- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Igazából egy jack kimenetre küldött hang fülesekre van optimalizálva és nem hang rendszerhez ami 4-8 Ohm tartományig van és a fülesek meg jóval magasabb Ohm-tartományban dolgoznak. Sosem lesz az igazi szvsz.
-
cidalain
veterán
Durvább samukban van Harman Kardon rendszer, de a Lenovo P11-ben is 4 hangszóró van (a Proban biztos, de asszem a simában is).
Meg az új Xiaomi Mi Pad 5-ben is 4 hangszóró van. Hallani egyiket sem hallottam, így összehasonlítási alapom nincs, de a 100 alatti tabokban 1 max 2 hangszóró van, ami semmi extra, és az sem mindegy hogyan tartod a hangzás miatt (pl nekem alul van a kettő, így csak állítva jó hallgatni, fektetve egy oldalról jön) -
Somatom
veterán
Na, a végét kifelejtettem. Pár hete frissítettem WinCE -n. Akkor belelestem és szövegesen is megtaláltam az egyes upoikat a mappában. Legrosszabb esetben txt -ként ki tudod másolni az adatokat. Persze, nem futó naviprogram alatt. De, WinCE -re is van TC, ha belső memóriából kéne kihalászni az upoi -t és nincs kéznél PC. De, ezt itt hanyagoljuk, mert meg fognak ránk orrolni a nagyonoff miatt!
-
Somatom
veterán
Én egy TP-Link UH720 -at használok. Szükség esetén ez a tabot is tudja delejezni.
A képen látható kütyü egy SATA-USB3 adapter egy műanyag házzal, amiben pikk-pakk lehet csereberélni a 2,5" -os meghajtókat. A fedélben látható kis ezüst színű mütyűr pedig egy 128GB -os Samsung duos pen, ami az egyik végén mikroUSB, a másik végén pedig USB3.
Igyekeztem úgy fotózni, hogy felfedezhesd a képeink szélein látható hasonlóságokat és különbségeket. -
Somatom
veterán
Több oka lehet. Pl.:
1.: A külső eszköz meghajtásához áram kell, a tab viszont egy normál USB áramának töredékét tudja csak leadni. A tabra és a HDD -re is veszélyes az ilyen használat. Használj aktív HUB -ot (vagy, egyéb módon tápold meg a HDD -t)!2.: Nem minden Androidos eszköz támogatja az NTFS fájlrendszert. Próbáld meg Paragon -nal!
3.: Filmnézés helyett, lehet nekiugrani a fülke kitakarításának!
-
csendes
addikt
Matt kijelzőjű tablet nincs, mert az érintőképernyő gördülékeny működéséhez sima felület a jó és ráadásul még a mindenféle koszt és ujjlenyomatot is sokkal jobban gyűjtené. [link]
Matt fólia van, itt részletesen tárgyalják: [link]. A következtetés az, hogy a tükröződést megfelelően gátló fólia esetén az érintés megfelelően érzékeny marad(hat), de a képminőség romlik: pixelesedik, fakul. Szóval ez kicsit olyan, mint ... zokniban fürödni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Linux kezdőknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest