Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz flexxx2 #2861 üzenetére
Hát azért erősen kétlem. Rengeteg dolog meghatározza egy OS terjedését. Saját OS, saját programok - míg androidon már van egy market, ingyenes progik, stb. És azért a komolyabb gyártók is Androidot használnak (pl. Galaxy Tab).
Más kérdés, hogy a kínai alsó kategória bizonyára valami tákolt Android marad, más kérdés, hogy ez nem épp hivatalos (mégiscsak egy Google termék, amit elvileg adott feltételekkel lehetne csak használni).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz flexxx2 #2730 üzenetére
Nem újdonság, magyar nyelvű bemutató videó róla.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
upszilon
őstag
válasz flexxx2 #2069 üzenetére
2048? Az bizony elég nagy, sőőőt!. Ha 10.2"-os (16:9-es arányú) kijelzőn lesz ez a felbontás, akkor natívban használhatatlan lesz megint. Ugyanis akkor meg hangyaf@sznyi betűk lesznek, ami szintén olvashatatlan, vagyis használhatatlanságot fog eredményezni. Akkor majd meg már nem oldalra szkrollozással lesz elfoglalva az internetes honlapokat olvasgató ember, hanem a nagyítás-kicsinyítés opcióval. Tudom, egyszerű, mert csak széthúzom a két ujjam a képernyőn és máris, ...deee összességében mindenképpen kényelmetlennek ígérkezik ez a megoldás is. Tudomásul kell azt venni, hogy nagyfelbontáshoz nagy monitor kell...
-
upszilon
őstag
válasz flexxx2 #2065 üzenetére
Nemcsak a szemünknek nemelég, de mivel a tablet fő funkciója az internetes böngészés, és mivel manapság már a legtöbb weboldal 1200 pixel, vagy afölötti szélességű, még a 10"-osok 1024-es felbontása is kevés, illetve a vízszintes görgetés miatt kényelmetlen. A 7"-osok 800-as felbontása pedig manapság már egyenesen használhatatlan kategória. Ezt azért tudomásul kellene végre venni, hiszen ez nem megvitatható dolog. Ez bizony ténykérdés. Szerintem mókusvakítás, vevőlehúzás a netbookok és a tablettek piaca. Nem kell félreérteni. Nekem is tetszenek. Nagyon! De egy dolog a tetszés, más dolog a valódi napi használat. A valóságban egy kütyüvel több kerül a fiókba, aztán annyi...
-
senior tag
válasz flexxx2 #1479 üzenetére
Jónak tűnik, a paraméterei is tetszenek, csak az akksi gyenge szerintem. Azt írják, hogy böngészés 12 óra, de nem nagyon hiszem. Sajnos nem találtam róla többet, csak a Pixmania oldalát...
Legalább egy videó jó lenne róla. Te milyen oldalt találtál? Google lefordítja neked...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
harry
veterán
Szerintem ilyesmi eszköz az olcsó kategóriában nem lesz... Illetve ha a fullHD, minőségi mozizást nem vesszük, akkor talán, de mint láttuk, sok ilyen olcsó gépnek a flash tartalom megjelenítésével gondok vannak, nem, hogy 1080p videóval. Meg hát, ezekhez nincs távirányító, egérrel navigálni esetleg, de azért nem az igazi... magán a tableten meg főleg nem, mivel ki van kötve a kábelekkel. De talán ilyen 30-40k körül kaphatsz dedikált lejátszókat (wdtv, meg hasonlók, ezeket nem ismerem), és mellé egy tabletet külön.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest