Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Mert miért kéne behoznom a driver felületét? A játékok többsége részletesen beállítható az bőven elég nekem, ha oc van akkor meg az msi afterburner is teljesen jó. Indokold meg mi szükségem rá! Nagyon szivesen kölcsön adok egy kis észt, van bőven!
Utoljára a geforce 3 ti 200-nak piszkáltam a driverjét ott is max az anizotróp szűrést a vertikális szinkront, meg az élsimítást. Az amd más volt ott sokat kellett agyalni hogy ne dadogjon egy két játék mint az állat bele kellett ásni magát az embernek a dolgokba. Gyíkfosnál ilyen nincs minden megy flottul tizenx éve.(#26472) smc: Kedves egészseggedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utoljára a geforce 3 ti 200-nak piszkáltam a driverjét ott is max az anizotróp szűrést a vertikális szinkront, meg az élsimítást. Az amd más volt ott sokat kellett agyalni hogy ne dadogjon egy két játék mint az állat bele kellett ásni magát az embernek a dolgokba. Gyíkfosnál ilyen nincs minden megy flottul tizenx éve.