Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
Azt sem tagadtam, hogy többet fogyaszt, illetve írtam is vagy itt már korábban, vagy a Vega topicban, hogy erősen el vannak szállva most az árak.
De az elején aki megvette az még viszonylag egész tűrhető áron jutott hozzá.
Az, hogy miért magasak az árak, sok dologra vezethető vissza, ludas ebben az AMD, a bányászat, a kis Jézus, a csillagok állása, a goa'uldok de talán még a szíriusziak is
Jós nem vagyok természetesen, de azért már most látni mozgolódást custom fronton, és több nagykerem is megerősítette, hogy január közepe-vége körül érkezik értékelhető készlet is.
Jelenleg a kereslet és a kínálat törvénye uralkodik, de ott vannak a 8.gen Intel procik is, azokból is alig van, ha van szintén drágák.
És mondom, én is szemezgettem a 1080 Ti-vel, sokáig úgy volt, hogy érkezik egyik nagykerbe KFA2 (aka Galaxy) ~190 nettóért és úgy voltam ha nincs Vega akkor feladom a freesyncet marad a szimpla 144Hz és megveszem, de végül nem érkezett belőle, helyette a semmiből feltűnt 2db ROG Vega64 így az egyiket meghagytam.
Kíváncsi leszek rá, hogy vajon február-március környékén milyen árak lesznek, mérséklődnek e az árak, vagy ugyanilyen drága és/vagy még mindig beszerezhetetlen lesz az AMD kártyája.Amúgy kíváncsi leszek rá, hogy végül jön e a Volta/Ampere végül a tervezett időpontra, vagy elcsúsztatják esetleg (lehet hallani efféle pletykákat) mert semmi sem indokolja a kihozatalát, mivel csinálhatja azt NV mint az Intel, hogy konkurencia hiányában épp csak csepegtetnek valamit, felesleges új kártyát kiadni ha még egy 1-1.5 éves családot sem előzte meg a piros oldal, max csak tartotta úgy-ahogy a lépést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest