Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
Milyen hülyeségről beszélsz? és belinkelsz egy olyan oldalt ahol a 970 gyorsabb szinte minden felbontásban mint a 290 és 290 X most erre mit mondjak?Kinek az igazát támasztottad alá?ja hogy 8 K ban és 4 K ban 2 % lemaradása van a 290 X től de FHD 1440P ben meg ennyit ráver rly 970 igazi 8 K és 4K kártya...
Elfelejted azt hogy a 970 ről volt szó és azt mondtam hogy AMD már ott elbukta az érkező Pascal meccset. a 290-290X- 780-780 TI felső kategóriás árral voltak felső kategóriás kártyák erre jött a 970 ami lazán letette 780 Ti és a 290 (X) kártyát középkategóriába fele fogyasztással olcsóbban.Fogalmam sincs mit nem tudsz ezen megérteni. és továbbra sem értem hogy tudod azt a hülyeséget állítani, hogy nem számít, hogy egy kártya mikor és hova jelenik meg. Mondjuk biztos igazad lehet hisz a piaci helyzet téged igazol és értetlenül kell állni és csodálkozni, én meg hülyeséget mondok. wait...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs