- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Én személy szerint a jelenlegi konzol generációt egyáltalán nem tartottam ellenfenek.
A mostani talán jobb lehet. Aztán most bejött egy külső tényező, a vírus. Várható még gazdasági visszaesés, a mostani árazást jobb ha elfelejti az NV. Szerintem sok játékost terelhetnek ezek a hatások a konzolok irányába, ami a jelentősen olcsóbb mint egy közepes gamer gép. Folyamatosan nő azok száma akiknek már megvan otthon a 4k TV, olyan ami játékra is megfelelő. Sokszor volt felhozva hogy de kell a drága TV, rakjunk a konzol árához 200-250e-et, ma már ezt gyakorlatilag nem kell. Míg a PC-s társadalom azért jobban ragaszkodik hogy legyen egy jó monitor a konfig része.Szóval minden generációnál egyre több az érv a konzol mellet, ezt nem hagyhatja figyelmen kívül, hacsak nem rakja bele ő a hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest