- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Technoman #13848 üzenetére
Az elnevezéseket úgy kell megadni ahogy az eredeti film van elnevezve, a felsoroltak közül 2 megvan és tökéletesen megtalálja, azzal meg nem kell foglalkozni, hogy 1. vagy 2. mivel bejelölőd, hogy gyújteményekbe szedje és onnantól kezdve dátum szerint sorba lesz rakva az összes oda tartozó film. Ha rendezői változatod van akkor azt esetleg a TMDB-n fel kéne vinni és utána nem lesz gond az eredeti elnevezéssel, bár én ezzel nem nagyon foglalkozom, azaz megvan a rendezői változatom és nincs meg a sima, így nem zavar ha nincs külön jelölve, de jó hogy felhoztad, mert lehet megcsinálom a TMDB-n.
Ha nem akarunk bajlódni az ellenőrzésekkel, javítgatásokkal akkor célszerű az eredeti címet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Stellar Blade
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest