Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
PHTV-n felkerült egy adás a ViewPad10-ről: [link]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
Smithy87
senior tag
Erős a gyanúm, hogy az a kütyü végleg meghalt. Valaki tudna tippet adni akkor Nekem suliban való netezésre kéne meg vonaton film nézés és tanuláshoz pdf word stb.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Érkezett most hozzám egy ugyan olyan Eken M001, mint ami a nyáron már volt. Kicsit megfeküdt, ROM csere közben kiesett a microSD az átalakítóból.
Újra lehet ezt valahogy éleszteni?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
harry
veterán
válasz philoxenia #1293 üzenetére
Ha jól rémlik konkrétan csak a betűk méretét szerette volna megnövelni, nem pedig bezoomolni a honlapra - és erre írtam, hogy szerintem nem szerencsés, a teljes zoom teljesen jó.
-
Smithy87
senior tag
Hello!
Végig olvasva a fórumot, arra a következtetésre jutottam,h az általam elérhető Ár tartományban a Witstech A81G van kb 50e környéke. Olvastam,h páran már szereztetek be belőle. Az alap 250$-os áron felül lenne még valamilyen költség? Valamint milyen fizetési módozatok léteznek?
-
harry
veterán
válasz upszilon #1291 üzenetére
Én próbáltam gépen ezzel játszani (ff), hogy betűméretet állítsam, de nem volt túl szerencsés, mert vannak olyan területek, amikről így lelóg a felirat, vagy csak simát otromba, rontja a tördelést is, ahogy írták, így simán ctrl+ -szal ránagyítok, ami bár minden elem méretét növeli, de még így is kevésbé zavaró szerintem, mint a szétcsúszó feliratok. És erre írták, hogy kapacitívnél ez csak egy ujjmozdulat, szerintem ez jó megoldás így.
-
upszilon
őstag
válasz philoxenia #1290 üzenetére
Igazad lehet, nem ugyanaz a mag van duplázva valószínűleg...
Egyébként én nem akartam nagyobb felbontást. Se kisebbet. Mindössze azt szeretném, hogy nagyobb betűk legyenek, amiket jobban el tudok olvasni. Ilyet lehet a windows és lehet a linux és a MAC operációs rendszerein is állítani. Én kis naiv azt hittem, hogy a guglios-en is lehet. Tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz upszilon #1253 üzenetére
A felbontást állítod és nem a betűnagyságot?
Tudtommal az ARM-nél inkább társprocesszor a másik mag, de nem akarok hülyeséget írni.....
A x86 -nál a többszálú futásról van szó, itt úgy gondolom nem, a HT és egyebek azért tudtak teljesítménynövekedést hozni, megfelelő programokkal...[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1283 üzenetére
Mint errol mar szo volt, az android megy ket magon, olvass vissza.
De hogy ujat mondjak, az nvidia tegra 2 is ketmagos, es nem egy eszkozben van benne.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz CHIPman #1279 üzenetére
1. az android nem megy 2 magon.
2. az android applet-ek nem erőforrás igényesek, akármilyen szaron futnak mert eleve gyenge hw-re tervezték őket-> telefon. szóval ha neked laggol akkor nálad van valami gebasz az sdk-val. már csak azért is mert az android fb-n keresztül éri el a grafikus felületet abban pedig nulla 2d gyorsitás van a cpu csinál mindent.
[link]
[link]
[link]de nem is ez a lényeg, ha elolvasod amit irtam meglátod te is: ha windows7 van a tablet-en nem kell android max emulátor.
egyébként a phenom sztem gyengébb, mint a te procid, mert csak 2gigán megy és a ram is csak ddr2-es..
jók ezek az arm-os procik, de azért a kis fogyasztásnak ára van. ugyan a cpu teljeistmény összemérehtő egy hasonló órajelen futó p3-al, de a mpu és egyéb nyalánkságok már nem. nyilván nem is nagyon van rá szükség, ahol pedig kell a számitási teljesitmény pl opengl vagy video lejátszás ott van hw hozzá pl neon. a mai cpu-kal viszont nincsenek partiban.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
ViewSonic ViewPad 10 itt van az országban, szerdán kapom a teszt darabot, 160 ezer forint, a 7"-os később érkezik, az várhatóan 130 ezer forint lesz.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
CHIPman
nagyúr
válasz lumpen_stex #1277 üzenetére
Az utolsó szón van a hangsúly. A Windows elhasznál mondjuk két magot a Phenomodból, de a tabletben max 2 mag van, és az is szanaszét van osztva.
z0d1AK: Erős a gyanúm, hogy az első hasonló a Dell hibrid cucca lesz(/van). Hűtés nélkül pipa, win7 pipa, 6 óra üzemidő pipa, csak a vastagság és ugye a súly szól egy kicsit ellene.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1277 üzenetére
És az 1.1GHz-es Archos 9 PC tableten hogy menne ez? Mert ugye alapesetben a Win-es tabletről volt szó, nem fullos, többmagos asztaliról.
Win 7-es tablet meg egyelőre nincs, és nem is lesz 1kg alatt, min 6 óra üzemidővel (használat közben), hűtés nélkül. Persze mindezt 250 alatt...
-
CHIPman
nagyúr
válasz lumpen_stex #1269 üzenetére
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Próbálj ki egy x86 Android portot, az rendesen megy, de az SDK mögött ott a Windows is, aminek emulálnia kell a mobil környezetet, és csak onnan fog menni a JAVA.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
upszilon
őstag
válasz lumpen_stex #1272 üzenetére
Látni kellene mindezt...
(#1273) z0d1AK: A PC-s belsőrésznek sokkal nagyobb a teljesítménye mint az ARM-processzoros belsőrészeknek, ezért a hulladék-hő is sokkal nagyobb, el kell vezetni. De nem muszáj ám ventivel, meg szellőztető-nyílásokkal csinálni mindezt. Például a Dell netbookjai belső hővezetéssel oldják meg a dolgot, éspediglen jól.
...és mégvalami, ha ugyanazt a noteszt Windows helyett Linuxal működtetem, ritkábban megy (vagy egyáltalán be sem indul) a venti. A hőmérséklet-adatok is ezt mutatják. Vagyis az oprendszer és a futtatott programok lelkén is szárad a hőkibocsátás. Kíváncsi lennék azért rá, hogyha a PC-s belsőrészre is ugyanolyan hatékonysággal készülne el a gugli-szoftver, mint a RISK-processzorokra, akkor hogyan állnánk a hővel.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1269 üzenetére
És van 7-10 órás Win 7 tablet, amit bárhogyan tarthatsz, mert nem takarod el a hűtőnyílást?
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz upszilon #1260 üzenetére
illetve egy dolgot lehet még, ha az lcd density-t állitod akkor az kb olyan mintha felbontást váltanál. böszme nagy ikonok leznek vagy kicsik. viszont sok app nem szereti ha túl nagy a változtattás.
(van rá app a market-ben valami setlcddensity a neve, de kézzel is állitható a /system/build.prop.-on belül van egy ro.sf.lcd_density = 133 rész. root jogokkal ofc)
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz CHIPman #1254 üzenetére
ha akad az sdk akkor más baj van. gondolj bele, ezekben a tablet-ekben egy 500..1ghz-es arm cpu van, ami azért sokkal gyengébb mint egy mai vagy tegnapi x86-os cpu és ugyanazt a java keretrendszert futtatva nem akad...
de a win7 szerintem sok mindere jobb az androidnál, már csak az alakalmazásokat nézve is. azért az androidos alkalmazások finoman szólva is 1 bitesek a pc-hez képest.
-
GJ70
tag
válasz ITechnic #1247 üzenetére
Hát ha úgy gondolod... .
Nálam ami fehér az fehér , ami fekete az fekete - így egyenes a beszéd.
Konkrét kérdésre konkrét válasz , nincs mismás ... ezzel van ki a t..öm.Biztos , hogy ha más nem, de egy jó beszélgetés vagy vélemény csere erejéig itt a fórumon összefutunk .
Ennyi.
-
harry
veterán
Ez a ViewPad 7 megint egy drágább tablet, vagy milyen árban várható? 100-150-200? Most nézem, itt 153eFt-os előrendelési árat írnak: [link] Ha kb. ugyanaz, mint az archos 70, akkor nem tudom, a 3g+gps indokolja-e a +60k árat. De nyilván sok egyéb dologban is más lesz...
-
babosmiki
addikt
válasz lumpen_stex #1252 üzenetére
Bocsi nektek, de én a Viewpad 7-re várok, tisztán Androiddal!
Nekem egy 10"-os gép már túl nagy lenne, próbáltam az ipad-et..."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
CHIPman
nagyúr
válasz lumpen_stex #1252 üzenetére
Amikor a 2D alkalmazások akadnak a 3GHz/2core+4GB párosításon, akkor szerintem egy N450+1GB párosításra nem biztos, hogy elég "max az SDK".
upszilon: 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ilyet nem lehet, mert ugyebár a UI-t is optimalizálni kell. DPI-vel lehet buherálni, de szerintem felesleges.[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz babosmiki #1248 üzenetére
Az alján az egy hűtőrács? Onnan szívja a levegőt és oldalra fújja ki? csak azért, mert akkor az ágyban-filmnézés eleve kútbaesik. Ugyanis a takaró megfullasztaná a gépet.
(#1252) lumpen_stex: Szerintem a PC-s belsőrésszel szerelteknél igazad lehet, de olyat én nem vennék az egyszer biztos. Az ARM-os belsőrésszesek sokkal kevesebbet fogyasztanak. ha csak internetezésre kell, akkor a PC-s szóba sem jöhet.
Egy kérdés a hozzáértőknek: Egy 10"-os 1024-es felbontását lehet kisebbre állítani? Például 800-ra? megmondom miért kérdezem: Mert a netbookoknál ebben a felbontásban már olvasható számomra a betű. Csak a PC-s oprendszereknél nem érdemes a natív felbontás alá menni, mert nagyon csúnya lesz a kép. Vajon az aandroidnál mi a helyzet etéren?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Épp ezért kérdezem. Nekem roppant fontos a WiFi-erősség, mert kollégista vagyok, és gépem jelenleg nincs, egy netbook meg lehet, hogy túl korlátozott lenne nekem. Az a helyzet, hogy a kollégiumnak vannak saját WiFi-hálózatai, amit a szobában nem tudok a PDA-val fogni semmilyen módon, így a 64kBps-es hotspotot kell használnom. Viszont egyszer kipróbáltam egy MSI GX600-assal, azzal még a szoba másik felén is volt jel a gyorsabb hálózatra, és azt hallottam arról, hogy annak még gyengébb is a WiFi-je. Eddig 3 PDA-m volt(i780, i8000 és i9000), és így sorban nőtt WiFi erőssége, de ugyebár még az i9000 sem közelíti meg egy gyengébb noti szintjét WiFi-erősség szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Az ilyen ARM-alapú tabletek WiFi-erőssége inkább egy PDA-hoz vagy inkább egy notebookhoz hasonlíthatók?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
z0d1AK
nagyúr
válasz babosmiki #1241 üzenetére
Elöljáróban annyit, hogy csodát ne várjunk el tőle véleményem szerint. Viszont ha jól teljesít, lehet, hogy vissza sem adom a teszt darabot, hanem megtartom magamnak.
De ahhoz hoznia kellene nagyjából az Archos 70 teljesítményét, mert egyébként nem éri meg a különbözetet a 3G és a GPS.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nah, az már más.
Egyébként nem tudom, hogy mi okozza ezt a gondot, viszont az kétségtelen, hogy kevesebb a létjogosultsága 1.6-al. Bár a Win 7 Home Premium sokat dob a latba. Igazából nekem az a bajom a PC tabletekkel, hogy 3-4 óránál egyik sem bírja tovább, általában elérik az 1kg-os súlyt, és még az sem mindegy hogy tartom őket, hiszen hűtést igényelnek. Így azért nem a legszerencsésebb a dolog.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
JANI666
csendes tag
Valaki tud valamit a ViewSonic Viewpad 10-esről?
Szerintetek az android1,6 frissíthető lesz 2,2-re?
/Ha a kérdés ostoba,bocs,de még csak most szemezgetek az androiddal.Vétel előtt szeretnék tájékozódni./ -
lumpen_stex
aktív tag
válasz rollins #1220 üzenetére
sok minden fent van, de inkább csak azért hasznos, mert ha egy upgrade kijön akkor felrakja magától. egyébként meg területileg is szűrnek, van ami nem érhető el itthonról, ugyanakkor egy android app 1..2MB, a torrent-es 1..4gigás gyűjteményekben kb az egész market benne van...
-
lumpen_stex
aktív tag
a speedtest net laggol néha, de az pc-n is laggol... a legutolsó a 10.1.105.6 az van fent?
egyébként vagy egy /system/lib/hw/sensors.omap3.so file ami nem kell az "e" modellhez, de betölti, ha azt letörlöd vagy átnevezed nagyban gyorsul ez egész tablet. rootexplorer kell hozzá root jogokkal.
-
GJ70
tag
Kösz, megnéztem.
Nekem tetszik !!!
Még talán Ukrajnában , Kijevben is lenne kapcsolat....legalábbis itthon van orosz anyanyelvű barátom.
Ha más nem rajta keresztül, vagy az ő segítségével tudnék is rendelni magamnak.DE !
Már folyamatban van egy ZT-180 rendelése salamaci segítségével/által - a napokban remélem meg is kapom - és nem csinálok segget a számból .... !
A saját Koobe Classic V3+-mat viszont lecserélném egy ilyenre, a sok színes magazin és folyóirat miatt .
[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
Konkrétan GJ70 tagtársnak írtam, mivelhogy ő eleve főként e-book olvasásra használná. Szerintem teljes értékű tablet, jelenleg android 2.0(?)-val. A cég e-readerekben nyomul.
Egyébként egyre több ilyen android tabletet adnak el könyvolvasónak, pl ott a Nook. PDF-re lehetnek ezek főleg jók, mert abban az e-inkes olvasók elég gyengék még.
-
rakal
senior tag
Android 2.0 fut rajta,a Froyo-t csak ígérik.Ha 2.2-t futtat,attól még nem biztos,hogy a Flash is OK)a Witstech A81E-n is hónapok kellettek,mire rádolgozták a megfelelő Flash verziót,addig döcögve,fagyogatva ment)
Szerintem ez is csak egy olcsó,főleg E-Book olvasónak alkalmas kisteljesítményű tablet,nem véletlenül jelölik E-Book olvasónak(ezzel szerényen beismerik a készülék gyenge képességeit) -
harry
veterán
Annak ellenére, hogy nagyon ilyen book-readernek van reklámozva, teljes értékű tablet, nem? Mármint, érintőképernyő, android 2.2, wifi...? Vagy miért mentek rá ennyire arra, hogy ez egy reader? Ára amúgy tényleg jó, bár rezisztív kijelzős.
-
ans
aktív tag
Ezt nézted már:
[PocketBookIQ]Érdekes árai vannak:
[159 EUR]
Ehhez a szállítási költség még nyilván hozzájön.A cég ukrán, a támogatás oldalon elvileg egy magyar telefonszám szerepel.
-
rakal
senior tag
Felraktam egy videot a Youtube-ra Embedded Flash OK.
[Witstech A81E Firmware 231110 Flash Version:10.1.105.6] -
rakal
senior tag
Feltettem Witstech A81E-re a november 23-i firmware-t,és a legutóbbi Flash verziót.
Végre megy az embedded Flash,nem fagy le a készülék,és semmi kilépés.
Kicsit töredezik,néha diafilmszerű,de elfogadható.(A Galaxy Tabnál is beszámoltak hasonlóról) -
z0d1AK
nagyúr
Elindult a NotionInk Adam oldala, bár még elég fejlesztés alatt van. Abban viszont biztos vagyok, hogy hiába indiai, és "névtelen", legalább olyan drága lesz, mint amennyi ideje csinálják...
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Witstech A81E-hez kijött a legújabb firmware(nov 23-i dátummal)UPDATE November, 23, 2010:
A newer firmware has been released, Android 2.2-1122 with these Witstech comments:
1) better flv & swf file playback, better audio
2) some games that wouldn't install from SD card now install
3) fixed bug where a system sensor file was slowing down tablet
4) added full screen mode to work for some programs -
z0d1AK
nagyúr
válasz upszilon #1215 üzenetére
Szó nem volt személyeskedésről. Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért szeretsz "érdekes", és androidot kezelők számára érthetetlen kérdéseket feltenni olyan eszközökkel kapcsolatban, amelyek számodra használhatatlanok.
Én is rühellem a notebookokat, nem is igazán szoktam notis hírt, tesztet olvasni, topicot meg még úgysem.Nem probléma, csak néha nekem fájnak azok a buta kérdések, melyeket fel tudsz tenni.
-
upszilon
őstag
Akkor mi a jó fenét keresel amúgy itt? Amúgy akkor komolyan, használtál már androidos eszközt 2 percnél tovább?
Amúgy mi a jó fenéért személyeskedsz?
Egyébként igen. Próbáltam. Nemtetszett. Maradtam telefonnál az ősrégi sima LCD-s telefonnál, GPS-nél, és asztali gépnél. Van egy 15,6"-os notebookom is. Ezeket használom. Netbookot, tablettet, okostelefont meg nemhasználok. Számomra használhatatlanok. De tetszenek és nyomon követem a fejlődésüket. Például itt. Engedelmeddel. Már ha egyáltalán beleírhatok a fórumodba anélkül, hogy vérigsértődnél emiatt.
Teteszenek a tesztjeid. Olyan igazi lebeszélő stílusúak. Szavaztam is rád, de most elítéllek a személyeskedésed miatt. Szevasz!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz upszilon #1206 üzenetére
Akkor mi a jó fenét keresel amúgy itt? Amúgy akkor komolyan, használtál már androidos eszközt 2 percnél tovább?
(#1209) harry: A legtöbb androidos készüléken lelehet egy gombnyomással kapcsolni a kijelzőt, legyen az tablet, vagy telefon. Általában a bekapcsológomb rövid lenyomása szolgál erre a célra, de van, hogy más gomb. Egyébként beállítható az is, hogy mennyi inaktivitási idő után kapcsoljon le magától.
-
GJ70
tag
Az elmúlt időszakban rengeteg hirdetést megnéztem a magyar oldalakon .
Az a furcsa ebben, hogy a hirdetők kb. fele csak előreutalás után és csak futár vagy postai után véttel juttaná el.
Az utobbiakkal nincs nekem gondom , DE : miért ódzkodnak attól, hogy személyesen vegye át az ember a terméket.
Mihelyst szóba kerül a személyes kontakt, rendszerint finoman " elhajtanak " , hogy az üzlet csak a " face to face" nélkül jöhet létre .
Ja és megkérdezik, hogy "....nem bízol bennem, pedig mekkora nagy megbízhatósági pontjaim vannak....???"
Hát ez kicsit kiábrándító !
Én elhiszem, hogy senki nem szereti - egy kinai rendelés után - ha áll benne a pénze.Én inkább fizetnék - mivel pld. nem vagyok teljesen egy perfekt angol - egy korrekt/reális közvetítői dijat annak aki segít létrehozni pinpongékkal az üzletet.
Mindenkinek szorítok, hogy ne járjon úgy mint én ....és ezzel nem sajnáltatni akarom magam, amit főztem megeszem, de tanulság .
Sok sikert.
-
harry
veterán
Remélem, mire én kerülök a tabletvásárláshoz, lesz majd valamilyen lehetőség kipróbálni, hiszen itt (szerintem) elég sokat számít, hiszen fogdosni kell a kütyüt, nem tudom egy teszt alapján, milyen érzés kezelni, tartani, navigálni, stb...
-
harry
veterán
Haver iPadján szoktam látni, hogy használat után vagy csak rácsukja a tok elejét, vagy megnyom valami pöcköt, és (gondolom) lekapcsol a kijelző. Ez egyedi dolog, vagy a legtöbb tabletnál hasonlóképp van megoldva? Tehát arra gondolok, hogy ha nem használom, akkor (fizikai gombbal) lekapcsolható-e a kijelző (hogy ne fogyasszon, és, hogy ne nyomja meg semmi - főleg rezisztívnél), vagy mennyi idő után kapcsol le magától / lesz inaktív, stb?
-
GJ70
tag
Na úgy látom elkészült a SmartPad teszt, gratulálok hozzá.
Az azért a te képeiden is látszik eléggé, hogy bizony van buborék rendesen a kijelzője alatt.
Azzal , hogy lépeket készítettem a belsejéről ( lásd a 2 1800 akku ) külön örülök, ezzel is hozzájárulva a teljes képhez .
Látatlanba azt mondanám, hogy sajnálom azt amilyen állapotban került, hozzám : tanulság az mindenképpen meg kell nézni - ha lehetséges - a készüléket !
Az is látszik azért, hogy valamikor valaki - első tulaj ??? megpiszkálta/piszkáltatta a készüléket, ,mert a csatlakozó melletti csavarokon itt is látszik, hogy azt nem a gyárban csavarozták be utoljára !
Hát ennyi, üdv.
-
harry
veterán
Szerintem meg az a szomorú, ha ezt valaki így gondolja, már mégis mi a francért kellene ismernie egy usernek az andoidot? Még ha lenne is ilyen készülékem, akkor sem kéne ismernem, csak használnom (más kérdés, hogy akkor úgyis utánajárok, mert érdekel). Attól, hogy valaki lát ilyet TV-ben, vagy a havernál működés közben, még nem fogja ismerni.
-
upszilon
őstag
...miért lenne szomorú? Lovagolni sem tudok, pedig a középkorban azt mondták, hogy anélkül nem férfi a férfi. Valahol pedig ez is egy középkor. Az elektromos kézikütyük középkora. Lesz ez még másképp is, figyeld meg. Nem olyan nagy baj, ha az embernek kimarad ez-az ebből a sötét korból, amikor nem a gép van az emberért, hanem jórészt fordítva. Mert mi a szarért én tanuljam meg az ő nyelvét, amikor ő van értem?
...és egyébként "qujvasok" pénzt spóroltam azzal, hogy nem veszem meg ezekből a kis szarokból a legújabbat...
-
rakal
senior tag
válasz upszilon #1203 üzenetére
Ezt a hozzászólásodat kénytelen vagyok úgy értékelni,hogy Te életedben nem láttál közelről Androidos készüléket(sem okostelefont,sem tabletet),ez pedig szomorú(főleg,hogy Androidos Smartphone-t sem láttál közelről,működés közben-mondjuk ZTE Blade,Samsung Galaxy S,T-Mobile Pulse,HTC Desire etc.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz upszilon #1203 üzenetére
Mert Market nélkül nem tudsz közvetlenül alkalmazást letölteni. Ha nincs Market, akkor kell egy fájlkezelő, és egy, az internetről valahonnan összekanalazott apk fájl.
Felteszed a telepítőt a telóra gépről, majd a fájlkezelővel telepíteni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lumpen_stex #1200 üzenetére
Szerinted miért nincs az Archos gépein, a Toshiba Folio-n Market?
-
lumpen_stex
aktív tag
itt: [link]
ez van:
Today, Google and the Open Handset Alliance announced the availability of the Android platform source code to everyone, for free, under the new Android Open Source Project. This represents the first truly open and fully featured mobile platform, which will enable people to create a mobile device without restrictions, build applications that run on Android-powered devices, and contribute to the core platform.
As an open source project, anyone can contribute to Android and influence its direction. That means that anyone can download, build, and run the code needed to create a complete mobile device. With an open source platform, developers, OEMs, carriers and code contributors are given the opportunity to build faster, cheaper and more innovative devices and services.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest