Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- iPad topik
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül."
Lennél oly kedves és megosztanád velünk, hogy pontosan kik is azok, akiket érint ez a probléma? Sajnos az egész interneten egyetlen független tesztet sem találok, ahol említést tesznek ilyen jelenségről, így nagyon érdekelne, hogy hol jelentkezett még ez a jelenség rajtatokon kívül. Légyszi konkrétan nevezd meg őket, köszi!
Jó volna független mérésekkel alátámasztani azt az állításod, miszerint a Geforce-ok jobban érzik magukat Ryzen CPU alatt. Sehol nem találtam ilyen tesztet. Minden nagy független tesztben azt látom, azt mutatják a számok, hogy a 8700K hozza ki a legjobb teljesítményt az RTX kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPad topik
- Nyomtató topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest