- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
Cyborg #68190 üzenetére
Ezt én is néztem a 4.3 kijelző miatt,sajnos eltüntek a 7.9-es 4:3-ok ami nekem is van és pont megfelelő a mérete.
Nem hiszem hogy itt lenne valakinek ilyen,én csak annyit tudtam kideríteni hogy samsung gyártmány a panel és úgy szemre dicsérik [link].Nem hiszem egyébként hogy különleges lenne de meg kéne nézni Samsung portfólioban ha van 7.5-ös tablet lehet egyezik a panel.
Egyébként EU raktárból 81 $ -
válasz
Cyborg #42570 üzenetére
A barátomnak vettük, nem saját célra lett, de nálam van most egy (megszerezhető) ifive x2, ami szinte ugyanaz. Sokkal jobb a mérete, mint egy 10-esnek, minden célra jó használni, de őszintén szólva nekem ez is nagy még kicsit (nekem akkora készülék kell, mint a Bibliám, erre pedig a 7 és a 7,9-es készülékek alkalmasak). Lehet, hogy az én szememmel van a gond, de a képek nézegetésén és dokumentumokon kívül nem látom semmi hasznát a hatalmas felbontásnak, képek esetén viszont nagyon kiütközik a különbség, pdf esetén pedig aranyat ér
Szóval netezni, olvasni, játszani, kapcsolattartásra más is jó, de főlént főként képekhez, pdfekhez és más dokumentumokhoz nagyon jó a méret kijelző átló arány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged