- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Inkább 185k de amúgy jah olcsóak ahhoz képest amiket igértek, hogy tudni fog. Azok alapján én 250k körül gondoltam őket. Dehát amit eddig hoztak eddigi tesztek alapján nekem ennyit se érnek
Meg konzolhoz én hipi szupi TV-t használnék csak, az meg vagy 500-700k. A monitorom meg megvolt 180k-ból és 0 input lag de persze egy OLED kijelző az nyálcsorgatós.
Meg egy gépet és főleg AM4 platformot tudtál az évek során folyamatosan fejlesztgetni nem egyszerre ment el rá sok pénz. A játékokat meg mindig tudtad úgy belőni, hogy meglegyen a 60fps és még úgy is jobban néztek ki mint a konzolos verziók akár csak egy 200k-s PC-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Meg konzolhoz én hipi szupi TV-t használnék csak, az meg vagy 500-700k. A monitorom meg megvolt 180k-ból és 0 input lag de persze egy OLED kijelző az nyálcsorgatós.