Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
válasz
bombibmw #12123 üzenetére
Álljunk meg egy szóra! Fórumtárs számítási teljesítményt mondott : ez alapján a fx cirka 20-23%-kal "erősebb" a titanx-nél! Én az AMD helyében tojnék az AI-ra dx 11-ben és agresszív szálkezeléssel operáló drivert fejlesztenék, persze kicsit későn! Mondjuk lehet architektúrális gubancok vannak és túl komplex ahhoz, hogy ez működjön, úgy mint vidia esetében!
-
nonsen5e
veterán
válasz
bombibmw #12113 üzenetére
Az ár-érték arányt én sem azért hoztam fel, mert a szerint kellene nézni.
A Ram kérdése irreleváns, egy ref. Titan X nem amiatt gyorsabb egy ref. 980 Ti-nél.De akkor ahogy látom abba, hogy e szerint az oldal szerint a 980 Ti lett a legjobb kártya az évben, az is közrejátszott, hogy custom kártyákat is belevettek. Én csak a ref. vs ref.-ről beszéltem.
-
válasz
bombibmw #6672 üzenetére
Köszi szépen, jelenleg egy másik projekten vagyunk, de ha ez bejön, akkor ez már adódik hozzá automatikusan, így nem zárkózom el előle.
Nem ismerem őket, persze dínó uraságot igen..., de ameddig hallgattam, az a röhögés és köpködés, a szubjektivitás mocskában fürödve eléggé letolta a színvonalat a nézhetetlenségig nálam.
Keldor papa: Hehe, köszönöm, jól esik.
gbors: Ajajj, valóban kilehettek éhezve.
-
-
korion
senior tag
válasz
bombibmw #3179 üzenetére
mindenhogy béna vagyok!
próbáltam med. beállítással("2millió fps") de semmi nem változott (ugyanolyan..)
"tudom 100C is jól érzik magukat",de miért ne?!(amúgy blackscreen-es volt a 280x és azért vettem le az órajelet,ramokat,h ne csinálja)
aztán ezt is levettem pár Haeven teszt után..
bárcsak lennék olyan merész és profi,h elkezdjem alufesszelni!!rengeteg értelme van ám
de erről inkább az írjon,aki volt olyan kitartó,h napokig tesztelje,mire minden összeállt! -
korion
senior tag
válasz
bombibmw #3177 üzenetére
volt 60 ezer forintom,vehettem volna GTX 760,vagy R9 280X
kb minden tesztben az Amd volt jobbMost lett egy 290 és nagyon brutális!
vissza is vettem a fogyasztást -10% és a Core 880 Mhz-re,minek pörögjön feleslegesen,csak BF4 játszom és most is megvan a 50-60 fps de max 60CHa nincs GTX980 pénzed és nem elég a 750Ti,akkor 280x-290 veszel,mert az árukhoz képest nagyon jók!
-
bombibmw
veterán
válasz
bombibmw #2892 üzenetére
Gigabyte GTX970 G1 Gaming Sli 1580/7500.
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2015-01-19 at 18:59:21
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 99.6
Minimum FPS: 24.0
Maximum FPS: 476.4Number Of Frames: 7614
Average Frame: 10.041ms
Minimum Frame: 2.099ms
Maximum Frame: 41.742msMachine Name: BOMBI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8133MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
Number of Cores: 8GPU Name: NVIDIA GeForce GTX 970
Feature Level: DX11.0
Driver version: 9.18.13.4709
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: 4.0x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #2796 üzenetére
Lefuttattam többször egymás után, nekem végig 100%-on van a kihasználtság, és a min FPS mindig 44 körül van. Volt amikor 17k pont is megvolt...
Egyébként AMD kártyával fölösleges is lefuttatni ezt, mert direkt a GameWorks-ös okosságokra megy rá a teszt, plusz az elején ott figyel a nagy NV logó....
-
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #2656 üzenetére
Igazából egy AMD-s videó kellene, lehetőleg Mantle-el, hogy össze lehessen hasonlítani. Az NV-s videót én már megcsináltam, a lehető legideálisabb feltételek mellett. Mondjuk egy 240fps-es videó jó lenne, de szerintem tök mindegy, mert szabad szemmel úgysem látható a különbség....
-
daveoff
veterán
válasz
bombibmw #2083 üzenetére
Ez az állítás maximum akkor lehetne megalapozott, ha tudnánk, hogy milyen arányban oszlanak meg a két gyártó kártyái a felhasználók körében. És ha tudnánk is ilyen adatokat(ami így fórum szinten esélytelen), akkor is csak úgy lenne értelme összehasonlítani, ha kb. 50-50% lenne az arány a két gyártó között. Ráadásul annyiféle topik van, annyiféle szériával, hogy végképp nincs értelme erről beszélni.
Én azt mondom, hogy nincs lényegi különbség a két gyártó kártyái között, mindkettőnek van előnye, és hátránya, a másikhoz képest, a többi már csak a szimpátián múlik!
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest