Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Én itt még nem tartok. De a Vega, minimum véleményes lett, igaz ami igaz. Másfél évvel a Pascal megjelenése után, ennél többet várt szerintem mindenki. És mindig azzal jönnek, hogy dehát jelenleg nincs bekapcsolva a Vega újításainak többsége, azok majd a december körül érkező "csoda" driverben kerülnek aktiválásra. Én már nem hiszek a csodákban. ráadásul akkor már az nV elkezdi csöpögtetni az infókat a Voltáról, mindenki azzal fog foglalkozni. Bár néhány tech oldal lehet újra teszteli a Vegát az új driverrel, nem lesz már akkora visszhangja mint a mostani launchnak. És a mostani launchból mit lát az egyszeri
parasztuser? Azt, hogy a Vega 64 1080 körüli szintet tud, de másfélszer akkora fogyasztással és vastagon fogó árazó tollal. Pont. Ezek tények. Ezekkel nehéz vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Steam Deck
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest