Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Köszönöm.
Nem cáfoltam meg magam, nem emlékszem rá, hogy az utóbbi időben bármi pozitívat írtam volna az AMD marketingjéről.
Éppen, az Nv marketingjét dícsértem az új Maxwell2 GTX-ek kapcsán, hogy az bizony nagyon okosan volt szervezve.
A support tényleg fontos, hogy a legyen, mikor kijön a játék, de még mindig nem tudjuk, AMD-n fog-e kijönni, vagy nem, fog-e működni, vagy sem....
Erről is hosszasan lehetne beszélni, melyik a jobb, az AMD hozzáállása, hogy letiltotta az FC4-ben a CF-et, amíg nem működik hibátlan képminőséggel, vagy az Nv, aki azt mondta, le van tojva a képhiba, menjen az SLI... Villogásom, lefagyásom, kilépkedésem nem volt még AMD-s driver miatt, lehet szerencsém volt, nem tudom.
Nekem eddig mindenesetre az AMD driveres filozófiája nekem sokkal szimpatikusabb volt, egyszerűen az én elvárásaimnak sokkal inkább megfelelt, mint amit a zöld oldal képvisel, réges rég óta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest