- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Ha erre [link] tud valaki megoldást dobjon egy privit, köszi.
-
cidalain
veterán
cél, hogy utána össze is tudd rakni?
(#68594) sebixxx
igazából bármi megteszi ami az összefoglalóban van, még az is ami újabb, és nincs benne még.
ebben az árkategóriában csak 1GB ram van, 8 vagy 16GB háttértár, és 1024×600, vagy 1280×800 képpontos felbontás. érdemesebb nevesebb gyártótól választani Lenovo, Acer, Asus ezekre általában 2 év garancia van. nem feltétlenül kell kimaxolnod a 40-es keretet, ha a 7"-os 25000 forintos Lenovo szimpi nyugodtan megveheted azt is, ebben a kategóriában nincs számottevő különbség, és nem feltétlenül igaz, hogy ami többe kerül az sokkal jobb. -
SBMke
tag
Sziasztok,
Vettem egy Lenovo TAB 3 7 Essential- t.
Szeretném szétszedni, de sajnos nem találok róla videót, tudna valaki segíteni ? Ha nem is videóval, de hogy hogy kezdjem el ?Köszi előre is
-
sebixxx
tag
Üdv!
Szeretnék egy tabletet( újonnan) 40 ezer forint lenne rá ebből a lehető legjobbat kéne kihozni ami fontos, hogy legyen jó a Wifi meg azért elfogadható méretű legyen a kijelző is inkább netezésre, Viber használata, videó hívásra lenne használva játékra szinte egyáltalán nem..
Tudna esetleg valaki aki képben van ajánlani egyet?
Ui: Az összefoglalóban megnéztem az ajánlott gépeket, de sajnos nem derül ki számomra melyik lehet a célnak legmegfelelőbb. :/
Előre is köszönöm!
-
br.rak
őstag
sziasztok!
Főleg szakkönyvek olvasására szeretnék tabletet venni.
így ami szempont
4:3-as oldalarány
10' körüli méret
HD felbonás ( 1024*768nál mindenképpen magasabb felbontás)
SD bővíthetőségHa lehet itthonról, és lehet kevésbé ismert márka is (vagy akár Windowsos is)
Előre is köszönöm a tippeket/ajánlásokat -
snake1977
őstag
válasz
cidalain #68580 üzenetére
"a gyári visszaállítás nem müködik, a kelzsoca féle programmal próbáltam" az összefoglalóban benne van a programmal beléptet a recovery-be.
Sajnos a recoveryben "use volume up/down to move highlight; enter button to select" szóval szerintem egy igen elcseszett készülék ez.
Szoftveres gombok meg csak rendszer alatt vannak. -
snake1977
őstag
Szó szerint nincs fizikai hangerő gomb, recovery-ben mi mással navigálnék?
Ha a rendszerben eljutok a sok felbukkanó ablak, és program bezáródós visszajelzések mellett a beállitásokban a gyári vissza állitásig, akkor ha rányomok nem történik semmi. Gondolom a virus miatt.
Hasonlóval már volt dolgom egy alcatel pop c7-esen, ott a recoveryben a visszaállítás után sem tünt el a vírus, beirhatta magát a rendszerbe, csak a gyári firmware ujrahuzása segitett. -
snake1977
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, egy Myaudio Lightning HD készülékkel kapcsolatban, ismerős gyerköce összeszedett valami rémronda malwaret, a gyári visszaállítás nem müködik, a kelzsoca féle programmal próbáltam, de nincs hangerő gomb igy nem tudok navigálni a recovery-ben, bár valószínű az egész romba beleírta magát ez a féreg/vírus. Ha tudtok erre egy gyári romot, vagy akármilyen romot, egy progival amivel fel tudom tenni rá, hálás lennék, sajnos a myaudio honlapján csak reklámokat találtam.
kész vicc hogy semmiféle support nincs. A nyákra ez a cimke van ragasztva "mt8127-86v-v1.1"
Köszönöm előre is. -
Dendytv
senior tag
Üdv mindenkinek
meg jött végre a Tab-om (Prestigio Wize Multipad PMT3108) egy gondom van csak vele sajnos az az lenne,hogy nincs a készülékben magyar nyelv ! Lehet-e valamilyen utonmódon rakni bele magyar nyelvet ? Gondolok itt egy Hun-app ra vagy valahogyan ?
-
Lanza
újonc
Sziasztok. Olyan 8"-os tabletet keresnék, ami autós navigációnak is jó. Nem minden nap használnám navigálásra csak havi 3-4 alkalommal. Kb 40-50eFt-os árban gondolkodom. Erről vélemény? Lenovo IdeaTab 2 A8-50 Tablet, 8"
-
cidalain
veterán
válasz
NoMagix #68568 üzenetére
Valami spanyol belpiacos cucc lehet. 200 euro koruli arral.
A parameterei kecsegtetoek, de nem egyertelmuek.
Termektamogatas nem valoszinu, nemzetkozi support/forum nem valoszinu, helyi support/segitseg/tapasztalat nulla. Gari nem lesz.Ha szemelyesen veszed, es ki tudod probalni, akkor bevallalhato kis alkuval szerintem. Hasonlo csak kinabol lenne, de kicsit az is dragabbra jon ki.
-
NoMagix
addikt
erről mi a véleményetek?[link]
-
erer1000
őstag
100k-ig valami win+android dual boot tabot tudtok ajanlani, amihez lehet billentyuzetet is venni vagy adnak hozza.
Elore is koszi
-
Sziasztok!
Vásároltam egy, az ajánlóban szereplő Lenovo TAB 2 A10-70 tabletet és szeretném telepíteni rá a Subway Surf nevű programot. Azonban a Google Play-en az alkalmazásra keresve nem hozza fel
Én bénázok valamit, vagy elképzelhető, hogy nem kompatibilis a készülékkel a program? -
Dendytv
senior tag
Tab-oknál is van az a dolog,hogy ha új a Tab akkor ugy kell bejárazni az aksiját,hogy előb teljesen feltöltöd s majd aztán addig használod mig a Tab ki nem kapcsol ismét teljesen feltölt és még vagy háromszor eljátszani ugyan ezt mint a telefonoknál !?
-
cidalain
veterán
válasz
Dendytv #68546 üzenetére
Az alkalmazasoknak van olyan adata ami athelyeztetheto az androiddal a memoriakartyara. De ez alkalmazasfuggo. Van olyan aminek csak egy nagyon kis resze rakhato at, pl user beallitasok, de a nagy resze marad a tab tarhelyen. De akad forditottja is.
Szoval ez kenyes tema, es nem lehet ra jo valaszt adni. -
varmi2
nagyúr
válasz
tigomigocika #68551 üzenetére
Erre esélytelen, ez arm alapú socot tartalmaz. A windowsnak x86-64 arhitektúra kell.
-
varmi2
nagyúr
válasz
tigomigocika #68549 üzenetére
Írj pontos típust. De ha alapból androidos gépről van szó, arm alapú soccal, akkor kizárt. Csak az intel chippesre lehet rátenni mindkettőt, ott is csak az intel z-8300–8500, és a z3735-6 típusú socokra.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
varmi2 #68548 üzenetére
wayteq tablet csak ugy van...
4g-s
most benne van a 128-as sd kari fel is ismeri raktam is rá cuccost....
Windows 8 v 10 op rendszert szeretnék rá tenni a netes videók alapján,de sajnos nekem mac gépem van így nem tudom hogyan lehetséges....
Bohóckodásra menne csak....
Minden ios vagy os x itthon...
Létezik h rá lehet rakni?
Ha igen hogyan?
Tudnál esetleg olyan topicot ajánalani ahol ezzel foglalkoznak? -
varmi2
nagyúr
válasz
tigomigocika #68547 üzenetére
Milyen tabletről van szó?
Vannak windowsos tabletek(nekem is olyan van), vannak androidos, és ios tabletek. És az utóbbi hónapokban megjelentek dual os alapu tabletek, amin egyszerre van windows, és android. -
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Tennék fel egy elég furcsa kérdést!
Létezik olyan hogy a( youtuben nézegettem videókat) tabletre windows op rá lehet rakni?
Ha igen hogyan?
Köszi előre is -
cidalain
veterán
Sinceritytrading eladotol ebay-rol jo aron lehet eredeti memoriakartyakat venni.
Samsung, sandisk, kingston.
Meretet te tudod, mennyi mindent szeretnel rajta tartogatni (megjegyzendo, hogy jatekokat memokartyara telepiteni nem lehet kozvetlenul trukkozesek nelkul. Root jog kell, ami altalaban garanciavesztessel is jar)
Nekem 16-os van a tabomban, de csak kb 2-3 giganyi cucc van csak rajta, zommel kepek. Csak netezesre hasznalom. -
-
kásás
tag
Sziasztok!
Huawei MediaPad M2 8.0 Full HD Wi-Fi 16GB tableten gondolkozom. 80 ezer lenne.
Tudásban, árban mit mondanátok alternatívaként? Jobb ajánlatot tudtok? Wifi-s, 8"-os kategóriában. -
cidalain
veterán
válasz
Biluxzsolt #68538 üzenetére
szerintem az akkucella feszültségét kell beírni a kalkulátorba, nem a töltő felszültségét.
az ilyen akkuk általában meg 3.6V-os cellákból vannak összepakolva. így számolva 5000 mAh az akku teljesítménye. -
Biluxzsolt
aktív tag
-
cidalain
veterán
válasz
Biluxzsolt #68536 üzenetére
tekintsük ezeket mérvadónak:
Asus
Mediatekszóval: Mali-T720 MP2 van benne
Wayteq: nem gondolnám hogy alaplaphiba, inkább elfogy az 1 GB ram.
akku. Wh és mAh között lehet számolgatni. itt a segítség
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
cidalain #68530 üzenetére
Néztem én is az M-es változatot .
Nem értem,hogy ugyanazon a szám alatt egyik helyen Mali 450MP4 a másikon meg 720MP2-vel van írva.
Azt itt már régebben megírták,hogy a 720 a két szál miatt gyengébb is a 450-nél.
Kérdezném azt,hogy ez a játékban mit jelenthet? 1-2 fsp különbséget mert az nem gond.
Az akkuhoz meg annyit találtam hogy 18wh. Ez akkor most mennyi?
A fiam meg van elégedve a Wayteq 8Q-val,de néha sajnos magától kiugrik az appokból. Olvastam,hogy alaplap hiba lesz a vége.
Méretben vennék neki 10-est,de a gyorsasága jó lenne,ha legalább a 8Q szintjét hozná. -
Sziasztok!
Az összefoglalóban az 50-60ezer Ft-os kategóriában az ajánlott modellek közül melyik a legmegfelelőbb játékra? Olyanra lenne szükségem, amihez becsukható tokot is lehet vásárolni.
Esetleg el tudok 70ezerig menni.
Köszönöm a segítséget
Szerk.: 10"-ost keresnék.
-
sheriffke
újonc
Sziasztok ! Van egy Overmax tabletem . Nem bootol be , csak a recovery-be lép be bekapcsoláskor ! Az a baj vele , hogy ezen NINCS hangerő gomb ! Így nem tudok a recovery-be sem lépkedni , mert az érintőt sem kezeli ! Mit lehet ezzel kezdeni ? Köszi !
-
djxp01
senior tag
Üdv!
50-ig bezárólag, minimum 9.6", főleg filmhez, youtube-hoz, böngészéshez, játékra kevésbe, csak itthoni használatra (tehát csak wifi), itthoni boltból, újonnan, 16:9/10-es arányban mit tudnátok ajánlani?
A képminőség fontos lenne tehát, min. 1280x, .Esetleg IPS, ha belefér, de nem hiszem. Ne legyen alacsony a ppi..A súly, akku viszont nem túl érdekes tényező.
Eddig a T560-as Samsungot nézegettem, de pár teszten pont a képminőséget szapulták..
Köszi
-
seger
addikt
Lenne egy olyan kérdésem:
Kocsiba beépítettem egy 7"-os samsung tabot. Navigációra használom meg netrádio mert sokat vagyok úton és a kocsiba gyenge a rádio.
Olyat szeretnék megvalósítani amennyiben lehet, ha töltést kap a tab, akkor kapcsoljon be, valamint ha nem kap áramot, tehát nincs töltés, akkor kapcsoljon le.
Szerintetek megoldható? -
Dendytv
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #68523 üzenetére
Hát ha gondoljátok írhatok róla majd egy részletes beszámolót. De csak ha tényleg érdekelne valakit !
-
Dendytv
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #68521 üzenetére
De most miért annyira rossz a Prestigio ?
-
Dendytv
senior tag
Nahh le mondtam a Chuwi Hi8-Pro-ról
Nagyon komplikált a rendelése itt Nálunk Ukrajnában ! De rendeltem már egy Prestigio MultiPad Wize PMT3108 8" 3G-os készüléket Ez az amit itt Országon belül lehet találni s megfelelő nekem arra amire használnám (Netezés,Jegyzetelés,filmnézés,Olvasás néha játék) ! [link] Mivel itt nálunk mindent hamisítanak éppen ezért ugy rendeltem,hogy a postán átnézem a terméket és majd csak azután fizetem ki ! Valaki tudna abban segíteni, hogy hogy tudnám megnézni azt, hogy eredeti-e rajta az Android !? Mert azt halottam, hogy azt meg lehet nézni !
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék tabletet venni de nem vagyok képben ezekkel a kütyükkel kapcsolatban.
Maximum összeg 50e van rá. 2Gb ram jó lenne illetve minimum 7" kijelző.
Csak új jöhet számításba! (Ahol részletre is megvehetem!)
Átlagos otthoni felhasználásra (internetezés, dokumentum pdf-word-exel, videohívás skype vagy viber, kép, video megjelenítés, kis játék néha). Majd talán később gps használat is lesz de nem elsődleges szempont.
Melyik típus ajánlott illetve miért?
Ezt néztem ki: ASUS ZenPad C 7" -
Linda1
aktív tag
válasz
csendes #68515 üzenetére
Köszi. Van itthon egy Lenovo A7-40 (A3500), ezt nyúzzák 1éve, szerintem a tab 2 A7-20- nál maradok, 3G nem fontos még a 8GB-t is elég.
Csere lesz és sajnos a tab 3 ,egy árban van az Asusokkal, 34 ezer, a tab 2-s meg 20 ezer, remélem tudnak még rendelni, most nincs raktáron. -
csendes
addikt
válasz
Linda1 #68512 üzenetére
A 710I azért drágább, mert 3G (mobilinternet) is van benne, egyébként ugyanazt tudja, mint a 710F, illetve az A7-20. Alap játékokhoz elég ez a tablet.
A Zenpadok között színben van eltérés, illetve, hogy van-e 3G (mobilinternet). A videókártya ugyanaz, mint a fenti Lenovokban, az Atom CPU valamivel erősebb, de néhány játéknál lehet még kompatibilitási gond.
Mivel a Zenpad sokkal drágább, ezért a Lenovo jobban megéri, de a 8GB belső tárolóra (ROM) csak néhány nagyobb játékprogram fér fel egyszerre, mivel maga az android lefoglalja egy részét. Kisebb játékokból sok elfér. -
Cavalera
tag
Sziasztok, vennék valami Android vagy Windows vagy dualos tabletet, nagyjából olyan 60 ezerig mennék el. Tudtok valamit ajánlani, ami az EU-ból jönne billentyűzettel együtt? A válaszokat előre is köszönöm.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #68510 üzenetére
Jóvanna, a postával nem számoltam. 😂
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #68508 üzenetére
Most rányomtam a linkedre, nekem 92 dolcsit mutat az eu raktár. Mondjuk más termékeknél van, hogy másnap mást látok árnak, mint előző nap.
-
Linda1
aktív tag
Sziasztok.
A legjobbat szeretném ezek közül gyereknek játszani. Lenovo tab2 A7-20, Lenovo tab3 TB3-710I. Megéri a tab3 a felárat?
Esetleg Asus ZenPad Z170C-1L037A, Z170CG-1B043A, 1C027A, 1B031A, 1A038A, ezek 16 GB-sok, nem tudom, mi a külömbség közöttük és azt sem, hogy az intel atom processzor mennyire jó játékoknak.
Árban kb. egyformák, szerintetek melyik a jobb? Csak ezek közül lehet választani.
Köszönöm. -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #68505 üzenetére
Zsír. Eu vagy kínai raktárból rendeled?
Már csak nekem kellene tudnom dönteni. Most ott tartok, hogy egy ilyen Acer Iconia féle cucc lenne a legjobb a lányomnak, amin tudná az androidos játékait nyomni, meg a Spore-t, ha úgy esik kedve. Akkor nem kellene párom laptopján lógnia olyankor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest