Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gainwardgs #45615 üzenetére
Jó kis kártya az 1080 Ti.
A Pascal ugrást ez sem érte el sztem, bár nem néztem utána. -
válasz
gainwardgs #45613 üzenetére
mert őket nem lehet megvesztegetni és ha kapnának kártyákat akkor Nvidia bérencek lennének. persze Wolfgang azért a cikk végén leírja hogy:
"A ComputerBase tesztelésre megkapta a GeForce RTX 4090 FE-t az Nvidiától. A grafikus kártyát NDA keretében tették elérhetővé. Az egyetlen követelmény a lehető legkorábbi megjelenési dátum volt. A gyártó nem befolyásolta a vizsgálati jelentést, és nem volt köteles közzétenni."
-
válasz
gainwardgs #44986 üzenetére
Valószínűleg igen, de ez már az elején köztudott volt. Arról volt szó, hogy az Ada 3090x 2,3 a navi 3 3090 2,5.
-
tozso001
csendes újonc
válasz
gainwardgs #44974 üzenetére
Azért a benchmarkok adnak egy "reális" (hatalmas nagy idézőjel alatt!) képet a kártya teljesítményéről. Szóval a nem hozzáértőknek jó kiindulási pont, persze aki ért hozzá, az tudja, hogy emögött sokkal többről van szó.
-
Petykemano
veterán
válasz
gainwardgs #44970 üzenetére
Szerintem meg épp az lesz, hogy az RDNA3 remek gyártási költséggel (kis lapkák, jó yield), és elfogadható fogyasztással fog jönni, de a Lovelace egy-egy nagyon jól sikerült példányára indít az nvidia egy olyan terméket, ami mondjuk 1.5x akkora fogyasztással ugyan, de nyer a benchmarkokban.
-
keIdor
titán
válasz
gainwardgs #44970 üzenetére
Meglátjuk…
Szerintem még bármi lehet. Pletykákat kivéve semmi konkrétum nincs. Túl messze vannak még.
Szerintem a Lovelace Cuda Core száma stimmelni fog, de órajelet nem tudunk, IPC-ről sincs semmi konkrét.MCM a másik oldalon is ki tudja hogy sikerül. Lehet jól, lehet kevésbé.
-
Devid_81
félisten
válasz
gainwardgs #44964 üzenetére
Meleg
-
válasz
gainwardgs #44833 üzenetére
nem tudom, tweetet belikeltem tőle. Szerintem sajátja lehet, de nem biztos.
-
PuMbA
titán
válasz
gainwardgs #43286 üzenetére
Mivel a marketing érték nagy és a támogatás híre jelentős, ezért nem hiszem, hogy azért nem írták ide, mert kifelejtették. Abu85 már válaszolt is. Azért hagyták ki, mert nem NVIDIA-s ray tracing lesz.
Abu85: És akkor ez AMD-s megoldás lesz ugye? NVIDIA-n pedig nem a fix ray tracing hardveren fog futni majd, hanem az általános feldolgozókon?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #43150 üzenetére
Én se nagyon, de az Intel nagyon ígérgeti a partnereknek, hogy lesznek kompatibilis szoftverek az Alder Lake startjára. Már amúgy van olyan profilozójuk, amivel az alkalmazás működése hozzáigazítható az eltérő magokhoz, tehát ez jó jel. Innen már csak a fejlesztőkön múlik, hogy megcsinálják-e, vagy inkább kijelölik az egyik magcsoportot oszt jóvan.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #43143 üzenetére
A Windows ennek csak az egyik eleme. Az új OS-t a Microsoft felkészítette arra, hogy jobban tudjon dönteni a hibrid dizájnokban. De ez az ütemező jórészt a Qualcomm kódjára épül. A problémás terület nem ez, hanem az alkalmazások helyzete, hogy lekezeljék az eltérő magok jelentősen eltérő késleltetését a gyorsítótárakra nézve. Ebben valamennyire segít az, hogy az új ütemező felé egy alkalmazás jelezheti, hogy hibrid dizájn esetén tudja-e kezelni a magok különbségeit, vagy nem, és ha nem, akkor melyik magcsoporton akar futni, és melyiket hagyja munka nélkül. Default beállításon az Edge böngésző például eleve az Atom magokon fut, és a nagy mag(ok)hoz hozzá sem nyúl. Azt még nem tudni, hogy ebbe a user belenyúlhat-e, vagy el kell fogadni az alkalmazás/OS döntését. Androidon ugye úgy van, hogy nem lehet megszabni felhasználói szinten, hogy egy alkalmazás melyik magcsoporton fusson, ha a leglassabb magokon akar futni, akkor lófaszt se tehet a user.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
gainwardgs #42962 üzenetére
Azt egyébként érti valaki,hogy ilyen kinézet mellett miért ilyen gyenge a 4k teljesítmény? Mert a linkeld oldal képei alapján a játék valami borzasztóan ronda
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
gainwardgs #42958 üzenetére
Ja ez volt az az oldal amit korábban olvastam ,hogy itt sokan nem szeretnek mondván hogy kb 2 VGA-t tesztelnek csak a többit "átlagosítják" valódi mérés nélkül.
Én nem tudom ebben van-e igazság. -
Kolbi_30
őstag
válasz
Gondolom a zöldeknek van optimalizálva
-
válasz
Mindegyik radeon gyenge, nem?
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
gainwardgs #42956 üzenetére
Fél órája googlet bujom de nem ad ki semmi tesztet
-
Televan74
nagyúr
válasz
gainwardgs #42764 üzenetére
Majd akciósan játszunk a játékkal, kb. egy év múlva. Addigra talán lesz hozzá megfelelő kártya is, nem horror áron.
-
Laja333
őstag
válasz
gainwardgs #42212 üzenetére
Nem sokan számítottak arra, hogy a CPU után GPU-nál is meglépi ezt az AMD. Le a kalappal.
-
Locutus
veterán
válasz
gainwardgs #42212 üzenetére
Másik ötben meg pont fordított az eredmény, ja
Ahogy tech jesus is megmondta, odaért a 6800XT ahol a 3080 van. Van ahol gyorsabb, van ahol lassabb, de nagy átlagban ugyanott van, tehát egyikkel sem jár jól vagy rosszul senki. Viszont a tény, hogy sikerült ilyen gyors kártyát csinálni az AMD-nek, az nekik nagy dicsőség, az nvidiának meg inkább szégyen ennyi év előny után.
Mindenesetre a stock AMD hűtő megint egy rakás szar lett, meg kell várni az AIB kártyák mit mutatnak.
-
Laja333
őstag
válasz
gainwardgs #41963 üzenetére
Na a végén még az NV csúcskártyájának az AMD középkategórájával kell versenyeznie? How the turntables.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #41973 üzenetére
Kettéhúgyozza (2 fps), agyonveri (1 fps), majd még egyszer kettéhúgyozza (2 fps).
-
válasz
gainwardgs #41973 üzenetére
Es felskalazas versus non-felskalazas...
Felskalazas nelkul mar nem olyan combos a 3070....
Gondolom ezeket a szamokat
1440p
3070 RT 74fps
6800 RT 80fps4k
3070 RT 38fps
6800 RT 46fpsDe annyit azert ki kell emeleni, hogy a Sotr-ben ez csak shadow RT, ami legkevesbe zabal...
Szoval meglatjuk meg azt az RDNA2 RT perf-et...
-
nubreed
veterán
válasz
Na ez érdekesen alakul. A végén még AMD kártyám lesz.
-
válasz
gainwardgs #41966 üzenetére
Te milyen szamokat nezel ?
1440p
3070 RTX+DLSS : 85fps
6800 RTX 80fps
4k
3070 RTX+DLSS 54fps
6800 RTX 46fps -
válasz
Ray Tracing DLSS nélkül kb játszhatatlan, szóval az NV darabokra veri a Radeon 6xxx szériát sajnos.Az AMD féle DLSS (Supersapling) meg ki tudja mikor jön ki, ha egyáltalán lesz a mostani kártyáikra . Pedig jó lett volna ,ha versenyképes az AMD ,jó hatással lett volna az árakra.
-
imi123
őstag
válasz
A sütős prezinél azt írtam Jensen egy zseni.Ezt továbbra is fenntartom de Ő is ember.Ezt most csúnyán benézte.
Lisának egy hatalmas piros pont.Csodát tett az AMD-vel. -
válasz
gainwardgs #41664 üzenetére
Csak a te fejedben, de ne hírdesd!
-
Dtomka
veterán
válasz
gainwardgs #41550 üzenetére
Nem rossz
-
Locutus
veterán
válasz
gainwardgs #41514 üzenetére
Mert hol van a határ, 6-nál?
-
HSM
félisten
válasz
gainwardgs #41510 üzenetére
De az erősebb kártyák akár ki is élezhetik az Intel előnyét játékok alatt.
-
nubreed
veterán
válasz
gainwardgs #41510 üzenetére
Azért még nem kell leírni az Intelt. Még mindig sokkal több a bevétele így is mint az AMD -nek.
-
Shing
őstag
válasz
gainwardgs #41508 üzenetére
Akkor nvidia jól jár, mert csak PCI-E 4.0-ra váltással hoznak pár százalékot a mostani kártyákhoz képest.
-
Devid_81
félisten
válasz
gainwardgs #41503 üzenetére
Csak mert a kollega azt irta ha jol ertelmezem, hogy az nVidia +20%-al lesz elorebb a Big Navitol.
Avagy akkor az keves lenne?Tobbre lemaradasra gondolsz/tippelsz?
Gondolod, hogy ennyire nem sikerult megint osszekaparni az AMD-nek semmit sem?
Mert ha igen akkor az eleg szomoruCsak pusztan erdeklodom, bar a Te Vega-s dolgod sztem ironikus akart lenni
-
Devid_81
félisten
válasz
gainwardgs #41500 üzenetére
Big Navihoz merten?
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41456 üzenetére
Vega 56 is volt, azzal se volt soha semmi problémám.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41452 üzenetére
És hol van lemaradva? 2080ti ott oké de a többi az +- 10%...es ugye nem abból adnak el sokat...
-
-FreaK-
veterán
válasz
gainwardgs #41447 üzenetére
Wundertreiber™
reloadedNeu Geladen!Kolbi_30: nem olvastad a topicot a Vega idején, mi?
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41447 üzenetére
Semmi baja a drivereknek egy ideje.. Az esetek 80% user error..
-
válasz
gainwardgs #41444 üzenetére
400W-os Ampere-t neked!
-
Jacek
veterán
válasz
gainwardgs #41444 üzenetére
Neked valami negatív becsípődésed van? Besétálsz a bótba vagy kattintasz és gyűn az nv kártya mi a baj?
-
válasz
gainwardgs #41042 üzenetére
-
Jacek
veterán
válasz
Asszittem AMD Radeon Vuhan XT
-
imi123
őstag
válasz
Márt vártam valami hasonlót április 1-én.
-
Crytek
nagyúr
válasz
gainwardgs #34873 üzenetére
Azok feleslegesek. 4k és nem kell oda semmi más
-
huskydog17
addikt
válasz
gainwardgs #34821 üzenetére
Shadow of the Tomb Raider Becnhmark - ComuterBase
Shadow of the Tomb Raider Benchmark- PCGHMinden eddig megjelent teszt a játékról előzetes, nem végleges verzióval készült, illetve nem game-ready driverekkel! A Day 1 Patch és a game-ready driverek további sebességlöketet hozhatnak!
Az előzetes tesztek alapján úgy tűnik, hogy nagyon jó lett a PC port és az elő olyan game, ahol óriási előnyt hoz a DX12 a DX11-el szemben.
Nagyon CPU limites résznél, például Kuwaq Yaku faluban a DX12 brutális tempóelőnyt ad, ott ugyanis a DX11 annyira lefékezi a CPU-kat, hogy a DX12 meg is tudja duplázni a végső képkockaszámot és ez még csak előzetes mérés nem végleges verzióval, na ez már valami! Respect Nixxes!
Kuwaq Yaku PCGH mérés (1080p):
GTX1080Ti:
DX11: 46,9 FPS
DX12: 87,9 FPSVega64:
DX11: 39,3 FPS
DX12: 74,8 FPSCB és PCGH megerősíti, hogy DX12 alatt érezhetően és láthatóan szebben fut a játék a jobb frametime-ok miatt.
-
válasz
gainwardgs #34821 üzenetére
Nocsak végre kikupálta a DX12-őt a Nixxes is, mostmár NV-n is jobban fut?
Mondjuk az várható volt hogy 1070/1080/Vega kell majd a 60+ fps minimumhoz.
Amik most jönnek játékok ősztől, mind ilyen lesz. -
->Raizen<-
veterán
válasz
gainwardgs #34322 üzenetére
Derék eredmények úgy tűnik elfogy a szufla lassan teljesen a gtx 1080-ból.
-
Televan74
nagyúr
válasz
gainwardgs #34306 üzenetére
Navi maximum a vérnyomásomat nyomja le.
Kicsit olyan érzésem van mintha az AMD a felső házról lemondott volna.A Navit megcsinálják a PS5 számára, aztán áthozzák,nyilván nem egy az egybe PC -re,aztán lesz ami lesz alapon oda árazzák ahova a teljesítménye alapján kerül az Nvidia kártyáihoz képest.
Én már nem várok nagy csodát az AMD megoldásától. -
keIdor
titán
válasz
gainwardgs #34098 üzenetére
Nagyon olcsó lesz mindkettő, szóval igen!
-
imi123
őstag
válasz
gainwardgs #32533 üzenetére
Köszi de kihagyom. Tank csatához elég nekem a BF4
Ahogy nézem a hasonló tudású procikkal mint a 3770K-m minimum FPS-ben szépen szerepel a Vegám. -
imi123
őstag
válasz
gainwardgs #32530 üzenetére
Remek.
Alpha driverrel tesztelik. -
->Raizen<-
veterán
válasz
gainwardgs #32530 üzenetére
Még egy játék ahol jobb a gtx 970 mint egy 290x.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
gainwardgs #29909 üzenetére
Leszedem én is, megnézem mit tud a 1080 Ti OC.
-
Z_A_P
addikt
válasz
gainwardgs #29909 üzenetére
Nagyon "jol" sikerult app!
Intel Core i5 6600 3.3 > Intel Core i7 4770K 3.5
AMD Ryzen 3 1300X 3.4 > AMD Ryzen 5 1600X 3.6
Intel Core i3 6100 3.7 > Intel Core i7 3970X 3.5stb..
-
.LnB
titán
válasz
gainwardgs #29880 üzenetére
Igen, mindezt így a bronzmeccsen.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #29880 üzenetére
Csak rossz a szemed!
-
válasz
gainwardgs #29519 üzenetére
De ők legalább tanultak belőle...
AMD még mindig sütögeti a pecsenyéjét... de sosem készül el.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #29519 üzenetére
Kár, hogy az NV jó irányba ment el amíg az Amd nem annyira de legalább van új kártya!
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #29457 üzenetére
Szerintem pedig tök cuki ez a csodavárás. Éshát tényszerűen nézve tényleg van valamiféle felfokozott várakozás abban, hogy sikerül-e kihozni másfél év késéssel a 1070 és 1080 amd-s párját(Ti feletti fogyasztásból). Korlátozottan, de van benne némi izgalom. És még az sem zárható ki, hogy felrobban az internet. Főleg, ha ez esetleg egybeesik az aktuális fappeniggel.
-
nubreed
veterán
válasz
gainwardgs #29457 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #29207 üzenetére
Az 56-os életképesnek tűnik, a többi meg "meh", főleg a vizes. Elnevezhették volna őket 2900XT 10th Anniversary-nek is
-
FLATRONW
őstag
válasz
gainwardgs #29148 üzenetére
Szerintem a HBM miatt nem tudják majd jól beárazni.
-
oAcido
aktív tag
válasz
gainwardgs #29144 üzenetére
Ugyan már, ez a kis Vega vágott verziójának a vágott verziója, amihez még driver sincsen. Lesz majd még itt poor Volta, meg hamm-hamm
-
nubreed
veterán
válasz
gainwardgs #29018 üzenetére
Nem biztos, hogy kevés lesz attól függ honnan nézzük. Szerintem annak akartál hangot adni, hogy sokan nem ezt várták, de várjuk ki a végét. Viszont a "Poor Volta" -zást egyre inkább túl erősnek érzem az AMD részéről, totális marketing fail. Mert most azt látjuk, hogy még az 1080Ti sem lesz meg, bár nem tudjuk milyen lesz a játékos Volta, de van egy olyan érzésem, hogy erős, nagyon erős.
-
válasz
gainwardgs #29018 üzenetére
Miert, te mar az arat is tudod?
-
Crytek
nagyúr
válasz
gainwardgs #27109 üzenetére
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #23845 üzenetére
Az a modell a nagy kiadók szintjén nem hatékony. Fél évtizedig fejlesztenek egy játékot. Egyszer hibáznak és azonnal tönkremennek, mert az eladások nem tudják fedezni a következő fél évtizedes munkát.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #23831 üzenetére
Ez elég új motor. Most ért véget a Ghostnál megkezdett fejlesztési stratégia. Bővebben itt: [link]
Tény, hogy nem a legjobb, de tekintve, hogy az Activision milyen mértékű problémákkal küzd meg "az éves szinten egy COD" stratégiával, egyértelműen jó rendszert hoztak össze. Többre pusztán a félelmetesen elszabaduló költségek miatt nincs lehetőség. -
törölt tag
válasz
gainwardgs #23831 üzenetére
Mondjuk olyan idei alkotások mellett mint pl. a Mafia 3 ez a motor Frostbite/CryEngine szintű
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #23385 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik a látványosabb. Azt tudom, hogy le vannak tiltva még a nem stabil eljárások és optimalizálások. De ezeket folyamatosan tesztelik és a megjelenés előtt aktívak lesznek. Tehát végül majd ugyanaz lesz a képminőség.
A végső verzióban főleg a DX12 változik. Aktív lesz az async compute, a multiadapter, és valószínűleg megjelenésre még aktiválják az AGS 4.0-t is, de ez nem prioritás.
-
daveoff
veterán
válasz
gainwardgs #23385 üzenetére
dehogy, semmi különbség, dx12 lassabb, ennyi van a két API között....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #23382 üzenetére
Most lehet, mert még nem aktív minden. De a végső verzióban nem lesz.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #23382 üzenetére
Persze, hogy nem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
gainwardgs #23351 üzenetére
Ha grafikát akarok elemezni akkor nappali viszonyok között érdemes vizsgálni a látottakat és az összképet.
Egy éjszaka lőtt kép játékban (valóságban is) jobban tud kinézni, mint egy nappali fénynél készült.
Nappal jobban látszanak a részletek. -
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #23351 üzenetére
Már szerintem is, csak rá kell jönnie az embernek, hogy mi tolja negatív irányba a grafikát, mert nálam homályos volt de nagyon amikor mindent bekapcsoltam.
(#23353) gainwardgs
Csak azon jól mutat és kikapcsolhatatlan erre meg semelyik állítás nem igaz. -
Milka 78
nagyúr
válasz
gainwardgs #23252 üzenetére
Nem rossz csak 4k-ra van tervezve
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #23241 üzenetére
Valamelyik tesztben 5960X-szel is CPU limites volt a nagyobb kártyákon, de ott már 150 FPS volt.
(#23242) PuMbA: lényegtelen amikor 3D teljesítményről beszélünk, a 460-nak minimum a 270 szintjén kéne lennie.
-
keIdor
titán
válasz
gainwardgs #22114 üzenetére
780Ti nem semmi hogy tartja magát.
Meg is néztem 1080, 980Ti és 780Ti-vel is a játékot, a 3GB ellenére nagyon jól tartja magát a kártya. 1440p feletti renderben, Ultran is tartja még a 60fps+ -t.
Szerk.: DX11 alatt. DX12-t egyikkel se néztem még, de ahogy olvastam nem is érdemes, semmi különbség nem lenne látványban. -
válasz
Lesz még munka ezzel a DX12 kóddal.
-
Departed
őstag
válasz
Azért egy GTX1060-at keríthettek volna még.
Gondolom itt is kb. GTX980 szintet hozna alapórajelen. Tehát Frostbite esetén is az átlagos RX480+10% DX12 esetén és afölött DX11-nél.
Kiváncsi vagyok a véglegesig mennyi változás lesz gépigény terén, alapvetően rendben van ez. -
Venyera7
senior tag
válasz
-
Petykemano
veterán
válasz
gainwardgs #19671 üzenetére
Ez egyelőre nem tűnik amd favor eredménynek.
-
Locutus
veterán
válasz
gainwardgs #18865 üzenetére
Ez egy ügyeletes AMD károgó, már megvan a híre ott...
Még ha igaz lenne is amit mond, úgyse változtat semmin. Az 1070 attól még tudja amit, ahogy a 970 is tudta. Bár azt én se értem, miért kell ilyen gumicsontokat dobni az AMD-nek...
-
keIdor
titán
válasz
Mintha nV sem tudná mennyire vágják meg a chipet, miért nem lehetett az elején leírni, hogy 48, egyszerűen nem értem. Ettől függetlenül a teljesítménye nem lesz kevesebb, marad ahol van.
(#18827) Szaby59: Ha van (lenne) X áron egy GTX-980 meg egy RX-480, akkor én még mindig előbbit venném, egész egyszerűen azért, mert az R600 óta hallgatom, hogy "majd... ez meg az lesz", egyrészt az AMD-től is, meg a tulajdonosaitól is. Szerintem így 9 év után is még mindig gyorsabb a 8800GTX, mint a 2900XT, de mindegy, úgyse fogja már lemérni ezeket senki sem.
Egész egyszerűen szkeptikus vagyok.
-
HSM
félisten
válasz
Jó, hát ez semmi a 970 dolgához képest, az RX480 150W helyett 165W-ja meg pláne.
-
cyberkind
félisten
válasz
Inkább ez mint a vram.
-
Gyula84
veterán
válasz
gainwardgs #18168 üzenetére
szerintem meg cod3
-
guftabi96
addikt
válasz
gainwardgs #18168 üzenetére
ez most ugye nem komoly?
-
törölt tag
válasz
gainwardgs #16593 üzenetére
Dehogynem, viszont a Pascalnak jól fog mutatni egy ilyen Vulkanos húzócím még lehet bundle is lesz.
Szerk.: Benne kéne, hogy legyen Vulkan Runtime vagy ilyesmi néven, AMD-nél külön választható a telepítésnél.
-
do3om
addikt
válasz
gainwardgs #16590 üzenetére
Már CPU-t is gyártanak vagy mi ez?
Ekkora órajelhez csak nehogy túl sokat áldozzanak be egyéb hasznos dologból.
Minden esetre ha csak a fele igaz ezeknek a tuningeredményeknek akkor már egy csatát meg is nyeretek. Továbbra is NV VGA lesz a nagy oc eredmények mellet, és bizony sokat számít. Még az AMD-t kicsit pártoló oldalaknak(
) is le kellesz továbra is hozni az NV-s tuningcikkeket, mert azt használják, ezt nem lehet megkerülni ha ennyire bírja az oc-t.
Ez a dolog meg hatással van az alsóbb szegmensre is. Tuningolni az is szeret akinek nincs nitro, ha lesz tartalék a kisebb kártyákba sokan már csak azért is azt veszik hogy elszórakozzanak az OC-vel.
(csak be kel nézni a csúcs NV-s topikba, 10DB os számok vannak egy ember mellet a kipróbált VGA-nal csak hogy mi birja tovább az oc-t. AMD-nek meg összesen nincs annyi felhasználója a Fury topikba. -
Laja333
őstag
válasz
gainwardgs #16572 üzenetére
Az AMD nem gyárt nvidia hardvereket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #16572 üzenetére
Tudtommal egy rasterizationorder kiterjesztésről van szó, ami igazából a futtathatóságot nem befolyásolja, csak jelentősen növeli a tempót. Jó lenne látni a kiterjesztés specifikációját. Ezért írtam, hogy ez nagy kérdés, amit izgalmas lenne kideríteni, csak mindenki hallgat, mint a sír.
-
keIdor
titán
válasz
gainwardgs #16541 üzenetére
Komoly kártya lesz ez, ha igaz. Kár hogy csak 3DMark van eddig, az speciel nem érdekel egyáltalán.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #16193 üzenetére
Mert a 970 nem volt 780TI szint?
Én úgy tudom hogy igen, viszont 970-ről az kevés. -
Televan74
nagyúr
válasz
gainwardgs #15865 üzenetére
Legalább itt nincs fixed 60fps.
Amúgy jó látni hogy ha valaki nem maximalista,ki lehet békülve egy R9 290 kártyával is,mert ott még a min fps is eléri a 60 -at.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
gainwardgs #15865 üzenetére
Kar hogy nincsenek benne ujabb AMD kartyak. Ugy tunik jol fut rajtuk. Meg amugy mindenen. Keplerek jol mennek a maxwellekhez kepest.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
gainwardgs #14680 üzenetére
Also out today is Gears of War: Ultimate Edition, an enhanced version of the package launched on Xbox One last year. Included in the release is a remaster of Gears of War 1, running at 60 FPS in both the campaign and multiplayer modes. Furthermore, the PC edition's graphical fidelity is improved through the introduction of NVIDIA HBAO+ Ambient Occlusion shadowing, higher-quality visual effects, and the option to use higher-rendering resolutions, up to and including 4K. [link]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
gainwardgs #14498 üzenetére
Dual Fiji X2 dupla megkettőzött sömfmfffffzzpsssztkk
-
Televan74
nagyúr
válasz
gainwardgs #14275 üzenetére
Az oldal egy vicc. Arról nem is beszélve hogy vsync mellett tesztelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest