- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
349 U.S. dollars + 107 USd shipping = 456$
456 U.S. dollars = 90 297.0297 Hungarian forints
90 297.0297x1,25=112871,287125
Galaxy Tab T-nél listaáron: 135.940 Különbség: ~23000
Galaxy Tab függetlenül: 139.900ft Különbség: ~27000Forrás: Dynamism, olcsobbat.hu
Vámot nem is számoltam még rá. Másik tényező nálam, ami miatt jobban megér 23 ezret, hogy ha megnyikkan, akkor nem mindegy, hogy beviszem itt a debreceni Samsung szervizbe, vagy küldöm tajwanba.
A vilivek garijával is csak szopás van. -
rtom
senior tag
Sztem a Witstech jó áron van.
-
rakal
senior tag
válasz
mleslie #2190 üzenetére
Igen,van..
Enspert Smart Pad E201 -
kezdő
senior tag
Hi!
Jelenleg létezik olyan tablet a piacon ami kifejezetten bestbuy?
(Olyasmire gondolok mint a telefonoknál a ZTE Blade)Igazából valami olcsó, de használható modell kéne netezésre. (netbook vásárlás helyett)
Sose használtam tabletet, de gondolom itt se árt legalább 600Mhz-es proci, 256MB RAM, min 800x400-as felbontás, Android 2.x, na meg Wifi.Vagy érdemes várni a 3.0-ás olcsó gépekre?
A Market nélküli modelleken PC-ről megoldható a programok telepítése?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
rtom
senior tag
Hiányoltam az ARM benchmarkokat, most csepegett némi infó: link
+ egy kis Tegra3 eredmény:
-
rewentlow
csendes tag
Korábban írtátok, hogy az Adamnak vastag kerete, akkor erre milyen szót használnátok?
http://goodereader.com/blog/electronic-readers/hands-on-review-of-the-velocity-micro-cruz-reader/
-
smkb
őstag
Mi ezzel a baj? Ezerszer jobb készülék, mint az Alcor E-Pad. Telechips TC8902 SoC-al, aminek az RK2818 a nyomába sem léphet. Jobbak a médialejátszó képességei (ez tényleg képes hd videókat és mkv-kat is lejátszani, az RK2818 nagyon válogatós hd téren), tényleges használható 3d gpu van benne, a cpu is erősebb, hála hogy nem arm 9 hanem arm 11 és az órajelek is magasabbak, a 3d gpu-nak köszönhetően sok játék is megy rajta rendesen ellentétben az RK28xx-ekkel, ráadásul 2/3 ába kerül csak, ami persze nem a G-Padra nézve pozitívum, hanem az irdatlanul túlárazott Alcorra negatív...
-
smkb
őstag
Tegra 3 alias Kal-El. Már készen vannak a sample csipek és demó eszköz is van, komoly a teljesítmény. A Roadmapon is elképesztőek az elkövetkező generációk teljesítményadatai.... NV nagyon brutális tempóba fogott az ARM SoC piacon. Míg a Qualcomm, Texas bejelentgeti az új 4 magos fejelesztéseiket amikből 2012-re akár csip is lehet, az NV már teszteli a sajátját...
-
rakal
senior tag
It's me again...
Szóval öszefoglalva az eseményeket.
Az MWC tapasztalatok alapján:
MOST NE VEGYETEK SEMMILYEN TABLETET A MAGYAR PIACON.
Érdemes kivárni 2-3 hónapot,amíg megjelennek a a tegra2-s olcsóbb,1 GHZ-s modellek,és a Motorola XZOOM klón-ok(China modells) -
rakal
senior tag
-
Cruiserke
tag
Nem tudom próbálta e vki de nem nagyon találtam segítséget.
MID apadom van 2.1 Androiddal, de sehogy sem sikerül beállítani hozzá az inviteles 3G modememet (melyet a telenor szolgáltat) főleg a telefonszám és az APN beállítás játszik. de sehogy nem akar működni, tudna valaki segíteni? -
flexxx2
őstag
Jön a htc flyer is 1.5gh-es egymagos procival, na ezen milyen android fut majd?
-
maláj
addikt
válasz
Neurotoxin #2157 üzenetére
igen a HC miatt is várok - tudom, hogy ez már célirányosan van fejlesztve de a 10.1-re amiket írtam az akkor is áll ha olcsóbban fogják adni nagyságrendileg mint a sima Tab-ot.
Max. tudomásul veszem, hogy ezt nem tudom frissíteni (hivatalosan) de szerintem nekem ez lesz a megfelelő választás
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Neurotoxin #2159 üzenetére
Hát az XL az túlzás nyilván, de nekem pl. Relaxnet M van jelenleg és mivel vezetékes net mellé van kötve, csak havi 2k a díj, ha lejár a hűségem tavasszal, meggondolandó lenne egy Tab, pláne ha a mostani 119-ről tényleg 100 alá menne az ára....
Ha úgyis a T-s simet használom benne, nem probléma, ha függő.... -
Neurotoxin
őstag
válasz
philoxenia #2147 üzenetére
Tény, hogy van mindenféle díjcsomaggal olcsóbban(59ért akár), de én nem vagyok híve ennek, hogy mindenféle "XL"konstrukciókban tizenezreket fizessek 2 év hűségnyilatkozattal, a már meglévő havidíjas előfizetésem mellé.Ha lehet egyébként is wifit használok. Ha a cég fizeti, természetesen nem számít
-
Neurotoxin
őstag
Azért a Honeycombot megvárnám, már csak azért is, mert ez az első ver, ami ténylegesen tabletre lett fejlesztve. Másrészről én nem vennék egy olyan eszközt (1.gen galaxy tab), amire egyik-napról a másikra megszűnik az upgrade. Ez nem windows, amit upgradelsz. Igaz az xp-t is lehet még használni, sp3al akár, ahogy én is teszem.
-
maláj
addikt
valahogy nekem ez a 10.1 olyan "upgrade" névnek tetszik pedig valljuk be változott a hw is benne jócskán (+ nem is áll a számra
)
ami mindenkinek tetszik az a fizikai gombok hiánya - na ezzel szemben nekem ez nem annyira jött be & a hátlap szintén
az akkumulátor viszont pozitív fejlődésen ment keresztül -
maláj
addikt
válasz
Neurotoxin #2145 üzenetére
ne legyél ideges - én sem vagyok
több dolog is befolyásolja a vásárlás időpontját (Honeycomb, Tab 2 hivatalos megjelenés, 100k-ás ár /és sok a +30k igen/) & mivel a Tab2 nekem nem tetszik ezért a kivonás előtt venni fogok sima Tab-ot (legalábbis tervezem
)
szerk: (#2149) z0d1AK
hol ? link, cím, stb. (ha nem publiqs akkor PM-be is jöhet) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2147 üzenetére
Már 140-ért van Samsung Galaxy Tab újonnan, független.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Neurotoxin #2145 üzenetére
-
rakal
senior tag
válasz
Polllen #2142 üzenetére
Szia!
Parancsolj kérlek:
Witstech A81G--260 USD -
Neurotoxin
őstag
Abszolút támogatója vagyok az Adamnek, ha most kellene választanom, akkor wifi+PixelQi kijelzővel szerelt modelt venném. Ha minden igaz, támogatni fogja a Honeycombot is, de én ezt azért még megvárnám, ill megtapogatnám élőben is. Ami engem személy szerint negatívan érintett, az, hogy a beígért "matte finish" bevonatot elhagyták róla. Mindenesetre ütős tablet.
-
mArZsi
tag
Valaki nem rendel véletlen mostanában olcsó kínai tabletet valahonnan külföldi oldalról? Mert lehet társulnék és tudok még embert, így lehet olcsóbb lenne. Prv-ban kérnék jelentkezést.
-
Polllen
félisten
Álohá!
Tudtok olyan tabletről max 100k-ig, amiben van gps? Egyedül a bluepanther-t találtam 50k-ért, végülis kocsiba jó lenne, de ha ne adj Isten van valami gyorsabb modell, h netezésre is kényelmesen tudjam használni haj tépés nélkül...
-
Sonek
tag
válasz
rewentlow #2133 üzenetére
Vám: van, de tudomásom szerint csak "pár százalék" (5-7 körül)
Áfa: van, Teljes ár + vám 25%-a (nekem ez fáj legjobban)
Gari: van rá, itt viszont nemrég találtam egy érdekes tételt: "There is a 180 day warranty period for the battery". És ez biza nem túl sok, de van,aki még ennyit sem vállal az akksira... -
AS
félisten
Samsung Galaxy Tab2:
10.1-inch display (1280×800), Honeycomb OS, 8MP camera, full HD video recording and playback and dual surround sound speakers. -
Sonek
tag
válasz
rewentlow #2131 üzenetére
Pénteken regisztráltam, elvileg hétfőn kapom a login-t, ahol megrendelhetem. Az eddig kapott visszaigazoló levélben a következő árak voltak megadva:
The following variants of the Adam would be available for purchase now.
USD 375.33 / INR 18916 LCD Wi-fi only
USD 425.33 / INR 21416 LCD Wi-fi + 3G (UMTS 850 / 1900 MHz)
USD 425.33 / INR 21416 LCD Wi-fi + 3G (UMTS 900 / 2100 MHz)USD 499.45 / INR 25122 PixelQi Wi-fi only
USD 549.99 / INR 27649 PixelQi Wi-fi + 3G (UMTS 850 / 1900 MHz)
USD 549.99 / INR 27649 PixelQi Wi-fi + 3G (UMTS 900 / 2100 MHz)
We charge a flat shipping fee of USD 50 / INR 2350 for your order.Én az LCD Wi-fi + 3G -t szeretném hétfőn megrendelni, ahogy olvastam külföldi fórumokban, a várható szállítás március 1-2. hete...
-
rewentlow
csendes tag
A 480 USD hogy jött ki? Az LCD-s modell ára 375$, a másik 105 dollár a szállítás+vám?
Maga a szállítás 50$ egyébként.
Én is egy ilyenben gondolkodom, mert ár/érték arányban sztem most ez a legnyerőbb tablet.
Egyébként már rendelhetőek:
http://notionink.wordpress.com/2011/02/09/next-round-of-order/
Én most az árnak és a feltételeknek akarok még utánanézni és sztem veszek egyet.
-
Sonek
tag
válasz
Neurotoxin #2129 üzenetére
És mi az általános vélemény a Notion Ink Adam-ról? Hardverben ugyanaz, mint a zPad (Tegra2, 1giga RAM, kijelző felbontás, van rajta HDMI out, van belőle 3G-s), csak a belső tárhely kevesebb (4GB), de ugye a bővíthetőség miatt ez nem olyan nagy gond. Sőt, ha "sima" LCD-vel rendelem, 480USD-ért itt is van...
-
Sonek
tag
válasz
siddharta #2117 üzenetére
Ott lehet 3G-s verziót is kapni? Most fogom visszakapni a pénzem egy nem túl sikeres eBay-es zPad beszerzésem után, és keresem a megbízható forrást, ahonnan meg tudnám venni...
Vagy ha a topicot olvasó szakértők tudnak jobb alternatívát: 10", Tegra2, 3G és lehetőleg xda támogatottság
Elsőre a ViewSonic G Tablet tetszett meg, de azt szintén nem árulják itthon (EU), és nincs belőle 3G-s verzió... Aztán rátaláltam a Folio 100-ra, amiből elvileg van 3G-s verzió, de még egyik fórumon sem találkoztam senkivel, aki látott már volna az engineering sample-n kívül ilyet... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
greenisland1 #2126 üzenetére
Előre nehéz így ezt megmondani. Előbb érkezzen a boltok polcaira majd. Az idei évben elég nagy választék lesz, kicsi, nagy, olcsó, drága, főleg az utóbbi ugye. Így azt mondom, hogy a nyárra kiderül, hogy mit lesz érdemes megvenni.
-
greenisland1
csendes tag
z0d1Ak!
Tőled kérdezem mint szakértőtől szemezgetek a tabletekkel! Kinéztem az Asus Transformert, igaz hogy csak áprilisra ígérték a megjelenését!
Szóval érdemes-e várni rá, illetve megéri a 400-700 $-os összeget( persze felszereltségtől függően)?
Vagy van másik készülék(illetve lesz) amit ajánlani tudsz!
Persze megfelelő árban és minőségben!Köszi a segítséget!
-
rakal
senior tag
válasz
Balinov #2120 üzenetére
Hello,
Nekem a Smart Q7 ilyen és a SmartV5-öm.
Mindegyiken gyári distro van,sajnos csomagokat nem tudtam telepíteni egyikre sem.
De amúgy nagyon ok mindkettő,amíg korlátai közt használjuk őket.
Akkuidőben egyenesen verhetetlenek(főleg a SmartQ7),12 h volt a max.,vegyes működéssel. -
beni121
aktív tag
sziasztok!
Kérdésem az lennew hogy laptop-ra van-e android? vagy legalább android téma? -
Balinov
titán
Sracok,
tudtok-e olyan ARM tabletrol, amin gyarilag valami Linux disztro van? Vagy barmilyen netbook/tablet, ami ARM-ra (lehetoleg valami modernebbre, flash kepesre) epul?
Most latom, hogy a Zodiak altal is tesztelt Toshiba Tegras netbookra mar fel lehet tenni pl. egy ubit is, es ez betette a bogarat a fulembe.
Ja, egyebkent azt olvastam, hogy hamarosan (ha meg nem jott ki) varhato az AC100-ra a Froyo
-
rakal
senior tag
válasz
mleslie #2113 üzenetére
A merimobiles-nál lényegesen olcsóbb:
Malata Zpad 500 USD -
mleslie
tag
Erről a kinai csodáról volt már szó?
[link]Nagyjából mindent tud, ami érdekelne, de az ára sem lett semmi.
-
maláj
addikt
rózsaszínűeknél még mindig 136K a Tab
bezzeg almát már kapnék 100k-ért is(és nem a piacon
)
-
rakal
senior tag
válasz
philoxenia #2105 üzenetére
A gyors árukészletkisöprés utalhat arra,hogy tényleg jön az iPad2.
Bár mire az ideér..... -
upszilon
őstag
Például ezt a videót hogy nézi meg egy almapados?
-
Peat;)
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest