Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kell etetni itt senkit, ki lehet probalni
En vegigjartam az utat a 290X-980Ti-Fury X-1080-Vega 64-1080Ti-Vega64-el, G-Sync, Freesync monitorokkal, TV-vel, Intel-AMD procikkal, tudom melyikkel mi bajom volt. Az ilyen hobbi megmondo okosemberek, akik fotelbol ulve osztjak az eszt nem nagyon akarok mit kezdeni, kiprobalt 1-2 ilyen olyan kartyat, van egy kialakult velemenye vagy beall a sorba a tomegbe, ugy talan azt hiszi valaki...Mindegyikrol tudnek sok jot es rosszat is mondani, most ez valt be a leginkabb, vegas rizsa. Ez sok embernek szurja a szemet, letojom, a tapasztalataim szerint ezzel van a legkevesebb gondom.
Neha mar csak poenbol is jo erzes nem a tomegben allni es azt kiabalni egyszerre: "Igen! Mi mind egyenisegek vagyunk!"

Engem ilyen Ray Tracinggel, meg beta kartyakkal mar nem etetnek meg, van bennuk tapasztalatom

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En vegigjartam az utat a 290X-980Ti-Fury X-1080-Vega 64-1080Ti-Vega64-el, G-Sync, Freesync monitorokkal, TV-vel, Intel-AMD procikkal, tudom melyikkel mi bajom volt. Az ilyen hobbi megmondo okosemberek, akik fotelbol ulve osztjak az eszt nem nagyon akarok mit kezdeni, kiprobalt 1-2 ilyen olyan kartyat, van egy kialakult velemenye vagy beall a sorba a tomegbe, ugy talan azt hiszi valaki...