Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz fateless #2878 üzenetére
Ránézésre pofás, majd a teszt mindenképp hasznos lesz (videóteszt, felhasználó felület, aksi idő, funkcionalitás, stb, amiket a speciről nem igazán lehet látni). Bár ennyiért nem lenne rossz egy 3G (mármint ha valamiért ennyit kiadok, ahhoz képest értem - más kérdés, hogy 3g-s tabletek ára magasabb).
De a 2 év gari, és a speci is jól hangzik. Majd figyelemmel követem.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
válasz philoxenia #2884 üzenetére
Szerintem a legjobb a Galaxy Tab 7"-os GSM-s verzió.
Igaz,hogy 1 év rabságot vállaltam a T-Mobile-nál, most még egy kicsit költöttem rá:
-állványos bőrtok
-Bluetooth-os egér.
-van 3GB-s adatcsomag
Azt kell,hogy mondjam:minden mobil számítástechnikai feladatot kielégít(dokumentumszerkesztéstől a navigációig,játékig),leírhatatlan élmény használni...
A méret még jól kezelhető,valóban mobil eszköz.
A 10 collosak már nem azok szvsz.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
-
mleslie
tag
válasz philoxenia #2888 üzenetére
Nem miért? De annyira nincs messze ahol lakom, mintha győri lennék!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, a 7" és a 10" egyaránt jó, mindkettőnek van előnye és hátránya is, telefonálni nemigen használnám, de a GPS, az internetezés és az olvasás fontos, a kijelző minősége, a kezelés gördülékenysége és a gyorsaság is nagyon.... Jó lenne mindenképp, ha flasht is lejátszana...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #2884 üzenetére
Kérdés, a méret mennyire számít neked. Bár ha az iPaddel is szemezgettél, akkor gondolom nem akadály.
Igazából jó kérdés, próbálnék szerezni belőle, de nem tudom, hogy lesz-e. Holnap ha midnen igaz 2 Prestigio jön, meg egy iPad 2.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz greenisland1 #2882 üzenetére
Nekem van netbookom, /Asus 1005H/ illetve sajnos már csak volt, nem bírja az ásványvizet sajnos....
Van tabletem de olcsó, nekem most egy Galaxy Tabra fáj a fogam, az iPad3G-s verziója túl drága... ráadásul a T nem is ad rá kedvezményt....
A netbook nehezebb, kényelmetlenebb a használata, de sokkal közelebb van a pécéhez....
Filmkonvertálásra ellenben csak rendkívül korlátozottan alkalmas, ha ilyesmire is használnád, subnotit vegyél, a drágább tabletek árai amúgy is ott lesznek kb.....
A tabletet előkapod bárhol, a netbook kézben tartva nagyon kényelmetlen, de még ölben sem az igazi.
A subnotival szemben az ára és az üzemideje előny, a tablettel szemben a billentyűzet és az operációs rendszer...
A tablet óriási előnye a market, ha még nem volt androidos cuccod, szerezz akár kölcsönbe csak és próbáld ki...
Ezekhez viszont mindenképpen kell az internet, legalább a wifi esténként, de a legjobb, ha mobilneted van hozzájuk....[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
greenisland1
csendes tag
Sziasztok?
Kérdésem lenne hozzátok!
Már hetek óta szemezgetek a tabletekkel!
Az a "gondom" mindenképpen akarok venni egyet vagy maradjak 11-12 colos netbookoknál
pl. Asus eeepc 1215n vagy Samsung nf210.
A tabletek közül Xoom, Galaxy tab 10.1, Asus transformer jön be.
Csak még nem tudom mennyibe fog fájni, de szerintem nem lesznek olcsók( ha Ipad 2 árát nézem)
Még a másik problémám hogy a tabletek mennyire használhatóak a netbookkal szemben,
gondolok én filmkonvertálás, excell, world, filmnézés, stb.
Nem beszélve ezek a tabletek max. 64 gb-os, de inkább 32 gb, szóval pár hd film és tele van memória.
Szóval megéri várni rájuk illetve megéri plusz 20-30 Ft felárat a tablet.
Köszi a segítséget. -
z0d1AK
nagyúr
A hétvégén beérkezik a Viewsonic ViewPad 10s 3G-vel és nélkül.
Ahogy nézem, eléggé Advent Vega variánsnak tűnik.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
harry
veterán
Nem véletlenül írtam utána, hogy "(nem ezekre mondom, csak úgy általában).". Bár néhol a kinézet azért ezt a benyomást kelti. Illetve ahogy nézem, az egyik rezisztív kijelzős, ami nem épp vonzó.
És főképp, 10" gépet keresnék.De köszönöm, azért megnézem őket.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
rakal
senior tag
"Azért olyat szeretnék, ami tényleg jól használható, nem valami kínai gagyit"
Bocs,de ez erős volt.
Ezek a készülékek nem gagyik,olcsók,és jól használhatók
Nézd meg a videókat is,ez szerintem meggyőző..
pl. itt van két Youtube-os demo:
Herotab C8 -
harry
veterán
Ha jól láttam, csak az egyik 10" - most elsősorban azt keresnék. És talán inkább az itthon, garisan kaphatók közül első körben, nem tudom, mekkora a választék.
Azért olyat szeretnék, ami tényleg jól használható, nem valami kínai gagyit. Meg azért kinéz valahogy (nem ezekre mondom, csak úgy általában).
Árban én kb. a 80k használtan, garisan, kategóriára gondoltam amúgy, így első körben (abból kiindulva, hogy az iPad-ek hamarosan ebben a kategóriában lesznek, szóval bizonyára lehet kapni megfelelő minőségű kütyüt ilyesmi áron).[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Ezeket ajánlom olcsón:
Enspert-smart-pad-e201
Herotab M802
Witstech A81G capacitive+GPS -
harry
veterán
Aki mostanság képben van a tablet-piac alakulásával, illetve próbált pár olcsóbb, kevésbé ismert modellt, annak megköszönném, ha írna egy kis összefoglalót ezekről - ami jól jönne az első hozzászólásba is, hiszen már elég rég lett frissítve.
Személy szerint az ilyen 100k alatti, 10" tabletek érdekelnének, melyiket érdemes megvenni, melyik-mit tud, mik a hiányosságaik, stb. Igazából egy iPad1 alternatívát keresnék, amit úgy vélem, nem lenne könnyű találni.
Igen, meglehetősen jó ára van ahhoz képest, hogy milyen felhasználói élményt, gördülékeny használatot, szoftvereket, minőséget, üzemidőt, stb nyújt (főleg a többi tablethez képest), de azért a kompatibilitás, és a megszokott PC-s dolgok hiánya nekem fájó pont.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz petipetya #2871 üzenetére
Nálam van több is, szivesen adok egyet kölcsön, de nem tudom, jársz-e Pápa közelében.
egyébként ha bemész egy elektronikai boltba (nem Media Marktba és társaiba, hanem rendes elektronikai bootba, ahol mindenféle szerelési eszközök is vannak), ott 500 Ft-ért kapsz egyet."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
petipetya
nagyúr
Hülye kérés lesz.
Úgy néz ki, hogy péntekre itt lehet a cucc, de a konnektor átalakítóm nem biztos hogy itt lesz addigra - ezt 400ért rendeltem a neten. Valakinek nincs egy felesleges kölcsönbe majd arra a pár napra, hogy ne kelljen venni 2ezerért idehaza?"nincs rá lezsóidő"
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Prestigio PMP3084B-ről van valakinek személyes tapasztalata? Olvasásra és netezésre kellene legfőkébb, mert unom a 3,5-ös mobil kijelzőt... -
kelzsoca
félisten
Pár kép az általam honosított GPAD G10-es tabletről: [link]
-
harry
veterán
válasz flexxx2 #2861 üzenetére
Hát azért erősen kétlem. Rengeteg dolog meghatározza egy OS terjedését. Saját OS, saját programok - míg androidon már van egy market, ingyenes progik, stb. És azért a komolyabb gyártók is Androidot használnak (pl. Galaxy Tab).
Más kérdés, hogy a kínai alsó kategória bizonyára valami tákolt Android marad, más kérdés, hogy ez nem épp hivatalos (mégiscsak egy Google termék, amit elvileg adott feltételekkel lehetne csak használni).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
flexxx2
őstag
Motorola saját op. rendszert fejleszt, ha így haladunk nem lesz android csak kínai alsó kategóriában.
-
veterán
válasz hun_gery #2859 üzenetére
A posta része nem zavar túlzottan, van egy ezressel többért ugyanez, aki már Magyarországra is postáz, csak maga a készülék érdekelt. Még eldöntöm, mert egy másik jelölt is van. Aztán persze lehet, hogy megveszem egyiket, majd eladom, mert ne mjön be...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
flexxx2
őstag
Ipad 2 beárazva, 16gb 140e ft, nem is sok egy galaxy tabhoz képest. Bár a 3g húzós felár: +37e, drága az a francos kis elektronika
-
Hello!
Kérdés, valakinek van-e tapasztalata Gome ePad SW frissítésben?
Itt hentereg nlam egy 7"-os darab, amin elrontották a frissítést, azaz valószínű nem megflelő ROM ment rá. Nekem meg rendbe kéne rakni.
Nem ad képet, ha bekapcsolom, csak a zöld LED világít.Az SD kártyáról ilyen állapotban még felhúzza a ROM-ot? Asszem Android 1.6 volt rajta...
Mutogatni való hater díszpinty
-
rakal
senior tag
válasz Steve-0 #2843 üzenetére
Hello
Jó,rá lehet rootolni az Androidot,de szvsz célszerűbb egy az adott hardverre való oprendszert futtatni egy tableten,amit optimalizálnak rá.
A tabletet pedig több funkcióra szeretjük használni,nem árt egy kis giroszkóp,GPS,Market etc.,azt kétlem,hogy ez a NOOK Color ezeket mind tökéletesen tudná.
Ha már 245 USD-t kiadnék,én inkább egy Witstech A81-G capacitive-t,vennék(kb. ez az árszint)
Kucsy:
Ezért írtam már korábban,hogy óvakodjatok 100-150 USD-s tabletektől,és min. Cortex A8-as legyen a proci....,az Android 2.2 az egy dolog,de attól még nem fog futni a Flash.[ Szerkesztve ]
-
mArZsi
tag
Valaki használ, vagy látott már élőben 7" ZT-180-at? Valami vélemény róla?
-
z0d1AK
nagyúr
Az Tegrazone for Androidot hiába töltöd le, az csak egy játékgyűjtemény, abból nem tudsz alkalmazást letölteni. Az ott található játékok letöltése is az Android Marketből érhető el.
Ha felnyitod a SIM takaró lapot, és ott van a SIM foglalat, akkor 3G-s. Ha nem, akkor nem. De a dobozon van egy 3G included felirat, ha van benne 3G.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
LordD
csendes tag
Hi!
Megcsinálták a Pov. Mobii tabletemet! (Nem volt olcsó de a lényeg hogy működik! ) Valaki nem tudná leírni, vagy legalábbis linkelni valamilyen leírást, hogy hogy lehet újra rakni a rendszert? (Mert mégegyszer nem szeretnék így járni, hogy vagyonokat fizetek egy újratelepítésért!)
A Market frissítéssel meg vigyázzatok nekem az csukta össze a gépet! Nem vagyok teljesen laikus de én nem tudtam megcsinálni!!! (Mert ugye gyárilag nem támogatja az android marketet! és az Nvidia-s app center pedig csak onnan elérhető!!! Ahonnan kifejezettem a tegrára vannak játékok programok! )
Még valami!
A tabletem hátulján van Sim kártya nyílás gyárilag!!!! Tehát akkor az enyémben van 3g-s modem?? Vagy ugyanazzal a hátlappal jött ki a modemes és a nem modemes is??
(Mert én úgy tudom hogy a nem modemes változatot vettem meg! )
Amúgy ajánlom mindenkinek, k*rva jó kis tablet![ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Samsungék berkták az úthenger alá az új tableteket.
Jó vékonyak lettek.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Steve-0
őstag
Sziasztok, jobban utána néztem a készüléknek: Nook Color
(Androidot rá lehet rootolni.)
Tulajdonságok:
CPU Processor: ARM Cortex A8-based Ti OMAP 3621 @ 800 MHz
GPU Processor: PowerVR SGX530
RAM: 512MB Hynix
Internal Flash: 8GB Sandisk SDIN4C1-8g
Display: 7" 1024x600 IPS Display w\VividView Cypress Semiconductor TTSP Gen 3 (TMA340)
Battery: "Barnes & Noble" labeled 3.7V 4000mAh 14.8Wh Li-ion battery Battery Life: ~8 hoursA kijelzője minősége nagyon tetszik, hasonló felszereltségű terméket az EU-n belül lehetne találni? Mivel kb. mire hozzám érne az USA-ból a készülék 65e lenne az ára szállítással?!
-
petipetya
nagyúr
Hétfőn elsőbbségivel és légipostával feladott csomagnak már Angliában kellene lennie, nem? Mert már azt hiszem, hogy be akarja nyelni a pénzemet az eladó, mivel még nem jelentkezett hogy megkapta.
"nincs rá lezsóidő"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #2837 üzenetére
A samsung legnagyobb ellenfele az LG, szoval miatta van 8.9-es tablet.
-
mleslie
tag
válasz philoxenia #2839 üzenetére
Mindenki meg akarja lovagolni ezt a tablet őrületet...
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #2837 üzenetére
Jelenleg roncs.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #2835 üzenetére
Ha fizeted a javíttatását...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Köszönöm a rövid jellemzést, most már csak meg kellene tekinteni valahol élőben is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kelzsoca #2825 üzenetére
(#2824) tjb007 & (#2825) kelzsoca : sorry, már most elkeveredtem a PoV tablettel, aminek kapacitív kijelzője van, azt hittem, arról beszélünk.
A V9 rezisztív kijelzővel rendelkezik és jól használható. Flash nincs.
-
Tim82
félisten
Összeszerelése milyen?
kelzsoca: szerintem túlértékelik a kapacitívakat, mondom ezt Galaxy S tulajdonosként. Egy jó rezisztív legalább olyan jól használható - nekem legalábbis.
-
Tim82
félisten
ZTE V9 Light-ot használ valaki? A Telenor webshop szerint mind beépített 3G-vel, mind GPS-szel, mind bluetooth-szal rendelkezik. A flash támogatás vagy annak hiánya számomra nem lényeges, viszont a fent említett három feature jó, ha megvan. Az androidportal-on jókat írnak róla.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ezt valaki próbálta már? Flash for 2.1
Én feltettem, de ugyanúgy nem jönnek a flash-es oldalak--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
z0d1AK
nagyúr
Megnyílt az Amazon App Store for Android! Mostmár lehet vásárolni alkalmazást nekünk is, sőt, az Angry Birds Rio ma ingyenesen elérhető!
MOD: Itthon még nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Facebookon láttam, hátha érdekel valakit:
http://www.mobilx.hu/hu/netbook-es-tablet/android-tablet/point-of-view-mobii-tegra-10-android-tablet.html10.1, dual core 1GHz, kapacitív, 512DDR+512memó, 101ezer.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
mleslie
tag
Ez lesz az én kütyüm: [link]
Magyarul lehet róla bővebbet olvasni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest