- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #35951 üzenetére
Na egyetértek.
raytracing nekem tetszik, túlmutat végre a mesterségesen kreált hardver igényeken amit a négyká. nyócká jelent ugyan azzal az 5-8 éves grafikával. Az tény, hogy RTX széria nem hozza a Pascal átütését, de reméljük majd változik később, ha át tudnak menni kisebb csíkszélre. RTX ből 2080 alakul, 2070 pedig nem rossz vétel.
vegával sincs bajom se rizsával mindegyik jól sikerült, mondjuk a Vega 64 nem az igazi de az 56 az jó kis kártya.
Azt viszont mikor valaki teszt újra értékelést meg mit tudom én milyen csodát vár, hogy ezért majd többet ér az ő gyártója vicc kategória. annak fényében, hogy semmit nem tudunk még a felmerült esetről se a problémáról , hány kártyát milyen sorozatot satöbbi érint. hasonló eset lehet mint volt anno az 1080 TI ram mizéria ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- League of Legends
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Filmvilág
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest