Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
En ertem amit irsz, de nem hiszek benne.
Megint en is leirom a problemamat, tolnak egy full kamu realelse-t, csak a teszt oldalak kaptak kartyat es youtuberek. Majd meg is szunt a REF kartya, ami elott folyamatosan cikkeztek hogy hat csak ref lesz es AIB nem, ahamm azt megis hogy? :)))))) Ez egy elore eltervezett akcio, hogy mi kenyszeriti oket(a masik kocsog) leszarom:)
Felre ertes ne essek egy raklap fos a 6900XT ar/teljesitmenyben, startkor erte volna csak meg mivel fel vannak verve az arak es igy buzerans scalper aron de megerte volna. Mindegy ez is egy tanulsag..
Felre ertes ne essek en most nem fogom utni non stop az AMD-t ki is leptem az osszes topicbol, nagyjabol ki irtam mar magambol amit kell, es leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- MSI RX 570 Armor 8GB OC Garanciával!
- MSI RX 470 GAMING X 8GB Garanciával!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs