Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
lol tényleg. pedig a gyártó oldalán sincs rajta a képeken, sőt még az edigitálos képeken is van egy kép a dobozról és azon is látszik hogy nincs hdmi. Hát akkor ezt csak a tulajok tudhatják
-
Emi1986
tag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Szia!
Szerintem mind1, hogy ebben a kategóriában melyiket veszed.
Talán a pro duo a jobb választás, mivel erősebb az akkuja, a procija és jobb kamera van benne.Én is azt venném, ha lenne benne GPS, mert nekem az is nagyon fontos lenne.
De sajnos nem találtam olyan készüléket, ami hasonló hardverekkel van szerelve és van benne GPS.
Üdv:T
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
én azóta is merengek. Egy dolog miatt: microUSB. Pro-n mini usb van. Persze a prime-ről meg lehagyták a hdmi-t, bár sokaknak nem nagy veszteség.
Ezenkívül szerintem csak a hátlap a nagy külömbség, prime-on fém, pro-n kellemes tapintású műanyag. Ja és a prime könnyebb 50grammal
-
pusihusi
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Szegedi vagy? Ha bemész a rókusi krt.-i tescóba, egyenesen befelé, eléred a műszaki osztály s ott vigyorognak rád bal oldalt. 7"-9.7"-osok. V. megkérdezed az eladót, kicsit bénák, de addig kérjed mi meg nem mutatják!
" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leszámítva, hogy nincs ráírva hogy online.

" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
Dr.NX