-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23542 üzenetére
Akkor ez kilove... mert gyari ROM-mal sem volt jo!
(#23540 ) Tenager18
Akkor kezdtem el ROM-ozni, amikor elojott a hibajalenseg, azota csak rosszabb. Bar nem vagyok tokeletes, de szinte kizart, hogy en rontottam el! Lehet, hogy sokan tokeletesen boldogak lennenek ezzel a tabbal, ahogy van, csak en utalom, ha nem teszi a dolgat!Ez mar nem az elso kinai tabom, es mivel a tobbi is kuka, azt hiszem, felesleges probalkoznom tovabb, hogy olyat talaljak, amit elegedetten tudnek hasznalni. Ha veszek meg, akkor sem napi hasznalatra fogom! Arra rendes kell!
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23522 üzenetére
Szerintem akkor is inkabb egy olyat vegyel, amire van rendes hazai support! Szerintem az sem art, ha all a keszulek mogott valami nagyobb ceg.
Ez alapjan talan a SGT-P3110 a legolcsobb, es mar hasznalhato tablet. Ne tevesszen meg, hogy nem IPS, nagyon jo a kijelzoje. (Sok kinai IPS-nel jobb.)(En, csalodott Ainol Novo7 Aurora II tulajkent irom ezt. Sokan irjak, milyen jo, de igazabol szerintem nem az. Mar rogton nem volt igazi. Elkezdtem ROM-okat teszegetni ra... no, azota kuka... mar elo se szedem, csak kiprobalni, ha van uj ROM, hatha megjavul.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest