Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #25240 üzenetére
Ki beszél a magyarisztáni valóságról (törpepiac), ahol rég kihalt a "polgári" középréteg egzisztencia? Bár nézz fel az itteni 1070/1080 fórumba, rengetegen fizettek 140/150K-200K körül... nem véletlenül lett 18000 hsz
Polaris topicban csak 12000 van. Pedig az népkártya, nem? -jó később is jött, de én arányaiban nagyobb érdeklődésre számítottam.
Nyugaton teljesen oké 150-200K-t kifizetni egy VGA-ra , mert pl egy átlag fos albérletre is 4-5x annyit kifizetsz... de 4-5x (7x) annyit is keresel, tehát sokkal nagyobb a mozgástered. Ha itthon fáj 5000 Ft különbség, akkor kint 50000 Ft ez a "fájdalom"... és ami vicc, hogy még olcsóbb is minden tech cucc, pl USA-ban... amúgy itthon is eléggé felmentek pl a programozó bérek, mert annyira nincs szakember, hogy kezdődhet 6-7-el a netto fizetésed simán... mondjuk ez már nem is átlag azért.
A lényege a mondanivalómnak, hogy a 150-200K-s VGA-kon még lehet eléggé jól keresni. Az egy felső sweet spot, látható mennyi 1070/1080 talált gazdára. Efelett már azért nyugaton sem egyszerű pénzt csinálni a csúcskártyákból. Azt is kell nézni, melyik ársávban lehet több profitot behúzni a GPU-kon.
A csúcskategória mindig is inkább presztizs volt, mint valódi profittermelő.... Kié a leggyorsabb kártya? -
-
keIdor
titán
válasz
Yutani #25080 üzenetére
Azzal kell beérni, ami van. Azért aki játszik, annak ott a gépén a Steam, ki sem lehet kerülni ma már. Akinek csak a Battlefield létezik, az talán kivétel.
Én hiszek a Steamnek, pont azért, mert nincs pontosabb, csak az AMD-seknek csípi a szemét az eredmény, jó is hogy leírtad egyébként.
-
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #24634 üzenetére
Bocsánat.
Én nem akartam senkit sem szemellenzősnek nézni. A kérdésem épp arra irányult, hogy vajon mi lehet a a nyilvánvalóan összetett ok, amit összefoglaló néven "szemellenzősségnek" hívunk.Sokminden lehet. Mármint ami az ember esetleg nem is tudatosul.
- kinek a logoja van kint a boltokban
- kinek a reklámját látom a játékokban,
- kinek a termékeit látom a polcokon.
- kiről olvasok cikkeket. Pl olyan címekben, amik nem feltétlenül tech jellegűek, szélesebb körök is olvassák.
stb(#24635) Peat
Ne a mostani helyzetből indulj ki. Ha megnézed a részesedési grafikont, akkor a ma ismert helyzetet az tükrözi. Igen. a Polaris nem kiemelkedő teljesítmény a konkurenciához képest. De a cikkben is erről volt szó: mára már lemaradt az AMD. És igen, a 290X meg hangos volt az akkora már magát összeszedő keplerhez képest. De ez is látszik a grafikonon. A kérdés az, hogy ezt megelőzően, még a GCN előtt, vagy legföljebb hajnalán, a fermi idején, vagy még előtte, amiről az AdoredTV újságírója egyértelműen azt mondta, hogy primér technikai értelemben (méret, teljesítmény, fogyasztás, ár) egyértelmű volt az AMD előnye, akkor sem tudott ebből eladást generálni, pénzt csinálni.(#24636) FLATRONW
Teljesen igazad van abban, hogy nehéz brandet építeni.
Hagyjuk a 200-as szériát. Mindenki tudja, mindenki ismeri. Teljesen nyilvánvaló, hogy az Nvidia A keplerrel beérte, a Maxwellel lehagyta az AMD-t és ez a kialakult piaci arányokat magyarázza.
A kérdés az, hogy előtte mi volt.
A HD 2-3000 volt az a több év szerencsétlenkedése, ami után a HD 4-5(-6-7) fényeskedése már nem tudott korrigálni? Csak azért kérdezem, mert az AdoredTV szerint az nvidia pedig a HD4-5-6-7 ideje alatt szerencsétlenkedett gyengébb/drágább termékekkel, amely éveket a Fermi tetőzte be és mégse billent ki a részesedés. Ami arra utal, hogy a vásárlásoknak csak relatív kis részében, vagy nem elsődlegesen/kizárólagosan meghatározó tényezője a primér technikai jellemzők.Akkor mi lehet? A primér technikai fölény ellenére az olcsóság inkább a szekunder technikai silányságból fakadt? Zümmögött, meg ilyenek?
Márkahűség, driver, kisebb-nagyobb problémák. Igen, ezek előfordulnak. Csak nekem úgy tűnik, hogy ezek piactorzító hatása az AMD-re nézve működnek, az nvidiára nézve nem.
- márkahűség HD4-5-6-7 széria alatt az nvidia irányában kitartott a Keplerrel záródó szerencsétlenkedés ellenére. Amikor az AMD kezdett szerencsétlenkedni, rögtön bezuhant az eladás.
- driver, kisebb nagyobb problémák: lehetne ezzel magyarázni, hogy a szoftveres körítés miatt vesz meg valaki gyengébb hardvert, de driver hibák az nvidiánál is előfordulnak és kisebb nagyobb fiaskók is és mégse törik meg az eladása megbízhatatlansági okok miatt. Ha az AMD esetén elfogadható az a magyarázat, hogy a driver miatt nem vagyok hajlandó a jobb primér technikai paraméterekben (jobb teljesítmény, alacsonyabb ár, stb) jobbnak látszót megvenni, az nvidia esetén meg elsikálódik azzal, hogy de hát működik, meg a drivert majd kijavítják, akkor mégiscsak valami másnak kell a háttérben lennie, ha egyik esetben tolerálhatatlan, másik esetben bocsánatos bűn.Ezek alapján nagyjából ez lehet a recept:
- legalább kicsivel jobb teljesítmény a konkurenciánál a versenyző termékek esetén
- legjobb teljesítmény
- érezhetően jobb fogyasztás (OC potenciál)
- versenyképes ár - lehet akár drágább is, de amennyivel drágább annyival jobbnak is kell lennie
- minőségi érzet megteremtése a jó minőséggel ÉS a silány minőségű olcsó variánsok legalább a nevesebb szegmensekből való tiltása
- fejlesztők támogatása kisebb-nagyobb pénzösszegekkel + middleware - ezek hírének eljuttatása a presshez.
- press meggyőzése valahogy arról, hogy a termékedről jót írjanak. Persze ez könnyű, ha megérdemli a dícséretet, melós, ha nem triviális dolgokat, vagy nem triviális okokból kell domborítani.
- kiskereskedelmi jelenlét, rebate, szponzoráció, tesztpéldányok ajándékozása, stbA felsorolásból csupán egy-kettő és talán nem is abszolút értelemben vett legfontosabb elem a kártya milyensége.
Kifelejtettem valamit? -
do3om
addikt
válasz
Yutani #24477 üzenetére
Csatlakozom. Ne cserélj semmire csak ha ingyen kijön egy 6Gb-os 1060, vagy 8-as 480. Ez persze nem valószínű.
Bár Abu válaszát is beírhatom(
bocs ABU):
Mindenképpen 8Gb-os 480-at vegyél mert az jelentősen tovább bírja mint a 6Gb-os 1060. A jövöben még 2xesére fogy gyorsulni. Ami még jó lehet az a Fury az csak 4gb-os de 4k-s VR kártya, AMD-n a 4 GB rendkívül jövőbiztos, ja meg persze a 8-is, ennyire jó az AMD bármit adnak ki az jövőnek készül. -
törölt tag
válasz
Yutani #24397 üzenetére
Ha azon a 10%-on múlt volna akkor az AMD-s gyártók tömegesen csődöltek volna be az elmúlt 1-2 évben...
Van egy rakás VGA gyártó, nem csoda, hogy nem jut mindenkinek elég a fennmaradáshoz mikor az EVGA, MSI, de még az ASUS, Gigabyte is elég sok kártyát adnak el...
Bár a Point of View mondjuk mást is gyártott, az egyik wireless távirányítójuk nagyon jó volt, kettő is van belőle... -
wjbhbdux
veterán
válasz
Yutani #24385 üzenetére
ez csak azt bizonyítja, hogy játékra - amire tervezték ha jól hallottam - alkalmatlanok a kártyák.
ha a Mercedes eladná az összes autóját de csak söralátétnek használnák azokat ahelyett hogy az utcán kocsikáznak, akkor a cégnek és a részvényeseiknek nagyon jó lehet a világ másik felén, de ujjal mutogatva röhögnének az emberek, ha valaki egy söralátéttel gördülne végig a körúton. Valami ilyen helyzet van a VGA piacon is ezek szerint.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Yutani #23434 üzenetére
Aham...nézük csak honnan is indult az egész.Oké,az is igaz,hogy ezt 3-4 élharcos generálja,de ez már más sztori...
De ha jól rémlik téged is kóstolgattak ahogy Nv-t vettél amd helyett,még referáltam is rá (talán zöldike,de pontosan nem emlékszem).
Én is egyből vér pistike lettem,mert a 3850-290x (kb 20 amd-s kártya,3 cf rendszer)után megvettem a mostani karit,majd még tetéztem azzal,hogy itt bizony kicsit minden könnyebb és kártyával bizony nem voltm ennyire elégedett.
Hozzáteszem én is vertem a nyálam amikor mod biosos 290x-em volt,hittem az ügyben.Érdekes és vicces kicsit a másik oldalról szemlélni akár saját magamat is.Mondjuk sok igazi hivő vesztette el a hitét az ügybe és váltottak nv-re,majd leírták a tapasztalatukat és élből hiteltelenné váltak,de hát ez egy ilyen topick
Persze kívételek vannak és lesznek és ez így van jól. -
Hunork
veterán
válasz
Yutani #23434 üzenetére
"Ez mintha éppen fordítva használnánk itt a PH-n. 3 FPS NV előny már állva hagyás, 5 FPS körbehugyozás, valami ilyesmi. És amikor az AMD egy játékban jobb, akkor az szemétség, mert direkt úgy programozták, hogy a GCN-nek jobban feküdjön."
Na, hát, ez mennyire igaz, és akkor kábé ennyi.
-
Locutus
veterán
-
válasz
Yutani #23183 üzenetére
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy még mindig jellemzőbb -e, hogy az NVIDIA GPU-i terhelik kevésbé a procit? Illetve ha az elmúlt néhány év architektúráit nézzük mindkét oldalról, miféle sorrendet lehetne felállítani CPU-terhelés tekintetében? Változtat ezen valamit pl. a Catalyst -> Crimson átállás?
-
Laja333
őstag
válasz
Yutani #23117 üzenetére
Ezek szerint nem olvastad igazán a 480 topikot, csak átfutottad.
Persze fel lehet hozni negatívumként, hogy a userek a még halkabb és hűvösebb beállítást keresik. Csak az kerülte el a figyelmedet, hogy az így kapott beállítások hűvösebb és halkabb 480-at eredményeztek, mint az 1060 topikban fellelhető eredmények. (A Giga 1060-akat már fel sem hozom...)
Akik a 480 topikban ezzel foglalkoznak, azok valószínűleg az 1060 topikban is ezzel foglalkoznának.
A Wattman valóban bugos volt eleinte, de szerencsére orvosolták. Most már én is szívesebben használom azt, mint a 3rd party programot.Egyébként az 1060 topikból kihagytad, hogy 60%-a az volt, hogy valaki a 480-at fikázta. Moderálva is lett a téma.
-
Raggie
őstag
válasz
Yutani #23124 üzenetére
A te álltalad linkelt grafikon jellegében azért hasonló az előzőleg linkelthez. Kicsit el van azon csalva az AMD felé az arány és kevésbé részletes, de a tendenciák megegyeznek.
De tényleg megkérdezném, hogy ki és mi alapján gyártotta az első grafot!
EDIT: a jó grafikonon is a végén eléggé felfelé kunkorodik az AMD és lefelé az nVidia. Tehát akár még igaz is lehet kis jóindulattal, hogy felfelé jön az AMD.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #22730 üzenetére
A Vega 10 méretre nem nagy és HBM-es, szóval ha a GloFo gyártja, akkor nem szükséges még egy lapka, és ezzel az egy lapkával lefedhető az egész felsőház. Ha a TSMC gyártja, akkor kell még egy lapka, mert akkor kb. kétszer drágább a gyártás/GPU. Ettől nagyon sok függ, mert a GloFo sokkal olcsóbban adja a fix megrendelés miatt az AMD-nek a wafert (ez a GloFo-nak is fontos, mert kell a gyáraknak a kihasználás), míg a TSMC ilyet nem csinál. Ott versenyeztetik a cégeket a waferért, így aki többet licitál az viszi a kapacitást.
(#22731) Szaby59: Inkább lesz egy új Polaris 10 stepping, mert mindkét Vega HBM-et használ. Az 150 dollár alá nem lesz jó.
-
válasz
Yutani #22639 üzenetére
Az elmúlt három évben 4 vgán összesen pártízezer forint pluszban jöttem ki, csak mert nagyon átgondoltam, hogy mit vásárolok. Meg persze sokat segített ebben a dollár időszakos erősödése, ami felverte a magyar használtpiaci árakat. Nem, nem ez az életem értelme, nem, nem is ebből élek, és még csak nem is szorulok rá. Csak egyszerűen spúr vagyok. Most is addig számolgattam, amíg a 1070-ről indulva egészen a 470-ig faragtam a vgát. Ott láttam azt, hogy fél-háromnegyed év múlva kb egy-kétezer bukóval fogom tudni eladni, hacsak nem jön forinterősödés. Majd akkor veszek egy használt 1070-et. És párezer forintért fél évig béreltem egy 470 szintű kártyát. Jöhet a kő.
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #22625 üzenetére
bukó az, ha megveszem 100 petákért és másnap kijönnek az új eszközök és a tegnap/múlt héten 100 petákért vett cucc 70 petákot ér.
Az, hogy fél-egy év elteltével (beleszámítva a részlegesen felhasznált garanciális időt is) ilyen árkülönbség van egy használt eszközön, az miért bukó?
-
Motyi
senior tag
válasz
Yutani #22509 üzenetére
A PH nickem leírását követően meg sem kérdezem, hogy miért nem olvastál utána.
De viccet félretéve, hidd el semmi hátrányod ennél a kártyánál abból, hogy nem fém a hátlap. Ha most kéne vennem, akkor simán venném a Tiéd a Strixem helyett, pedig annak a hűtése 2 kártyára is elég, de full felesleges és nem ér 30K-t.(#22501) Pug Igen, totál Gb rajongó vagyok, igaz egy cuccom sincs tőlük, de foggal körömmel védem a márkát. Vagy csak tisztában vagyok vele, hogy ezeknél a kártyáknál ahol NEM érintkezik a hátoldallal a panel, mivel csak dísz és esetleg fizikai behatás elleni védelmet tölt be totál mindegy, hogy műanyag vagy fém.Amúgy meg ez a kártya a 1060 széria alsó szegmense (ezért 90k és nem 110-120k az ára), olyan emiatt csodálkozni, mint egy Dacia-nál bőr ülésekre és fa kormányra számítani
-
Puma K
nagyúr
válasz
Yutani #22467 üzenetére
VR-ben megnézném milyen a Scorn
Végre vettél valami rendes VGA-t
Én is túl tettem magam a 192Bit-es témán az 1060 esetén (ezt a kettőt nézegetem igen erősen az 1060-ból: Zotac, EVGA)... most a Volta miatt "fáj a fejem", hogy ha kijönne az Nv 2017 első felében az új szériával és eljátszogatok a HD4600-zal... akkor minek vegyek most bármit is -> 1060/1070 -> már nagyon GTA-znék meg pár játékot beszereznék ha lenne VGA a gépemben.
-
do3om
addikt
-
Egon
nagyúr
válasz
Yutani #21945 üzenetére
Régi szép idők, amikor még volt Diamond... V330 nekem is volt, meg utána V770 is (TNT1-esből Creative volt, az kevésbé volt bejövős).
Első, és eddig egyetlen használtan vásárolt vga-m pedig egy BBA Ati Radeon 9700 Pro volt (jó eséllyel az utolsó is, mármint használt - bár az asszony meg a gyerek gépébe vettem azóta is használtan vga-t, legutóbb tavaly). -
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #21909 üzenetére
"Abu leírja, amit a gyártóktól hall, illetve amit az alapján vár. Az, hogy nem jön be vagy eltolódik, késik, nem feltétlenül az ő hibája"
Most ezt nem Abu-ra értem, hanem általánosságban mondom a szakújságírókról. Egy szaktekintély, aki mély szakismeretekről ad tanúbizonyságot, vannak konkrét piaci információi jóval megjelenés előtt stb... a "nép" feltételezheti, hogy lehet adni a szavára. Kicsit olyan, mint egy AMD/NV céges "képviselő"... Az újságíróknak nagyon is kell vigyázni, hogy mit mondanak, mert könnyedén elindíthatnak például egy használtpiaci pánikot pl egy félresiklott kijelentéssel - ami már konkrétan embereket károsít meg. Hopp aztán belettek hülyítve az emberek, mégsem jön a kártya, mégsem lett olyan ütős, mégsem kerül annyiba, mégsem lett annyi chip stb.. aztán mire jön a valós termék, kiderül semmi nem olyan mint ami be lett lengetve.
(Mondom ezt azért, mert én is hülye voltam, beszoptam a Polaris hype-ot és elnyomtam gyorsan a 970-et még megjelenés előtt... akkor estek is jó nagyot az árak a generált pánik miatt "szart se fog érni a kártyád hamarosan... " stb.... Hopp aztán mikor kijött a Polaris újra normalizálódott a piac, mert kiderült még sem akkora atomrobbanás, Vegának meg nyoma sincs, és nem is lesz januárig. Persze ez az én hülyeségem, és most már lesz.rok 5-10K-s bukást. Megtanultam a leckét, piaci döntést soha ne hozz fórum alapján. Pont. Pont ellenkező a hatás, meg kell tanulni szűrni az infókat, mert a fórum "káros", és egyáltalán nem jó arra, hogy segítse meghozni a legjobb piaci döntést - mert főleg érzelmek és személyes preferenciák motiválják - még a szakújságírókat is. Utóbbi tény a szomorúbb inkább...)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #21854 üzenetére
Nem értem mi a probléma.... Gbors írásai és kommentjei továbbra is pártatlanok, csak maximum realisták és kritikusak. AMD-t szeretnék venni, de valljuk be, elég nehéz belekötni a jelenlegi NV termékekbe... és sajnos a Vega várakozás mellett nagyon csábító gondolat bepattintani egy 1070-et és játszani. A 270X után a 970 ugyan ez a flow érzés volt. Betettem és ment szó nélkül. A vörösök meg kétoldalas HSZ-eket írtak, hogy miért szar és miért lesz fos hónapokon belül. Bánom már, hogy eladtam +5-10K bukást megelőzve... csak bíztam egy erős Polaris fölényben / Vega hírben...Szerintem októberben semmiféle Vega nem fog jönni...
-
törölt tag
válasz
Yutani #21854 üzenetére
",de az utóbbi időben az NV iránti nem titkolt részrehajlása miatt nem látom azt az embert, aki korábban volt. És ez őszintén elszomorít."
A gbors objektív és tárgyilagos, némi irónival fűszerezett vitái Abu-val szemben áll másik ember meglátásával és te ettől depresszióiba esik? Gyenge, fejletten jellemre enged következtetni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #21582 üzenetére
Az AAA játékoknál valószínű. Az ID tech 6, az új Frostbite, a Dawn, az új Asura biztosan. Állítólag az ID tech6 leszármazottak is, mint például a Void. De ezek egyébként olyan motorok, amelyek nem licencelhetők, vagy rendkívül drágák.
Ha egy motor használja a gyors kódokat, akkor az erősorrend nagyjából az lesz, ami a Doom Vulkan módjában. Ha nem, akkor nagyjából az az erősorrend, amit a mostani modernebb játékokban látsz.
Aztán lehet olyan is, amikor a konzolos optimalizálást NV-re is áthozzák persze módosított kóddal. Ezt egyedül talán a Dice tudja megpróbálni, mert nekik jóval letisztultabbak a fejlesztéseik, így hogy túl vannak az egységesítés nehezén.
(#21584) Petykemano: Egy PC-s fejlesztőt nyilván sosem fog annyira érdekelni egy PC-s hardver, mint egy konzolost egy konzol. A cél sokkal inkább az, hogy ha már a PC-s kutatásukból hiány van, akkor a konzolos kutatásokat hasznosíthassa a PC.
(#21588) gollo91: Gondolom ezt is számításba vették, amikor kitűzték a célokat.
(#21589) NetTom: Attól messze van mindenki. Nem szaktudásban, hanem inkább időben. Az EA mindenkinél hamarabb felismerte az összevont fejlesztések értékét, és mára egy kész stratégiájuk van erre. A többiek még csak a berendezkedésnél tartanak. Nyilván a Zenimax sem véletlenül vette meg az ID-t. Le se szarták a Doom vagy a Quake jogokat. Az igazi érték a technológia volt, ami mostantól ott van házon belül. Most az Eidos számára is a Dawn egy jó alap a házon belüli kiterjesztésre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #21577 üzenetére
A tendencia eléggé meredek fogalom lesz itt. Még az AMD szerint is biztos, hogy az AGS 4.0 és a SPIR-V kiterjesztéseik csak az AAA multiplatform játékokat fejlesztő stúdiókat érdeklik, mert ők írnak olyan kódokat a konzolra, amelyeket könnyű áthozni PC-re. Egy átlagos fejlesztő, aki esetleg nem is ad ki játékot konzolra, ezekkel nem nagyon tud majd mit kezdeni, mert nincs meg a használathoz szükséges kutatási alap. Csak PC-re pedig nem fognak ilyen dolgokat kutatni. Amit erről tudni, hogy a GPUOpen shader intrinsics az olyan partnereket érdekli, mint a DICE/EA, az ID software, az Eidos csoport (Nixxes/IO), az Ubisoft, a Rebellion, stb. De például az Oxide-ot nem igazán érdekli, annak ellenére, hogy nagy PC-s úttörőkké formálódtak pár év alatt. Szóval a Doommal kialakuló irány egy eléggé szűk csoportot megcélzó tendenciává formálódik, csak azért kap nagyobb figyelmet, mert az elitet célozza.
-
killer095
őstag
válasz
Yutani #21277 üzenetére
Nehéz lenne hallani gondokról, van vagy 2 embernek összesen 480-a....
Pont a problémamentes nem ref dizájnt nem lehet kapni sajnos!
Amúgy elvileg felső kategóriás lapok bírják a többletet, de ugye itt a PH-n is elterjedt az a tzévhit hogy minek lapot venni 40k fölött felesleges, jó lesz a legócóbbgyiku:
Örvendetes, azt olvastam hogy az asus szabta a 90hz-es határt, nem normális dolog! -
Egon
nagyúr
válasz
Yutani #20701 üzenetére
Hőbörgök a péhá ellen? Hol?
Max. 1-2 cikkíró (nem csak számomra nyilvánvaló) elfogultságát, és az egyoldalúnak tűnő moderációt kifogásolom időnként, ami tipikusan 1-1 személyhez, és nem a komplett péhához köthető.
Az, hogy nem fizetek az oldalnak, nem a péhának szól, hanem en bloc nem szoktam hasonló oldalaknak hasonló szolgáltatásokért fizetni (mivel az ingyenesen elérhető szolgáltatások általában számomra megfelelőek). -
FLATRONW
őstag
válasz
Yutani #20602 üzenetére
Persze a számok alapján igazad van.
Azonban figyelembe kell venni azt is, hogy az elvárások alapján a FuryX-nek jóval nagyobbnak kellene lennie az előnynek és a 480-nak is jó pár százalékkal vernie illene az 1060-at.
Sajnos NV oldalról a megette egy reakció arra, hogy AMD oldalról mindig jönnek a herélt és buta jelzők.
Egyébként teljesen egyetértek veled, nekem is a végeredmény számít és nem az, hogy mi lapul a motorháztető alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest