Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
Milyen hülyeségről beszélsz? és belinkelsz egy olyan oldalt ahol a 970 gyorsabb szinte minden felbontásban mint a 290 és 290 X most erre mit mondjak?Kinek az igazát támasztottad alá?ja hogy 8 K ban és 4 K ban 2 % lemaradása van a 290 X től de FHD 1440P ben meg ennyit ráver rly 970 igazi 8 K és 4K kártya...
Elfelejted azt hogy a 970 ről volt szó és azt mondtam hogy AMD már ott elbukta az érkező Pascal meccset. a 290-290X- 780-780 TI felső kategóriás árral voltak felső kategóriás kártyák erre jött a 970 ami lazán letette 780 Ti és a 290 (X) kártyát középkategóriába fele fogyasztással olcsóbban.Fogalmam sincs mit nem tudsz ezen megérteni. és továbbra sem értem hogy tudod azt a hülyeséget állítani, hogy nem számít, hogy egy kártya mikor és hova jelenik meg. Mondjuk biztos igazad lehet hisz a piaci helyzet téged igazol és értetlenül kell állni és csodálkozni, én meg hülyeséget mondok. wait...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple Watch
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi