- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Megéri az árát. 30 rugóért ilyet, de még csak hasonló műszaki paraméterűt sem kapsz itthon.
Érdemes lehet EU raktárról venni akkor is ha kicsit drágább, mert kínából rendelve 27% áfa még rájön az árra (és a szállítási idő is rövidebb)Viszont a garanciális ügyintézés sokkal problémásabb, mint egy itthon vásárolt tablet esetében. Erősen javasolt Paypal használata a fizetéshez.
(#67958) hape60
Asus ZenPad C7 Z170CG (3G képes)
Lenovo PHAB PB1-750M (4G képes)de jó lenne tudni hogy mekkora a költségkeret, mert drágábban erősebb gép is szóba jöhet.
-
hun_gery
aktív tag
-
rokarudi
aktív tag
Nekem már sikerült, nem volt egyszerű...
Ez alapján sikerült. Igaz, hogy itt egy másik gépről van szó, de a másik módszer, amit Rockchip-es tabletekhez ajánlottak, nem működött. Ja, és ennél nem superusert rak fel, hanem egy SuperSU programot.
http://tabletrepublic.com/forum/teclast-a10-dual-core/how-root-teclast-a10-dual-core-2491.html
(Bocs, de nem tudom tabletről hogyan kell linket beilleszteni)A JB-ről én csak annyit találtam, hogy még nincs, de nemsoká (?) lesz.
-
tjb007
nagyúr
Egyedül úgy oldható meg ha beleforgatjátok a modemhez tartozó driver -t a kernelbe, szóval ha csak nem értetek az Android programozáshoz akkor sehogyan sem oldható meg, hogy működjön.
Van még egy lehetőség ami nem más mint keresni egy olyan ROM -ot az adott készülékhez ami ezt a modemet támogatja de arra, hogy találj egy ilyet egy a millióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest