- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Egy sima gagyi kínai tablet. Olcsónak tűnik, de nem az, a százvalahány dollárod verzió.
28000 forint ugyan a vételár, ám az aukció alján ott virít: szállítás 5000ft, az áru külföldről érkezik.
Gusztustalan módszer. Te kifizeted, ő megrendeli, elkönyveli a hasznos, és nem bukik rajta semmit sem.Ami viszont óriási: Andriod OS 1.988
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, tudom hogy olcsóféle külföldön. Sajnos nekünk ott van az a gond, hogy egyelőre még nem forgalmazzák. Behozatáskor nem olcsó ha céges keretek közt történik.
Szállítás, esetleg vám, és akkor még hogy megéljen az emberke, még hasznot is kell tenni ugye. És ezt mind a vevő fizeti ki. -
Ok, köszi, én csak egy itteni hozzászólásban olvastam, hogy a Rockchip-es gépekre nem lehet 2.2-es Androidot rakni, de azt nem írta, hogy csak hivatalosan nem, vagy egyáltalán.
Nekem mindössze annyi a célom, hogy megtaláljam azt a legolcsóbb vasat, amire felmegy a 2.2-es Android akár hivatalosan, akár nem hivatalosan. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest