Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
RTX 2060 videókártyák 3-4-6 GB videómemóriával érkeznek, miközben a GTX 1050 szintű kártyákat sem engedik még el. Hosszú ideje megjelent hardverek tudása áll majd szembe a friss játékok gépigényével. Ezeket a megemlitett PUGB játékhoz lehetne még ajánlani, de 2019-ben több olyan magas gépigényű játék érkezik, ami többet kiván meg a játékosoktól. Az Intel i3 és i5 és ennek az AMD megfelelője a (2) 4 mag / 4 szálon, akár a 6GB VRAM korlátozó tényező lehet, aminek negativuma a még kevesebb FPS értékekben vagy a játék látványos megjelenitésének hiányában érhető majd tetten. Nálam most a GTX 1070 Ti és a FullHD/100Hz jelenti a 2018-2019-ra a játékra használható teljesitményt.
Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert.
Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert.
Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá.