott...
Phoenixcard-dal próbálkoztam, a program elvileg jól működött, elkészítette a mikrosd-t, betettem a gépbe, és innen csak a következő a reakció: kikapcsolni tudom, vagy be, és ilyenkor lassan (kb. 6-8 másodperc alatt) kifényesedik az lcd, majd lesötétül. Ettől több semmi. Ha nincs benne a memóriakártya, akkor pedig végképp semmi látható reakció.
Sikerült megölnöm, vagy van valami lehetőség újraéleszteni szegény gépet?
Előre is hálás köszönet a segítségért!Ezt mutatta a Phoenixcard, de a kártyán nem lát a windows semmit se, csak azt, hogy kevesebb a szabad hely, mint a kártya teljes kapacitása.
-
Repsol600
addikt
Van megint EU raktáron a kinézett típus, viszont nem sokkal drágábban van 3g-s szóval nem tudom melyik legyen.
Megérné inkább a 3g miatt az elsőt venni? kb 4300ft a különbség. Hardverileg melyik a jobb?Teclast P80 3G Phablet
CPU: Intel X3-C3230 64bit Quad Core 1.2GHz
Mali-400MP
RAM/ROM: 1GB + 8GB
8 inch screen 1280 x 800 IPSÖssz: 76.26 USD
Teclast P80h Tablet PC
MTK8163 64bit Quad Core 1.3GHz
Mali-T720
RAM + ROM: 1GB + 8GB
8 inch screen 1280 x 800 WXGA IPSÖssz: 61.39 USD
-
tjb007
nagyúr
válasz
wolfman #68110 üzenetére
Közepesnek. Melegedett, ennek köszönhetően throttlingolt (bár ezt lehet javították valamelyik frissítéssel), és az összeszerelés és az anyagminőség is hagyott némi kívánnivalót maga után. A kijelzője jónak mondható, bár napsütésben alig látható és a kalibrálása is túl hidegre sikerült.
(#68113) Játékos
A másik lehetőség a Livesuit, ezen és a Phoenixcardon kívül nincs más lehetőség.
(#68114) [w]
Pont tegnap jött ki róla a teszt: [link]
Elég lenne szerintem annyi, hogy az abban leírt negatívumokat és pozitívumokat megerősíted illetve megcáfolod. -
[w]
őstag
tegnap hozta futár a TECLAST X80 PRO cuccot és ha érdekel valakit rittyenthetek róla egy rövid tesztet
csak azt írjátok meg konkrétan milyen szempontok érdekesek és akkor körüljárom azokat!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy nevenincs tablet. A33 platform. Találtam hozzá romot, ami egy darab .img file. Ezt mivel érdemes feltolni a gépre? Phoenixcard nem mozdul, nem indíítja el a flash-elést. Van valami bolondbiztos progi?
Előre is köszönöm! -
csendes
addikt
Matt kijelzőjű tablet nincs, mert az érintőképernyő gördülékeny működéséhez sima felület a jó és ráadásul még a mindenféle koszt és ujjlenyomatot is sokkal jobban gyűjtené. [link]
Matt fólia van, itt részletesen tárgyalják: [link]. A következtetés az, hogy a tükröződést megfelelően gátló fólia esetén az érintés megfelelően érzékeny marad(hat), de a képminőség romlik: pixelesedik, fakul. Szóval ez kicsit olyan, mint ... zokniban fürödni -
wolfman
veterán
Toshiba excite pro tabletről mi a véleményetek? 2560x1600-as felbontású változat érdekelne.
-
cidalain
veterán
válasz
Repsol600 #68103 üzenetére
8-as dualosok vannak meg:
Chuwi vi8 plus, vagy hi8 pro
Teclast x80 plus, vagy x80 pro
Kicsit dragabbak, jelentosen jobbak (2 gb) es a pro verziok meg fullhd.
Igaz kozelebb lesz a 30-hoz mire ideer. Felteve ha van eu rakin.A chuvi hi8 plus-bol lehet megsincs dualos.l csak wines.
-
cidalain
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest