Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül."
Lennél oly kedves és megosztanád velünk, hogy pontosan kik is azok, akiket érint ez a probléma? Sajnos az egész interneten egyetlen független tesztet sem találok, ahol említést tesznek ilyen jelenségről, így nagyon érdekelne, hogy hol jelentkezett még ez a jelenség rajtatokon kívül. Légyszi konkrétan nevezd meg őket, köszi!
Jó volna független mérésekkel alátámasztani azt az állításod, miszerint a Geforce-ok jobban érzik magukat Ryzen CPU alatt. Sehol nem találtam ilyen tesztet. Minden nagy független tesztben azt látom, azt mutatják a számok, hogy a 8700K hozza ki a legjobb teljesítményt az RTX kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Entware topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs