- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kapható jelenleg olyan tablet, ami kimagasló hangminőségben, valami jobb hangchip van benne? Képernyő méret 7-10" közötti legyen, és fontos lenne a jack csatlakozó! Köszönöm -
dlaj
őstag
válasz
Somatom #77817 üzenetére
Köszi, a TP-Link elosztó nagyon jó. A kinézett laptopon úgyis csak 2 van.
SATA adaptert pedig én ilyen egyben műanyag csatlakozóval nem láttam külső tápos (3.5"-is) megoldással. Ha tudsz, jöhet a tipp.
A különbséget a 2 fénykép között hamar észrevettem! (Miután felhívtad a figyelmemet és újra megnéztem a lényeget!)
Az upoi olvasást jó hogy írod. Akkor lehet kettőt összerakni. Gondolom én! -
dlaj
őstag
válasz
Somatom #77813 üzenetére
Köszönöm kolléga! 😉
0.: A mellettem álló ukránnal fél tank gázolajban le mertem volna fogadni, hogy te fogsz/te tudsz segíteni! 😎
1.: Jó ideje félprofi vagyok, azt hiszem pont ezt használom!
2.: Ez az alkalmazás nagyon jó! Nálam a Navon Platinum 10 3G V2-n kitűnően működik. Igaz, kellett vele ismerkednem, mert csak a Total-lal akart "közösűlni", én pedig Solid-ot használok. Így most minden oké, sikerült amit akartam.
3.: Köszi a tippet, azon mindig lehet dolgozni! 😁 Filmekben, zenékben nincs hiány. A cucc: kb 3TB egy képen!
Most az a probléma adódott, hogy egy hete beszart a laptopom, amin mentve volt az user.upoi. Viszont én a héten átálltam androidra és holnaptól kellenek a "Kedvencek". A WinCe-s naviról akartam először átmásólni, de azt nem ismerte fel a tab. Persze bekapcsolt állapotban próbáltam. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Van egy OTG-s tabletem, amivel a pc merevlemezeim tartalmát szeretném megnézni. Mikor csatlakozik, kiírja, hogy sérült a meghajtó és csak hibajavítás után használható. Namármost ilyenkor törölne is mindent róla.
Kérdésem az lenne, hogy nem lehetne valami trükkel ezt a lépést kihagyni? Azaz javítás nélkül használni a meghajtót? -
dlaj
őstag
Sziasztok!
A kettő közül melyiket ajánlanátok?
Ha jól látom a processzoron kívül nagy különbség nincs. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy noname tabletet, hogy működésre bírjam. A gond csak annyi vele, hogy a tulaj gyereke levédte jelszóval és nem emlékszik rá. Van megoldás arra, hogy bejussak a készülékbe?
A recovery menüt elérem. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tínydeal-ről rendelnék CHUWI Vi7-et. Olvastam itt, hogy nincs rajta Play store. Rá lehet tenni, vagy rendeljem máshonnan, ahol így dobják piacra?
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hgy a gyári böngésző felső részén lévő "show javascript console" felirat mit jelent? Illetve, hogyan lehetn azt onnan eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest