- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Khelben #80735 üzenetére
Én ugyanezen gondolkodom. Már majdnem megrendeltem a Teclast P80x-et, amikor is megláttam, hogy az Amazon frissítette a Fire HD 10-et.. Ami most ugyan 150 eur, de Black Fridaykor le szokták ezeket akciózni.. Egész jó lenne, érdemes vetni rá egy pillantást, ha esetleg a 10" is szóbajöhet. Én sem akartam, de tényleg szépen viszi a játékokat.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Khelben #73724 üzenetére
nem is lett rossz a tab 4..
tab 3 8tab3 Antutu: 24087 (3D: 1956, UX: 9996, CPU: 8508, RAM: 3627)
tab4 Antutu: 36755 (3D: 2551, UX: 15413, CPU: 13591, RAM: 5200)
HUAWEI MediaPad M3 ezüst 8.0 32GB tablet Wifi rohad átverés...
lite 65 ropiért és tényleg a kijelző is kukásabb. jó szem kell..
-
cidalain
veterán
válasz
Khelben #73679 üzenetére
Vedd be a körbe a Lenovo tab4 8"-at is.
A snapdragon soc miatt ez szerintem kicsit jobb(nak kéne lennie) mint a tab3 8". Nem mellesleg ez már gyárilag 7-es droiddal jön, a tab3-ra meg nem valószínű, hogy kiadják már a 7-est.Ezek alapján a tab3-at ki is lőném.
Viszont a tab4 annyira új a hazai piacon, hogy nincs róla még infó, így nem tudom összevetni a Huawei T3-mal. -
BullZeye
veterán
válasz
Khelben #73442 üzenetére
Ezt 90%ban LCD csere megoldja (LCDn lévő vezérlőn lévő forrasztások elengedték magukat), néha előfordul (nagyon ritkán), hogy elég csak a csatlakozót leszedni visszarakni. Home made megoldás szokott még lenni, hogy valami 1-3mm-es tömör gumit rakni a csatlakozóra, hogy amikor visszarakod, folyamatosan nyomva tartsa, és működik egy darabig, sajnos nem örök életű ez sem.
Legritkább esetben szokott alaplapi csatlakozó hiba vagy LCD kábel hiba lenni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Khelben #63628 üzenetére
Ha az újba belefér még a refurbished is, akkor ASUS MeMO Pad 10 ME103K, vagy ASUS Transformer Pad TF103C/CX.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben #60102 üzenetére
Esetleg ez: LG GPad V700?
-
black0ster
csendes tag
válasz
Khelben #43971 üzenetére
Értem én, hogy ezek után arra gondoltok, hogy: "... az android mint rendszer ezen az elven működik és pont"
de nekem nem fér e fejembe hogy telhet meg a memóriája egy először bekacsolt gépnek aminek 2gb ramja van? Aminek meg csak 1 van az már eleve telve indul???Megoldás...
Uninstallájak le róla felesleges-nem használ alkalmazásokat?
Használjak hatékonyabb feladatkilövőt?Segítsetek!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Khelben #22017 üzenetére
Hat akkor csukd be a szemed, es aludj!
Ha visszaolvasol, talalsz kis programokat, amik lejjebb csavarjak a fenyerot a gyari minimuknal... (de lehet, hogy a kijelzot veszik feher helyett szurkere... + ejszakai mod.)
Latom, mar mas megvalaszolta... nem keresgelem a probramot...(#22022 ) rgyorgy
Az Aurora nem er 30-at, az Aurora II-t meg nem nagyon adjak annyiert, de ha talalsz, az jo vetel. Ahogy olvasgattam, volt sok pixel hibas... -
zseko
veterán
-
-
Chaser
legenda
válasz
Khelben #18312 üzenetére
Jó, akkor majd azt kérem ne gift-et írjon, hanem garanciából visszaküldöttet...
persze ha veszek, de elnézve az árát meg az itthoni cuccok árát és tudását valószínű hogy veszek bayről. Ha meg jó fej az eladó akkor megkérem rakja fel külön a tabot, külön a gépet és a csomagolását....úgy már benne vannak egyenként a 45 eur-ban, nav meg mehet oda ahova akar...
-
Mandarinn
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Khelben #18038 üzenetére
45e forintért lesz majd megvásárolható a kétmagos, Bluetooth -os MyAudio S8 DC ami azért sokkal jobb mint egy S7 Slim, persze ha szükség van a beépített 3G -re és a GPS -re akkor akkor nagyon nem marad más mint az S7 Slim vagy a Vodafone Smart Tab 7 (ennyiért kis szerencsével már hozzá lehet jutni).
(#18039) bendi806
Létezik, ilyen például a Huawei MediaPad vagy a Vodafone Smart Tab 7 (Vodafone függő alapállapotban), előbbit újonnan 80e forint körül míg utóbbi kártyás csomagban 90, listaáron pedig 107e forintért lehet megvásárolni.
(#18040) tvamos
Nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest